Drodzy nieznajomi
Poniewa¿ podpyta³am ju¿ pok±tnie moich starych znajomych z forum o ich palny d³ugoweekendowe i ka¿dy zaplanowa³ co¶ we w³asnym zakresie, a tutaj nie pojawi³y siê ¿adne propozycje spêdzenia wspólnie i w klimacie czasu, pozosta³o mi zaproponowaæ co¶ osobi¶cie.
Mianowicie mam wieeeelk± ciekawo¶æ i ochotê w najbli¿szy weekend odwiedziæ POGORIÊ!
Propozycja i plan s± ca³kiem proste. Wyjazd w pi±tek lub sobotê rano na ¦l±sk i w zale¿no¶ci od nastroju i chêci uczestników pozostanie na noc i zabawienie kolejny ca³y dzieñ nago w¶ród swoich lub wieczorow± pora powrót do Wroc³awia.
Z relacji z wcze¶niejszej wyprawy wiemy, ¿e w Pogorii funkcjonuje zgrane ¶rodowisko naturystów, które chêtnie go¶ci przybyszów z daleka a i miejsce piêkne i polecane by³o.
Ja ze swojej strony proponujê transport, mam 3 wolne miejsca i poniewa¿ nie chcê byæ jedyn± kobiet± w sk³adzie wycieczki, miejsca te oferujê w nastêpuj±cej konfiguracji:
- para + kolega lub kole¿anka
- kole¿anka + 2 kolegów lub 2 kole¿anki lub kole¿anka i kolega
Jutro ju¿ siê nie zorganizujemy. Pozostaje, dla tych co przyklepali wcze¶niej wolne, wyjazd w pi±tek lub dla pi±tkowych pracusi wyjazd w sobotê rano.
Proszê o pisanie wiadomo¶ci tych co podobnie jak ja nie wiedz± co ze sob± pocz±æ w ten d³ugi weekend oraz spontanicznych wariatów dysponuj±cych wolnym czasem.
Plan - brak! (nooo, mo¿e szczê¶liwe dotarcie na ¦l±sk)
Plan B (w razie braku pogody) - cokolwiek strzeli nam do glów w danej chwili

Pewnie jest co robiæ na ¦l±sku
Najwa¿niejsze to chêæ zebrania siê w danym miejscu i o umówionej porze a dalej jako¶ to bêdzie.
Zapraszam!