9-11.09.2015 Silesian Tower Fight 3 - Aquadrom, Ruda ¦l±ska

Last updated on 10 years ago
Highlander
Sezon saunowy ju¿ otwarty i po Open Sauna Night mamy kolejn± du¿± imprezê, czyli trzecia ju¿ edycja Silesian Towel Fight, która odbêdzie siê w dniach 9-11 pa¼dziernika w Aquadromie w Rudzie ¦l±skiej.
W eliminacjach (pi±tek, sobota) wyst±pi 30 saunamistrzów, a 10 z nich powalczy w fina³ach w niedzielê.

Wiêcej na stronie dotycz±cej imprezy: http://stf.aquadrom.pl/
oraz na fanpage: https://www.facebook.com/silesiantowel

Bilety mo¿na jeszcze kupiæ na http://www.sklep.aquadrom.pl/pl/c/Sau...unarium/21
www.sklep.aquadrom.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_5a83ddc3573f8d2579dc485396525047.jpg
kenny
No i dylemat któr± grupê wybraæ....
piorko666
?? t± w³a¶ciw±. Kto jedzie?
Highlander
Najaktualniejsza wersj±...
Bior±c trzydniówkê, grupa zostanie przydzielona losowo.
Kupuj±c na pojedyncze dni, to w niedzielê nie bardzo jest jak wybraæ, ale ja bym w pi±tek i sobotê bra³ grupê II bo wiêcej seansów ma gwarantowanych i wiêcej saunamistrzów wartych zobaczenia. Zawsze mo¿na jeszcze liczyæ na mniejsze ob³o¿enie i próbowaæ siê wcisn±æ na seans z drugiej grupy. S³ysza³em tak¿e plotkê, ¿e ju¿ na miejscu, gdy oka¿e siê ¿e bêd± wolne miejsca na seansie (mniejsza grupa ni¿ ilo¶æ miejsc) to bêdzie mo¿na za 5 z³ dokupiæ sobie wej¶cie na dany seans.
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/12087066_893859680684726_4620892617460153102_o.png
kenny
Plotka jest ju¿ na oficjalnej stronie.

Uzbiera³a siê grupka 4 osób. Jest ostatnie wolne miejsce w samochodzie. Zapraszamy :)
Wiêcej info na PW :)
Highlander
@kenny i co nic nie piszesz jak by³o? :D
kenny
Ja mam pisaæ? Przecie¿ to Ty by³e¶ tam 3 dni i siê grza³e¶ i oceni³e¶.
Mi siê podoba³o, kilka seansów by³o super, kilka zrobionych na weso³o.
Na szczê¶cie uda³o mi siê byæ na seansie Adama w sobotê, za³o¿enie otrzyma³ pierwsze miejsce.
Dla mnie zaskoczeniem by³ wysoki wynik "remizy".
Parê razy uda³o mi siê braæ udzia³ w ocenianiu i nie jest to prosta sprawa, ale przyjemna ;)
Highlander
Ale jakby nie by³o, to praca :)
Turysta
Nie zazdroszczê takiej pracy... nie wiem nawet jakimi kryteriami szanowne jury w tego typu zawodach siê kieruje, czy górê bior± warto¶ci artystyczne czy klasyczne? Które wiêcej a które mniej? Nie mam pojêcia jak dla mnie jest to bardzo subiektywna sprawa... ale raz mia³em "przyjemno¶æ" oddania g³osu by³a to ocena widowiska a nie techniki i tych podobnych aspektów wywijania rêcznikiem bo na tym siê nie znam. Jak dla mnie, ¿eby by³o "cool" musi byæ gor±co na tych najwy¿szych trybunach, wpasowana muzyka i pokaz te¿ istotne jak siê to wszystko zgra to jest fajnie.
Niestety "Remizê" (i chyba co¶ jeszcze) przespa³em w Tepidarium co by³o zapewne nastêpstwem degustacji czarnego smirnoffa, poniewa¿ do przerwy wyra¼nie co¶ mi le¿a³o na ¿o³±dku... st±d te¿ czasy przejazdów w rynnach czê¶ci basenowej Aquadromu mocno odbiega³y od czo³ówki :D
Podsumowuj±c za teatr najwy¿ej oceniam "pani± Stasiê" by³ to najbardziej zabawny seans natomiast za ca³okszta³t "Feniks".
Standardowo za³±czam podziêkowania dla towarzyszy za mile spêdzon± sobotê.
kenny
Pozwolê sobie nie zgodziæ siê z Tob± Turysta w sprawie seansu "pani Stasia". To nawet trudno nazwaæ seansem... Mo¿e spektakl? Ale do¶æ niskich lotów, jeden ¿art powtarzany 20 razy dla mnie przestaje byæ ¶mieszny.
Niestety nie widzia³em Dawida :(
Chêtnie porówna³bym jego seans.

Mo¿e i praca... Ja bardzo chêtnie w ten sposób popracuje ;)

równie¿ dziêkujê wszystkim za wyjazd :)
Turysta
Dziêki za Twoj± opiniê "jedni lubi± ogórki innym podobaj± siê ogrodnika córki" :D
Ró¿ni ludzie, ró¿ne gusta i bardzo dobrze inaczej ¿ycie by³oby strasznie nudne...
Na swoje usprawiedliwienia dodam, ¿e wspomniany spektakl by³ w tym znaczeniu inny od pozosta³ych teatrów bo z tak banalnego zawodu jak "konserwator powierzchni p³askich" te¿ mo¿na zaczerpn±æ pomys³ a czy to by³o ¶mieszne no có¿ to indywidualne, generalnie brakuje ¶miesznych aufgussów s± albo zwyczajne machania albo teatry, ale co¶ do ¶miechu jako¶ ma³o, ja wiem, ¿e takim spektaklem nie wygra siê zawodów ale dla uczestników nieco odmiany...

Pozdrawiam zgadzaj±cych siê z moj± opini± i niezgadzaj±cych siê :)

Co¶ szanowne jury d³ugo milczy ;)
Highlander

Turysta napisa³(a):
Co¶ szanowne jury d³ugo milczy ;)

A jakie by³o pytanie?
Turysta
Nie ci±gnê za jêzyk... pyta³em jakie kryteria s± brane pod uwagê przy ocenianiu seansów? Które elementy bardziej, które mniej.
Bo jak dla mnie poza si³±/technik± machania i sztuczkami z rêcznikiem wszystko sprawa indywidualna. Punkt widzenia zale¿y od wysoko¶ci siedzenia, jeden skupia siê na przedstawieniu czyli na aspektach artystyczno-muzycznych, inny bardziej na rozbawieniu publiczno¶ci, itd.
Highlander
Regulamin oceniania by³ jednakowy, ale oczywi¶cie dawa³ mo¿liwo¶æ subiektywnych ocen. Jednak noty sêdziowskie by³y do¶æ zbie¿ne, dlatego ostatecznie decydowa³y punkty od 6 wybranych przypadkowo klientów, którzy brali udzia³ w danym seansie.

Kryteria Oceniania dla Saunamistrzów
http://stf.aquadrom.pl/wp-content/upl...C3%B3w.pdf
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019