SOBOTNIE saunowanie

Last updated on 11 years ago
nimfa_5
Zapraszam na nimfastyczne, ca³odniowe saunowanie dnia 23 lutego 2013 od godziny 11 do 17tej:)
Szczególnie zapraszam nowych forumowiczów.
Spotykamy siê przed kas±, kto nie zd±¿y spotka nas w ¶rodku.
Dla tych , który mnie nie znaj± powinnam ustaliæ jaki¶ znak hmm... liczê na Wasze propozycje bo mój kolor w³osów jak okaza³o siê poprzednim razem to za ma³o.
nimfastycznie
marian97
Jak nic nieprzewidzianego siê nie wydarzy,to napewno bêde!
nimfa my ju¿ siê poznali¶my,pewnie nie bedzie problemu sie rozpoznac :)
nimfa_5

marian97 napisa³(a):

Jak nic nieprzewidzianego siê nie wydarzy,to napewno bêde!
nimfa my ju¿ siê poznali¶my,pewnie nie bedzie problemu sie rozpoznac :)

Ju¿ siê nie mogê doczekaæ towarzystwa przesympatycznego kolegi:) Do zobaczenia!
nimfastycznie
orion
za tydzieñ to mi siê chyba nie uda, ale jutro bêdê na pewno... pozdrawiam wszystkich....
barbada
Nimfa - mo¿e bêdziesz mia³a jaki¶ charakterystyczny rêcznik? A i w kawiarni mo¿emy ustaliæ jak±¶ godzinê "W", na wspólne delektowanie siê ¶wie¿o wyciskanym sokiem.
nimfa_5
Przy wej¶ciu na ca³y dzieñ przys³uguje darmowy s³u¿bowy rêcznik. W³asny musia³bym nosiæ dodatkowo. Raczej zawi±¿e co¶(chusteczkê?) na prawym nadgarstku. Ale je¶li by³e¶ na Nocy Walentynkowej to poznamy siê przez innych forumowiczów, których zapewne spotka³e¶:)
Oko³o godziny 12tej bêdziemy w kawiarni na kawie. Na ten czas mogê siê te¿ owin±æ we w³asny rêcznik ze Spaidermenem:D
nimfastycznie
wroclove
Na nocy saunowej sprawdzi³y sie opaski na rêkach. Tak rozpoznalismy siê z ludzmi z forum.Mogê odst±piæ dla organizatorki nimfastycznych sobotnich spotkañ:)
barbada
Chusteczka lub opaska na rêce to bardzo dobry pomys³.My¶lê, ¿e tym razem nie bêdzie problemu z odnalezieniem siê. ;)
barbada
Hej.To mo¿e kto bêdzie w sobotê tj. 23.02 ? Je¿eli nie bêdzie odzewu to i my zrezygnujemy, bo mieszkamy ³adny kawa³ek od Wroc³awia.
wroclaw80
Zapowiadam sowj± obecno¶æ w AQAPARKU w sobotê. Z tego co s³ysza³em kilka osób siê zapowiada :-) Zapraszam
nimfa_5
W nimfastyczne soboty jest zawsze powy¿ej 10 osób. Nie wszyscy przychodz± na ca³y dzieñ, niektórzy 2-3 godziny ale te¿ jest mi³o.
Bêdê ja, arabeska, marian 97, wroc³aw80
a pozostali stali bywalcy? : wroclove, marko829, Tutysta, maRuda, ckwr, gciory, Alien, Yupiter, SulRaper
a mo¿e kto¶ jeszcze? zapraszam B)
nimfastycznie
Turysta
Z przykro¶ci±, niestety nie wezmê udzia³u w nimfastycznym meetingu - jeszcze nie tym razem.
Szanowna Nimfo, zaproszenie koliduje z innym eventem, którego nie mogê odwo³aæ bo ju¿ miejsca zarezerwowane i zaliczka wp³acona. Zatem przyjemnego wypacania w gronie znajomych.
marko829
Tym razem nie dam rady, mam ju¿ inne plany na ten weekend.
Nokiapl
Witam jestem nowy tutaj. Chêtnie do³±czê w sobotê, tylko jak Was rozpoznaæ ? :)
nimfa_5
W saunach bêdê mia³a opaskê na prawym nadgarstku:
http://orfinsklep.pl/pl,product,9592244,bransoletka,silikonowa,wroclaw,the,meeting,place.html

Przypominam: Spotkanie we Wroc³awskim Aquaparku dnia 23 lutego o godzinie 11tej przed kasami.
Planujemy ca³odniowe saunowanie:) Posiadam jeszcze 3 wej¶ciówki na ca³y dzieñ w cenie 50 z³. Zainteresowanych proszê o kontakt na priva.
Zapowiada siê nimfastycznie!:D
nimfastycznie
wroclove

nimfa_5 napisa³(a):

W nimfastyczne soboty jest zawsze powy¿ej 10 osób. Nie wszyscy przychodz± na ca³y dzieñ, niektórzy 2-3 godziny ale te¿ jest mi³o.
Bêdê ja, arabeska, marian 97, wroc³aw80
a pozostali stali bywalcy? : wroclove, marko829, Tutysta, maRuda, ckwr, gciory, Alien, Yupiter, SulRaper
a mo¿e kto¶ jeszcze? zapraszam B)

Ooo Nimfa i mnie zaprosi³a:), wiêc trzeba na g³owie stan±æ i siê tam pojawiæ.
W sobotê mam zawody biegowe ale zaraz po nich jak oczywi¶cie do¿yjê wpadam do aqua na nimfastyczn± odnowê saunow±:)
Yupiter
Ja wybieram siê z Turyst± w góry. dziêkujê za zaproszenie, pewnie nastêpnym razem. Dzi¶ bêdê w WPW w okolicach godziny 19-20. zapraszam

Nimfa fajna ta opaska mo¿e kupimy wiêksz± ilo¶æ dla forumowiczów, z tego co wiem mo¿na wybraæ w³asny wzór na opasce za dop³ata.
nimfa_5
Pomys³ z opaskami nie jest mój tylko szanownego kolegi wroclove. Uwa¿am , ¿e s± ¶wietne, praktyczne i pasuj± idealnie jako nasz znak rozpoznawczy.
Yupiter skoro wiesz gdzie mo¿na zamówiæ w³asny wzór zbierz chêtnych i zamówimy wiêksz± ilo¶æ.
Ju¿ siê zapisujê na 1 sztukê z napisem "WROC£AW nimfastycznie":D

wroclove ciszê siê, ¿e do³±czysz w Aqua:) sauna dodaje wigoru, odm³adza i regeneruje po biegach;)

barbada jak widaæ towarzystwa przybywa to i was nie mo¿e zabrakn±æ

Jak si³y nas nie opuszcz± mo¿na po saunach wyskoczyæ na ma³e piwko. Co wy na to? - ustalimy w sobotê!
nimfastycznie
ckwrc

(...)
a mo¿e kto¶ jeszcze? zapraszam B) (...)

Mo¿e siê uda. Nie obiecujemy ;)
wojtekpl
My wyje¿d¿amy na narty. Trzeba korzystaæ z pogody. Tak¿e do nastêpnego razu.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019