LAST MINUTE wyjazdy!

Last updated on 12 years ago
Yupiter
Kierowcy maja przechlapane... Czeskie piwo i zostaje obej¶æ sie smakiem. Dopiero teraz odpoczywam przy staropramenie ;)

Kilka zdjêæ z Opatak poni¿ej:

images61.fotosik.pl/64/759afaeae8031726m.jpg

images61.fotosik.pl/65/1f84129dc6b2903cm.jpg

images63.fotosik.pl/65/d3bf7857eb0b0bf9m.jpg
maRUDA
B³ogo...

Zazdro¶æ mnie z¿era i przywo³ujê wspomnienia z wypadu z zesz³ego roku! Czesi zawsze umiej± nas ugo¶ciæ.

Spora grupa siê zebra³a! Gratulujê sukcesu organizacyjnego.
wroclaw80
Podró¿ przebieg³a spokojnie. Na pla¿y oko³o 100-150 osób. G³ównie Czesi i Nasza szczê¶liwa 8! Jezioro ciep³e i przejrzyste gdzie widaæ ryby na wyci±gniêcie rêki. Zaplecze gastronomiczne rozwiniête ze 3 budki z piwem :-). Za parking op³ata 30 koron. Wej¶cie za friko!!! Szczerze Ci co siê wahali inie pojechali niech ¿a³uj±!!! By³a super pogoda miodzio s³oñce!!! Wszyscy przywie¼li¶my "¶wie¿±" opaleniznê!

Maruda niebawem pojawi siê temat góry 2013!
maRUDA
No to czekamy na pierwsze relacje!
Jak by³o Panie i Panowie?

Ja sierpniowe weekendy mam ju¿ zajête ale marzê o wyje¼dzie w góry we wrze¶niu.
ginger
¯a³ujê ¿e nie uda mi sie z Wami wybraæ :-( ale mam nadziejê, ¿e jeszcze bêdzie okazja;) ¿yczê upalnej pogody i super zabawy :D
wroclaw80
Wszystko oka¿e siê na miejscu. Bêdzie pogoda.
Opcja zwiedzania tak¿e jest alternatyw±
Yupiter
Jak nie bedzie pogody pla¿owej to opcja zwiedzania brzmi zachêcaj±co. Prognoza pogody wygl±da pozytywnie wiêc jedziemy!
czbodzio
Witam,
czeskie portale pogodowe brzmia optymistycznie
http://www.e-pocasi.cz/pocasi-mesto-hradec-kralove/

http://pocasi.seznam.cz/hradec-kralove#zitra

Pozdrawiam,
Bogdan
Turysta

wroclaw80 napisa³(a):
Proszê aby osoby które maj± auta zjawi³y siê o godzinie zero :-) chêtni na "doczepkê" zg³aszajcie siê do osób które dysponuj± wolnymi miejscami!

Chêtni ju¿ sami siê poumwiali telefonicznie jest tylko "ma³y" problem z pogod±...
W Hradec Kralove nie zanosi siê na pla¿ow± aurê :D
Kolega organizator zapomnia³ zamówiæ tego co najwa¿niejsze na taki wyjazd :]
Wobec powy¿szego s³uchamy jaki jest plan B i C?
Piwkowanie w jakie¶ knajpie a mo¿e zwiedzanie Pardubic/Hradec Kralove?
Byæ mo¿e jakie¶ N-party na basenie zamkniêtym? Mo¿e kolega tyrew zna wiêcej szczego³ów? :)
tyrew
bêdê na Opataku z dziewczyn± ok 11(jakbym siê nie wyrobi³ na zbiórkê)
Raczej nie ca³y dzieñ, bo chcê podjechac na pole "bitwy pod Sadow±" i mo¿e te¿ do Hradec Kralove.
wroclaw80
Noi git! Wszystko ustalone. Godzina 8.00 wyjazd spod Epi jedziemy do Czech jak napisa³ TURYSTA! Pogodê musimy mieæ zagwarantowana. Humory dopisuj± po fali upa³ów! Wiec pakujmy plecaki koce i w drogê na pla¿e NN.

Proszê aby osoby które maj± auta zjawi³y siê o godzinie zero :-) chêtni na "doczepkê" zg³aszajcie siê do osób które dysponuj± wolnymi miejscami!

Link poni¿ej

http://www.naturyzm.info.pl/forum/index.php?/topic/3682-opatak-hradec-kralove/
Yupiter
Dobrze to Opatak w niedziele
Dolicz Turysto + 3osoby do swoich wyliczeñ. :))
Jedno wolne miejsce mia³em ale jedzie z nami organizator :))
Turysta
Organizatorze :) g³osami wiêkszo¶ci wybrany zosta³ Opatak, a dzieñ wyjazdu niedziela 11.08.
Tak¿e teraz zosta³o dograæ kto z kim i czyim autem jedzie? Wygl±da na to, ¿e miejsc w autach jest wiecej ni¿
(zadeklarowanych) chêtnych :D
Naliczy³em 3 osoby dysponuj±ce autem i wolnymi miejscami (tyrew, czbodzio i marko829) czy kogo¶ pomin±³em?
Czyli 15 miejsc a ile chêtnych?
marko829
Je¿eli chodzi o miejsce to mo¿e byæ Opatak.
Je¿eli chodzi o transport to mogê zabraæ 3 ewentualnie 4 osoby. Je¿eli dobrze liczê i niczego nie przegapi³em to tyle osób oprócz mnie jeszcze siê wybiera. Mo¿na by siê wiêc zabraæ jednym samochodem, chyba ¿e kto¶ jeszcze chce jechaæ lub ma jakie¶ inne propozycje.
SoulReaper
Z tego co pokazuj± prognozy w niedzielê ma byæ s³oñce i cieplej ni¿ w sobotê, te¿ jestem za niedziel± raczej je¶li chodzi o czas, a nie aurê. Zatem wiêkszo¶æ preferuje ten dzieñ.
A co do miejsca to ja za Opatakiem obligujê, na zdjêciach wygl±da³ ciekawie.

Zatem teraz nasz organizator podejmie decyzje, rozwazy wiekszosc glosow itp itd?
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
czbodzio
Witam,
tez bym sie zabral na plaze N i dysponuje autem i moge wziac dwie, trzy osoby w sobote albo w niedziele to zalezy na kiedy beda zapowiadac wiecej slonca.
wroclove
To ju¿ nic nie kumam:|.To gdzie ten wyjazd i kiedy???
tyrew
Miejscówka nad Rozkosem jako¶ mnie nie przekonuje.
Ju¿ bardziej podobaj± mi siê Opatak czy Oplatil(fakt ¿e dalej).
Nam te¿ pasuje tylko niedziela.
wroclaw80
Marko towrzuc ze masz wolne bo inni zapewne chca ale nie maja jak. Jakby nie bylo w sobote pogody to na niedziele. Jedzmy poki sezon! Jak widze chetni sa! Zglaszajcie sie niezdecydowani! Jak widze i czytam bym pojechala, pojechalbym? Jest okazja jedzmy!
Sami wiemy ze we Wroclawiu nie mamy takiego miejsca wiec w droge!
marko829
U mnie sobota niestety zajêta, ale niedziela jak najbardziej mi odpowiada.
I mam wolne miejsca w samochodzie.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019