Sauna SKY + piwo 13.11.2013

Last updated on 12 years ago
Elavi
Drodzy natury¶ci!

Zapraszam wszystkich (nie tylko aktywnych) na relaks w saunach SKY Tower dnia 13.11.2013 (¶roda) o godz. 18.00. Nastêpnie udamy siê na piwo o godz. 20.00 do SportPub 21 :) https://www.facebook.com/SportPub21

www.fitness-academy.com.pl/wp-content/uploads/2014/07/2014.05.28-sauny-bez-limitu.jpg

Do zobaczenia!
indywidualismus
Kontynuacja!
wroclove
Dobrze wróble æwierka³y ¿e info bêdzie;). Jak nic nie wymy¶limy nowego to pewnie wyl±dujemy pod torami:)...dobrze ¿e nie pod mostem:D
ckwrc
Chyba trzeba bêdzie wymieniaæ z nicka ka¿dego ¿eby siê zadeklarowa³ czy przyjdzie ;)

No nie wstyd¼cie siê powiedzieæ! B) Ja oczywi¶cie bêdê.
wojtekpl
Mogdy nie bylismy w sky. Moze sie wybierzemy.
myzwroclawia
My te¿ w koñcu dojrzewamy do odwiedzenia wroc³awskich saun :D. Nie chce nam siê jechaæ do Czeladzi :) Tylko niestety godzina 18.00 jest dla nas niewykonalna - musieliby¶my i¶æ prosto z pracy... :|
Turysta
Fakt godzina jest ¶rednio atrakcyjna i dla mnie.
Hmm... co my¶licie o przesuniêciu o godzinê/pó³ godziny? Wiem, wiem pó¼niej mo¿e byæ ma³o czasu na posaunowe BRO.
Ja postaram siê byæ w SKY ale czy dojadê do waszej mordowni jeszcze nie wiem... Jakie atrakcje wieczora s± przewidziane poza "¿³opaniem" piwska? :D
wroclove

Turysta napisa³(a):
Fakt godzina jest ¶rednio atrakcyjna i dla mnie.
Hmm... co my¶licie o przesuniêciu o godzinê/pó³ godziny? Wiem, wiem pó¼niej mo¿e byæ ma³o czasu na posaunowe BRO.
Ja postaram siê byæ w SKY ale czy dojadê do waszej mordowni jeszcze nie wiem... Jakie atrakcje wieczora s± przewidziane poza "¿³opaniem" piwska? :D

Ju¿ tam ¿³opanie piwska:P, bêdzie to zalecane posaunowe nawadnianie i uzup³nianie minera³ów i mikroelementów;). A atrakcje mo¿e jakie¶ przyjd±:)
Elavi
Z do¶wiadczenia wiem, ¿e zakoñczenie spotkania ko³o 23 ju¿ jest godzin± pó¼n±, a przesuwaj±c saunê o godzinê (19-20:30), widzieliby¶my siê na piwie jedynie 2 godziny. To ma³o. Kto nie zd±¿y siê zjawiæ na saunê, zapraszam na bezpo¶rednio na piwko :)
Trojan
@Turysta - jak mo¿na intelektualne rozmowy na wysokim poziomie w eleganckim pubie nazywaæ ¿³opaniem piwska w mordowni!!!::):)
Prosze tu nie marudziæ ,¿e za pó¿no ,¿e za wcze¶nie , ¿e nie ma jak dojechac tylko licznie przybywaæ !!!!!"Dla chc±cego nic trudnego !!
nimfa_5

Trojan napisa³(a):

Prosze tu nie marudziæ ,¿e za pó¿no ,¿e za wcze¶nie , ¿e nie ma jak dojechac tylko licznie przybywaæ !!!!!"Dla chc±cego nic trudnego !!

¦wiête s³owa!:)
nimfastycznie
indywidualismus
¦miem zauwa¿yæ, i¿ posaunowa kulturalna dyskusja, by³aby niez³± okazj± do osobistego ustalenia szczegó³ów wyjazdu 14.12 do Chatki Górzystów. Lepiej dogadaæ siê patrz±c w oczy a nie tylko przez klawiaturê :)
Turysta
O to bym siê nie martwi³ nie pierwszy to nas wyjazd (na biegówki te¿), który siê uda³.
Kenny, Ksylen za tydzieñ mamy jechaæ do Pragi, bêdziecie na kulturalnej i inteligentnej posaunowej dyskusji po³±czonej z uzupe³nianem p³ynów chyba "pod torami"?
indywidualismus
O widzê, ¿e nast±pi³a oczekiwana przez wielu zmiana retoryki i nazewnictwa ;)
myzwroclawia

Trojan napisa³(a):

Co poniektórzy koñcz± pracê na tyle pó¼no, ¿e dojazd na 18 nie jest mo¿liwy, chyba ¿e kto¶ mi podstawi odrzutowiec pod firmê ;)
Ale piffko... czemu nie, ok. 19-20 siê zjawimy ;)
kenny

Turysta napisa³(a):

O to bym siê nie martwi³ nie pierwszy to nas wyjazd (na biegówki te¿), który siê uda³.
Kenny, Ksylen za tydzieñ mamy jechaæ do Pragi, bêdziecie na kulturalnej i inteligentnej posaunowej dyskusji po³±czonej z uzupe³nianem p³ynów chyba "pod torami"?

no nic jeszcze nie jest ustalone, wiec wypada³oby siê spotkaæ i siê dogadaæ. martwi mnie troszkê ma³e zainteresowanie, no ale..
w ¶rodê jestem troszkê zajêty, wiêc proszê o jakie¶ namiary na to "pod torami", a postaram siê zawitaæ przynajmniej na kilka chwil, no i siê zobaczyæ po raz pierwszy przynajmniej z niektórymi.

Wstawka Turysty:
Deja vu :) ten lokal to "SportPub 21" na Bogus³awskiego 21
Agi
Hej, je¶li mo¿na to chcia³abym siê do³±czyæ do jutrzejszego saunowania, do piwkowania te¿.

Mam nadziejê, ¿e pomys³ opasek w mie¶cie spotkañ nie umar³ i jako¶ was znajdê.
Trojan
@Agi nie jak mozna tylko nawet trzeba :)
zwykle czekamy przed wejsciem do Fitness do 18 i wchodzimy grupa ,jak przyjdziesz pare minut przed 18 to innej grupy stojacej i gadajacej niz nasza nie bedzie wiec nas znajdziesz - nastepnie na piechotê , samochodem (jeden rowerem):) udajemy sie jak zauwazy³ wreszcie Turysta na kulturaln± dyskusje do SportPub 21
indywidualismus
Czy¿ ten lokal wSPAnia³y nie jest przypadkiem (co zapewne mylnie sugeruje nazwa) pubem sportowym, w którym owego wieczoru (pi³karska ¶roda!) bêdzie puszczany na ca³y regulator mecz na wszystkich 6 telewizorach, w jakie jest wyposa¿ony??
Oby nasza, jak ustalili¶my kulturalna dyskusja, nie przerodzi³a siê pod wp³ywem emocji w kibolski ryk: sêdzia ch., k, wyp...
Elavi
Nie spodziewam siê tam t³umów na meczu siatkówki Andreoli Latina - Exprivia Molfetta ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019