kenny napisa³(a):
niestety muszê Ciê zmartwiæ....
nie da siê nic zrobiæ (chyba)
grupon o którym napisa³em jest oszustwem.
kupi³em karnet i oczywi¶cie tak samo zosta³em odes³any do FA, poniewa¿ WPW nie honoruje kart bez wygrawerowanego imienia i nazwiska. natomiast w FA powiedziano mi ¿e WPW zmienili sobie sami regulamin gdzie umie¶cili takie wymaganie. FA nie ma takiej mo¿liwo¶ci aby takie karty wyrobiæ, wiec sprawa jest patowa. W FA zapewniali mnie ze próbowali siê skontaktowaæ z WPW, ale tam nikt nie che z nimi gadaæ. w ¶rodê FA przekaza³o sprawê prawnikowi, który ma rozwi±zaæ ten problem. oczywi¶cie kasy za ten karnet nie mog± oddaæ, bo nie. je¶li chce to mogê siê udaæ z reklamacj± do grupon.pl
z moich obserwacji, to WPW siê wypiê³o na ten karnet i nie chce porozumienia. FA zale¿y na tym aby sprawê rozwi±zaæ i czuj± siê przynajmniej moralnie za ten ba³agan jako¶ odpowiedzialni (oczywi¶cie nie finansowo), czego wynikiem by³o przekazanie mi wej¶ciówek do ich obiektu.
ostatnio WPW bardzo traci w moich (i nie tylko moich) oczach - nie chodzi tu jedynie o t± sprawê.
du¿o szumu siê narobi³o z tym gruponem..
a w sumie sprawa przebieg³a tak:
FA pisa³o i prosi³o o jakie¶ porozumienie WPW, ale kontakt z dyrektorem, a pó¼niej z prezesem nie przynosi³ ¿adnego pozytywnego skutku. Poniewa¿ jestem dociekliwy i dzwoni³em do FA raz na tydzieñ to by³em na bie¿±co informowany, oraz dosta³em od nich najpierw 3 * 1h wej¶ciówkê na saunê, a pó¼niej zaproponowano mi tygodniowe wej¶cie na si³ownie + dwie wej¶ciówki do sauny. poniewa¿ na si³ownie nie chodzê to Pani powiedzia³a mi ¿e mogê chodziæ na saunê (w³a¶ciwie bez ograniczeñ i bez terminu zakoñczenia) - (managerka powiedzia³a ¿e maja nam i¶æ na rêkê). za ka¿dym razem kiedy tam bywa³em nie mia³em ¿adnych problemów z wej¶ciem. ostatnio poinformowano mnie, ¿e sprawa gruponu zosta³a skierowana do s±du, a poniewa¿ proces pewnie siê bêdzie do¶æ d³ugo toczy³, to dosta³em propozycjê, do wyboru:
1. oddadz± mi ca³± kwotê
2. dostanê 10 wej¶ciówek na 1,5h do sunarium (imienne) + 10 wej¶ciówek na si³ownie
podsumowuj±c: skorzysta³em raz z WPW + ok. 5 razy z FA + wybra³em opcjê nr 2.
z beznadziejnej sytuacji zrobi³ siê bardzo przyjemny interes.
to co chcia³em tym postem podkre¶liæ to to ¿e mo¿na ju¿ i¶æ do FA i rozwi±zaæ sprawê ostatecznie, je¶li kto¶ ma tego grupona, ale przede wszystkim zaznaczyæ postawê FA, która bardzo mi siê spodoba³a.