wSPAnia³e czwartki

Last updated on 12 years ago
Turysta
Zg³aszam propozycjê reanimacji naszych saunowych spotkania na Teatralnej - raz na miesi±c czy jak komu pasuje, bêdzie to jaka¶ odmiana od WPW czy Sky Tower. Obiekt wybitnie kameralny zapewne rozmawiaj±ca grupa paru osób na krzy¿ nie ujdzie uwadze postronnym bywalcom, mam nadzieje, ¿e tym razem nie bêdziemy zbyt g³o¶ni i nikt uwagi zwracaæ ju¿ nie bêdzie :D
Jak szanowny prezes;) ju¿ zaanonsowa³ w SB najbli¿szy termin to 12 grudzieñ, godzina 19. Bêdzie okazja dopytaæ siê kto z kim i czyim autem jedzie do Jakuszyc. Zapraszamy!
indywidualismus
Fajny pomys³! Wstêpnie akceptujê :) Na ile czasu przewidujesz "konferencjê"? Bo wcze¶niej trzeba odpowiedni± ilo¶æ czasu wykupiæ.
maRUDA
Ja bêdê na 19.
O 19.30 ceremonia! A to nowo¶æ tam wiêc trzeba byæ.
Do czwartku :)
Turysta

indywidualismus napisa³(a):
Na ile czasu przewidujesz "konferencjê"? Bo wcze¶niej trzeba odpowiedni± ilo¶æ czasu wykupiæ.

Niczego nie przewidujê, poza tym wyboru du¿ego nie ma. Jak dla mnie wysiedzieæ d³u¿ej ni¿ 2h w tak kameralnym obiekcie nie nudz±c siê przy tym to nie lada wyzwanie. 1h za ma³o, 2h za du¿o. Te¿ nie by³em na ceremoni w tej mikro saunie, tak¿e ciekaw jej jestem.
Zgadujemy, bêdzie wietrzenie sauny i "s³ynna" /z WPW/ kolejka w pokoju wypoczynkowym? ;)
indywidualismus
Nie wiem, na ceremoniê o 16.30 za³apa³em siê zupe³nie przypadkiem. By³e 4 osoby. Ale sza³u nie by³o, ¿e siê tak wyra¿ê. Facet la³ du¿o wody, do¶æ prostacko, szybko macha³, potem 5 minut przerwy i powrót. By³o za gor±co, parzy³o wrêcz. Ale oczywi¶cie, spróbowaæ mo¿na - chyba jeszcze nikt nie umar³ im tam...
Czyli o 19 na 2 godziny. Hej!
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019