Proszê o opinie odno¶nie saunarium w w/w obiekcie.
Ciekawa jestem, jakie s± warunki w parowej (czy bywa za ma³o pary i temperatura jest za niska?) , suchej, g³êboko¶æ i rozmiary tych baseników, jacuzzi, czy jak to zwaæ (czy faktycznie s± jacuzzi z b±belkami?), ci¶nienie i temperatura wody w strefie sch³adzania...
Interesuje mnie wszystko, ³±cznie z czasem na przebieranie i warunkami w szatniach (kiedy i gdzie siê "odklikowujemy" ).
Pytam, bo z paru istotnych wzglêdów WPW przesta³o mi pasowaæ, w SKY nie respektuj± mojej karty "sportowej", a nawet gdybym chcia³a skorzystaæ poza kart± - nie dzia³aj± wanny i to ju¿ d³u¿szy czas (z tego, co mi wiadomo), a jacuzzi, solanka, czy ogólnie zbiornik wodny to dla mnie element niezbêdny po saunowaniu :)
Wiem, ze mo¿na obejrzeæ saunarium na stronie, jednak to nie to samo, co opinie saunowiczów. Znalaz³am wprawdzie opiniê Indiwidualismusa na jednym z for, ale jest z 2011 roku, wiec nie wiem, jak to wygl±da teraz.
Edit: Z tego, co przez telefon powiedzia³a mi wla¶nie bardzo mi³a pani z WC SPA - jest osobny czas na przebranie i inne, a godzina jest stricte na saunowanie, powiedzia³a te¿, ¿e u nich saunuje siê NORMALNIE, czyli bez strojów i nie ma dzikich t³umów :)
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ