Witam. Chcia³bym siê dowiedzieæ czego¶ wiêcej o tej saunie/³a¼ni. Na stronie redeco.pl mo¿na znale¼æ cenê wej¶cia, rodzaje masa¿y, godziny otwarcia obiektu. Mnie natomiast interesuje wystrój i topografia tego miejsca. Galeria zdjêæ strefy wellness jest niedostêpna. Czy warto siê tam wybraæ?
Tam równie¿ byli¶my kilka lat temu - obiekt typowo przy basenowy - wszyscy w galotach na deskach. Mo¿e co¶ siê zmieni³o ale w±tpiê. Do dzi¶ przed oczami ma zakamienione urz±dzenie które wytwarza parê (nie wiem jak to siê nazywa) stoj±ce dumnie na ¶rodku sauny :)
Niestety opis ten nie zachêca do odwiedzenia sauny w REDEKo :( Poczekam jeszcze na inne opinie. Troszeczkê przeczuwa³em, ¿e ni¿sza cena musi byæ czym¶ spowodowana. Dziêki lukaszk.
¯e tak by³o to nie znaczy ¿e nadal jest. Mo¿e akurat siê zmieni³o na lepsze :). Mi pasuje WPW poniewa¿ mamy nie daleko i jako¶ siê przyzwyczai³em. Do Sky siê nie wybieram bo nie ma tam ogrodu zewnêtrznego (nie wiem te¿ czy moja karta tam dzia³a - Fitprofit). Jak masz nie daleko i jest tam tanio to mo¿e warto spróbowaæ no i bêdziesz mia³ swoj± opiniê (a chêtnie bym j± pozna³ mo¿e a nó¿ jest lepiej).
By³em, widzia³em i nic siê nie zmieni³o. Jedyny plus to tanie, nieograniczone czasowo wej¶cie.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!