Yupiter napisa³(a):
UWAGA na gruponie siê pojawi³a okazja
10 wej¶æ do Wroc³awskiego Aquaparku i karnet open do Fitness Wroc³awski Park Wodny za 199 z³ (zamiast 708,90 z³)
http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw/Fitness-Academy-Wroclawski-Park-Wodny/23420455/.QXa67y
po krótce: najwa¿niejsze 10 wej¶æ dwugodzinnych do aquaparku + fitnes, si³ownia
czyli 2h w saunarium = 19,90 :)
karnet wa¿ny ca³y miesi±c od dzi¶
mam nadziejê ze pomog³em :)
Dobra,
Powiedzcie Ludzie, kto zakupi³ ten groupon...
Groupon zrealizowa³em w lipcu - otrzyma³em czarn± kartê fiitness academy, na którym kasjerka wypisa³a moje imiê z nazwiskiem, wej¶ciówkê i karnet na si³owniê i karnet do saunarium. Na si³owniê poszed³em mo¿e 3 razy, bo wyjecha³em z Wroc³awia. Wróci³em niedawno i postanowi³em wykorzystaæ karnet do sauny. Jest wa¿ny do 31.12.2015 (sic!) wiêc czas nagli :)
Przychodzê wczoraj do WPW, a pani z kas stoj±cemu przede mn± facetowi z kart± Fitness Academy i karnetem mówi, ¿e nie wpu¶ci go, bo karta nie ma imienia i nazwiska (moja ma, wiêc stojê dalej spokojnie). Jednak po chwili te¿ za³apa³em skok humoru, bo okazuje siê, ¿e imiê i nazwisko musi byæ WYGRAWEROWANE! Rêce mi opad³y jeszcze ni¿ej, gdy zobaczy³em, ¿e FitnessAcademy w remoncie, wiêc nie mia³em ju¿ ochoty jechaæ do arkad czy gdzie tam jeszcze, odkrêcaæ sprawê. podjadê przy okazji w przysz³ym tygodniu.
Tak wiêc pytam - czy kto¶ mial ju¿ ten sam problem? FA wyrabia nowe karty, czy kupi³em sobie 3 najdro¿sze wej¶cia na si³owniê w ¿yciu bo uznaj±,¿e to nie ich zmartwienie?