Andrzejkowa Noc Saunowa

Last updated on 12 years ago
ckwrc
Hej, je¿eli jeszcze kogo¶ nie zaprosi³em na FB to informuje:

https://www.facebook.com/events/1382022215351878/?source=1

B)

Warto zaznaczyæ ¿e oprócz zwiêkszonej ceny jest te¿ zmniejszony limit wej¶æ /120 osób/.
wroclove

ckwrc napisa³(a):

Hej, je¿eli jeszcze kogo¶ nie zaprosi³em na FB to informuje:

https://www.facebook.com/events/1382022215351878/?source=1

B)

Warto zaznaczyæ ¿e oprócz zwiêkszonej ceny jest te¿ zmniejszony limit wej¶æ /120 osób/.

Jest szatnia w remoncie to ograniczona ilo¶æ ludków mo¿e byæ z tego powodu.
ckwrc
Remont szatni im idzie ca³kiem sprawnie, wydaje mi siê ¿e przez 10 dni spokojnie skoñcz±.
Turysta
"Zwiêkszona" cena brzmi nie¼le dopóki nie przeczyta³em ile konkretnie :)
Poprzednie noce saunowe kosztowa³y 35 za osobê, je¶li dobrze pamietam (?) teraz mamy progres o jakie¶ 69%.
Oba te zabiegi odstarsz± t³umy, ja chyba podziêkuje ale za zaproszenie dziêkujê :]
frania
Za wy¿sz± cenê chcê czego¶ wiêcej, a konkretnie: CZASU.
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ
Trojan
Rzeczywiscie drogo ale takie ceny nocy saunowych sa w Polsce - nasze by³y najtañsze .Chyba cena odstraszy³a duza cze¶æ osob bo co chwile pojawiaja sie reklamy nocy.
S± te¿ plusy - seanse bed± takie jakich nigdy w WPW nie by³o i zmiejszona liczba osób daje wiekszy komfort. Noce maja swój klimat i jak nie bedzie t³oku to chyba warto wydac tyle kasy.

P.S A czemóz to o uszestnikach trzeba sie dowiadywaæ na KONKURENCYJNYM facebooku :):) "zdrada" zawsze TU by³a lista obecnosci :):)
ckwrc
No bo co¶ ta nasza starszyzna w zimowy sen zapad³a i sie na forum udzielaæ nie chce :@
maRUDA
Ale¿ ja jestem czytelnikiem sta³ym, zapewniam, ¿e na bie¿±co jestem w ka¿dej kwestii. W krew mi wesz³o czytanie forum.

A co do nocy saunowej to ja dziêkujê ale tym razem odpadam. Jako¶ mnie nie powali³a na ³opatki ta ostatnia, pomijam, ¿e nie lubiê wpw, a i od saun stroniê wiêc oczekiwac bêdê w napiêciu relacji :)
Grant
Ja raczej bêdê - mam nadziejê, ¿e za ow± cen± zwiêkszy siê w tak znacz±cym stopniu jako¶æ nocy.
indywidualismus
Niestety, nie powali³a mnie na kolana ta oferta. Mo¿e i fajnie, ¿e przyznali, jaki jest limit osób, ale dla mnie jest on o wiele za du¿y! Pamiêtam noc (ze 2 lata temu, jedn± z pierwszych), gdy by³o mo¿e 30 osób...
120 ludzi oznacza, ¿e i tak ciê¿ko bêdzie siê dopchaæ na ceremonie, je¶li do sauny wchodzi 30-35 osób. A wiêkszo¶æ chce skorzystaæ. niektórzy chc± byæ na ka¿dej ceremonii, co ju¿ jest mocn± przesad± a i pod egoizm czy tez brak kultury da³oby siê podci±gn±æ. A ¿e naród nasz kultury pró¿no uczyæ, do stworzenia komfortu koniecznie by³oby dalsze ograniczenie liczby uczestników. Ale przecie¿ tego nie zrobi±. Kasa, Misiu, kasa...
ckwrc
A jak reszta? Kto¶ jeszcze wybiera siê?
Trojan
Na 98 % bedê mimo, ¿e minusy te¿ widze i dziwie sie ze tak ma³e zainteresowanie. Wszyscy dawniej narzekali, ze nie ma takich imprez a jak s± to tez niedobrze :):) Jak ktos nie by³ w ogóle to powinien zobaczyc jak naprawde to wyglada.
Jasiek
Ja by³em ostatnio i mo¿na powiedzieæ, ¿e powoli zaczyna co¶ siê dziaæ. Fakt jest niezaprzeczalny, ¿e ludzi za du¿o wpuszczaj± przez co komfort saunowania jest marny. Trzeba uganiaæ siê za miejscem w saunach, t³ok spory itd. Pomimo wszystko i tak siê wybieramy ma³± ekip± i mamy zamiar dobrze siê bawiæ. :)
lukaszk
Jedna z podstawowych zasad rynku - zwiêkszenie ceny zmniejsza popyt. Je¶li ta podwy¿ka nie poskutkuje i bêdzie nadal du¿o chêtnych to jeszcze podnios±. A jak za ma³o sprzedadz± to siê zastanowi± nad obni¿k±.
wroclove
Chêci s± du¿e ale ja ju¿ bêdê mentalnie nastawiony na lanie wosku i nie tylko wosku w Andrzejki:), wiêc raczej chyba nie.
ckwrc
Bêd±c dzisiaj w WPW dopytali¶my siê ile biletów sprzedali. Posz³y ju¿ wszystkie, tak ¿e jak kto¶ siê jeszcze waha to mo¿e przestaæ ;)
Elavi
Wczoraj/dzisiaj na nocy saunowej by³o bardzo fajnie.

JEDZENIE, PICIE:
Szwedzki stó³, jedzenie na pó³miskach, koreczki, galanty, jajka z sosem, krokiety, barszczyk czerwony, ryba, sa³atki, pieczywo, mniam :) Dla ka¿dego starczy³o, a nawet sporo zosta³o.
Piwo dodatkowo p³atne.

ILO¦Æ LUDZI, a KOSZT:
Sprzedano komplet wej¶ciówek, tzn. 120 miejsc. Nie by³o czuæ ¶cisku wcale! Miejsce w thalasso, saunach, jacuzzi by³o. Nikt nikomu nie siedzia³ na kolanach. Ka¿dy móg³ wej¶æ gdzie chcia³, a skoro o tym..

SAUNA SOLNA:
By³a dostêpna tak¿e sauna solna, w strefie tylko dla kobiet. Ka¿dy móg³ tam wej¶æ. Ja by³am tam pierwszy raz, bo zwykle bywam w saunarium z drug± po³ówk±. Bardzo mi siê ona podoba³a, ³adnie pachnia³o sol± w ¶rodku. Mi³o, ¿e Aquapark zdecydowa³ siê udostêpniæ j±, wedle sugestii na FB.

CEREMONIE:
Ceremonie odbywa³y siê co pó³ godziny w 2 saunach do pó³nocy, a w 1 po. Przed ceremoniami, sauny by³y wietrzone. Saunamajster poleca³ wchodziæ najpierw tym, którzy chc± wej¶æ na najwy¿sz± pó³kê, nastêpnie wchodzi na ¶redni±, a ostatni na najni¿sz±. PRzez to nie by³o dziur i nikt siê nie przeciska³. W zasadzie na ka¿dej ceremonii miejsce by³o. Nie trzeba by³o zajmowaæ sobie miejsc rêcznikami.

MA£Y PROBLEM:
Jeden saunamajster nie zjawi³ siê na noc saunow±, przez co obs³uga musia³a na pocz±tku trochê improwizowaæ. Pierwsza ceremonia odby³a siê najpierw w jednej saunie, nastêpnie w kolejnej, poniewa¿ nie starczy³o saunamajstrów. Nieco pó¼niej by³o ich ca³kiem sporo, bo chyba dodatkowo ¶ci±gnêli jednego.

KOBIETY:
By³o sporo kobiet, kole¿anek, sporo par. W zasadzie proporcje przedstawia³y siê 50-50. Super! Tak trzymaæ!

DODATKOWA ATRAKCJA:
Do pó³nocy po obiekcie kr±¿yli fotografowie. Nie tacy smartfonowi fotografowie, a prawdziwi! By³o ich ze dwóch. Robili zdjêcia w czasie ceremonii, osobom na korytarzu, osobom w saunach, czê¶ci z jedzeniem, a tak¿e tym w Thalasso. Najprawdopodobniej za³apiê siê na kilku ujêciach :D Oczywi¶cie pytali wcze¶niej, czy siê zgadzam.

ATMOSFERA:
Lu¼na, mi³a, nie-buracka.

Ogólnie mówi±c, cena i ograniczenie na ilo¶æ osób, zadzia³a³a pozytywnie na wszystko.
ckwrc
Ja od siebie dodam, ¿e jak bêdê mia³ wybieraæ czy jechaæ do Czeladzi czy i¶æ na tak± noc w WPW, to nie ma siê co nawet zastanawiaæ. Brakuje tylko basenu.

Nie czu³em siê tak fajnie na saunach od powrotu z Holandii.
Trojan
Elavi tak dok³adnie opisa³a, ¿e nic dodac nic uj±c:) Moze tylko to, ¿e niektóre ceromonie prowadzili saunamajstrowie prowadzili w czwórke i pokazywali ceromonie przygotowywane na mistrzostwa Polski (jedna by³a taka ,ze ca³a sauna pok³ada³a sie ze smiechu).

Atmosfera rzeczywiscie super zupe³nie inaczej niz na normalnym saunowaniu.

Niech ¿aluja Ci co nie byli!!!!!!!!!!!!!
lukaszk
Jak na nastêpn± okazjê uda nam siê pozbyæ (w sposób humanitarny oczywi¶cie) dziecia (babcia?)to siê wybierzemy :)

Nawet gazeta pisze :) Zdjêcia te¿ s± :) http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/1054808,golasy-w-aquaparku-czyli-andrzejkowa-noc-saunowa-we-wroclawiu-zdjecia,id,t.html
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019