Ognista Noc Saunowa w Aquaparku

Last updated on 12 years ago
Gregorivs
Bêd±c w pt w Aqua dosta³em ulotkê zapraszaj±c± na Ognist± Noc Saunow± - link do informacji na www:
http://www.aquapark.wroc.pl/aktualnosci/ognista-noc-saunowa_139

Co prawda saunê mamy ostatnio codziennie za darmo, za oknem i w mieszkaniach :) ale mo¿e kto¶ si skusi.

Pozdrawiam,
Gr.

PS. Co¶ siê sta³o z czcionkami na Forum? Zamiast polskich znaków mam podwójne spacje...
Elavi
Mo¿e i mamy codziennie saunê, ale nie mamy zimnych wód w jacuzzi :D
studentFotofraf
Witam, jestem osba nowa w temcie, raz bylem w saunarium i troszke mnie zdziwilo ze proedukacyjne jest oraz wrec sie nakazuje tam byc nagim ale spodobalo mi sie, powiedzcie mi duzo jest ludzi z wroclawia praktykujacych takie spotkania?
frania
Te¿ siê nad ta noc± zastanawiamy, tylko obawiam siê, ze bêdzie pe³no ludzi
i siê rozczarujê (strojnisie, krzykacze - szczególnie po alkoholu - bêd± darmowe drinki...)
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ
studentFotofraf
Ja ze swoja, luba bedziemy na tym i bedzie to nasz pierwszy wspolny wypad tego typu, zobaczymy czy bedziemy milo to wspominac
Elavi
Ju¿ raz by³a organizowana taka noc saunowa w WPW i podobno poprzednia by³a bardzo fajna i klimatyczna. Mnie wtedy nie by³o, ale z pewno¶ci± pojawiê siê na tej.
@studentFotofraf, te¿ jestem tego zdania, ¿e majtki i rêczniki uwieraj± ;)
studentFotofraf
Troszke mnie zastanawia jak to bedzie wygladac prawde mowiac i ile ludzi przyjdzie?
frania
Wczoraj pyta³am - wej¶ciówkê mo¿na kupiæ ju¿ teraz (w Wellness albo w informacji),
coby siê potem nie obudziæ z rêk± w nocniku.
Wpuszczaj± od 22:30, pani mówi³a, ¿eby siê nie obawiaæ wielkiej kolejki, bo oni ju¿ to jako¶ rozwi±¿± i nie bêdzie siê d³u¿ej czekaæ ni¿ 5 minut :)
(o to g³ównie pyta³am).
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ
ckwrc
D³ugi czas próbowali¶my siê doprosiæ o noce saunowe, wiêc my¶lê ¿e powinni¶my siê tam zjawiæ dla zasady. Jak bêd± widoczne minusy, to przynajmniej bêdziemy uprawnieni ¿eby narzekaæ :)

Pamiêtajcie, ¿e je¿eli noce saunowe przynios± im zyski, to prêdzej zgodz± siê na te nasz± upragnion± noc naturystów w ca³ym aquaparku.
wojtekpl
My siê tam na pewno pojawimy.
ckwrc
My w bilety te¿ ju¿ zaopatrzyli¶my siê.
maRUDA
Bilet kupiæ mo¿na tylko w kasie? Czy jest inny sposób?

Ja oczywi¶cie zamierzam byæ.
Elavi
Tak jak Frania mówi³a, w Informacji albo w strefie Wellness. My zakupili¶my w Informacji. Pani dokona³a rezerwacji na nasze Nazwiska.
Grant
Te¿ postaram siê byæ:)
studentFotofraf
Ja jutro ide po bilety bo dopiero do wroclawia wrocilem i 3 dniach bez snu i 12 h jazdy pociagiem nie mam sil :-)
kocha
heh, mam nadziejê, ¿e wej¶ciówek nie zabraknie poniewa¿ bêdziemy wiedzieæ czy siê uda byæ dopiero w okolicach czwartku! ;/
Trojan
Zrobi³em "awanture" w WPW - wjecha³em im na ambicje ,ze po co im esklep jak nie mozna kupiæ wejsciówek. OD JUTRA MAJA BYÆ DOSTEPNE W INTERNECIE.

O poprzednich nocach s³ysza³em tez negatywne opinie ale zgadzam sie ca³kowicie z Elavi i Ckwr ,ze jak sie samemu nie zobaczy to trudno sobie opinie wyrobic .
wroclove

Trojan napisa³(a):

Zrobi³em "awanture" w WPW - wjecha³em im na ambicje ,ze po co im esklep jak nie mozna kupiæ wejsciówek. OD JUTRA MAJA BYÆ DOSTEPNE W INTERNECIE.

O poprzednich nocach s³ysza³em tez negatywne opinie ale zgadzam sie ca³kowicie z Elavi i Ckwr ,ze jak sie samemu nie zobaczy to trudno sobie opinie wyrobic .

Kusz±ca propozycja i to ca³kiem w przystêpnej cenie.
Dobrze zrobi³e¶ Trojan i to dla Wszystkich.... takie udogodnienie:)
Grant
W przysz³± sobotê, czyli w dzieñ imprezy, we Wroclawiu ma byæ 32 stopnie C. :o

http://pogoda.interia.pl/prognoza-polska-dolnoslaskie/prognoza,nDate,2013-8-3
SoulReaper
Ja ju¿ dzisiaj po bilety by³em, wiêc w sobotê wieczorem z Ginger siê pojawimy :)
Tyle, ¿e to nie sama wej¶ciówka jest, wpisuj± osoby na listê go¶ci z imienia i nazwiska, i daj± dowód zakupu. Wiêc jaka¶ lista ludzi jest i siê zape³nia.
Oby wszystkim, którzy na dzieñ dzisiejszy nie maj± pewno¶ci, uda³o siê potem jeszcze je kupiæ.

PS: Elavi, ckwrc, Wy na saunê a ja te¿... xD jeszcze na zakupy szed³em, wiêc trochê po sklepach po³azi³em, ale saunê to ja mia³em pod ubraniem, d³ugie spodnie, to s³oñce, ta temperatura i wilgotno¶æ nie idzie w parze... Ale jako¶ siê dotoczy³em do domu.. Na szczê¶cie nuiektóre miejsca, jakie odwiedzi³em maj± klimê.
Takie saunarium mia³em dla siebie... 20 minut pocenia siê, potem och³odzenie (jeden sklep) potem znowu do parowej i och³oda w tramwaju. Potem znowu palnik i na koniec w domu zimny prysznic :D Wiêc w zasadzie nie ma co wydawaæ pieni±¿ków.. mo¿na sobie samemu "relaks" taki zapewniæ :D
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019