Witam Wszystkich Golasków,
na ostatnim spotkaniu na lodach w La Skali doszli¶my do wniosku, ¿e mogliby¶my siê spotkaæ w saunie w Aquaparku na Borowskiej. Proponowany termin spotkania 7 listopada, sobota godz. 17.30 Je¶li s± chêtni proszê pisaæ. Do zobaczenia w sobotê 7 listopada.
Franciszek4
Witam,
bardzo chetnie bym sie przy³±czy³ do wspólnego saunowania niestety jednak sobota mi nie pasuje, mo¿e jaki¶ inny dzieñ, np niedziela? Lub w tygodniu jaki¶ dzieñ do po³udnia? Dajcie znaæ jak plany by siê zmieni³y z soboty. :)
Moze znacie jeszcze jakies bardziej kameralne miejscie ni¿ Aquapark? Chcia³bym kogo¶ poznaæ najchêtniej oczywiscie pani± do wspólnych czêstszych wypadów.
Faktycznie lepiej w tygodniu. Proponujê czwartek 26.11 o godzinie 18:15.
Czwartek, poniewa¿ w saunie jest mniej ludzi ni¿ w weekend, 18:15 bo wiêkszo¶æ powinna wróciæ do tej godziny z pracy, no i na mie¶cie korków mniej :].
Ja jestem co prawda pocz±tkuj±cym naturyst±, ale bardzo chêtnie pojawiê siê w akwaparku. Szkoda, ¿e taka pó¼na godzina, ale wszystkim nie mo¿na dogodziæ :P Pozdrawiam
¯eby siê szybko zidentyfikowaæ proponujê spotkanie przed g³ównym wej¶ciem, ko³o auta, które zawsze jest tam wystawiane jako reklama którego¶ z salonów samochodowych...
Wiêcej odwagi - my nie gryziemy :]
Nie ma czego siê obawiaæ ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!