Wspólne saunowanie

Last updated on 15 years ago
Admin
Slawek i Gosia napisali:

Wys³any: 2007-10-08, 07:44

--------------------------------------------------------------------------------

Czy kto¶ wie co z saun± na Teatralnej,i gdzie teraz mo¿na siê spotkaæ,mo¿e umówimy siê hotelu Wroclaw lub Gem 13,14. 10. 07.po poludniu w wiêkszym gronie,czekamy na info nasz mail w ksiêdze go¶ci.pozdrawiamy. B)

Post przeniesiony ze starego Forum /Admin
Admin
marcinek30
napisa³:

Wys³any: 2007-10-18, 19:16

--------------------------------------------------------------------------------

witam. bardzo chêtnie dam siê zaprosiæ ale i te¿ zaproszê na saune i basen. mam dostêp do basenu i sauny po 23 godzinie. jest tam kameralna atmosfera. pozdrawiam. odpowiedzi kto jest chêtny proszê wpisywaæ na forum. liczê na grupê 5-15 osób. pozdrawiam wszystkich

Post przeniesiony ze starego Forum /Admin
naturystka
Cze¶æ. Jestem tu nowa GrinGrin:Grin / Gosia.
wojdo
Cze¶æ.
Te¿ jestem nowy (na forum). Gdzie siê aktualnie spotykamy? Bywam w Hotelu Wroc³aw i WPW.
naturystka
Chcia³abym wiedzieæ czy gdzie¶ siê spotykamy, czy s± jakie¶ spokojne miejsca gdzie mo¿na naprawdê wypocz±æ i czuæ siê swobodnie nago, bo przecie¿ o to chodzi. Jestem z Wroc³awia.
:-)
wojdo

gosia napisa³/a:
Chcia³abym wiedzieæ czy gdzie¶ siê spotykamy, czy s± jakie¶ spokojne miejsca gdzie mo¿na naprawdê wypocz±æ i czuæ siê swobodnie nago, bo przecie¿ o to chodzi. Jestem z Wroc³awia.

Co¶ s³aby ostatnio odzew na forum...
Ja planujê byæ jutro ko³o 20 w Hotelu Wroc³aw, zapraszam :)
Rtoip
Hej. Proponujê spotkanie w Hotelu Wroc³aw, 28 listopada (pi±tek),
godz. 20.00. Proponujê po ca³ym terenie saunarium poruszaæ siê nago.:D
Fshut84
Lepiej tylko po saunach, bo po basenie jest zbyt niebezpiecznie. Bêdzie problem z obs³ug± i mog± wpisaæ na czarn± listê lub co¶ w tym stylu. Lepiej nie przeginaæ. Za to w saunach mo¿na siedzieæ jak siê chce... ;)
Rtoip
Mo¿e kiedy¶ warto wynaj±æ ca³y teren np. na dwie godziny i nie bêdzie problemu. Tylko co¶ nas tu ma³o. :D
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
4 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
4 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019