Witamy
Jeste¶my m³od± par± z Wroc³awia i zapisali¶my siê na walentynki w sa³nie w Aqa .My osobi¶cie chodzimy na takie walentynki od 2 lat i jest cudownie i bardzo polecamy. Chcieli by¶my ¿eby by³o wiêcej m³odych par i w ramach tego mo¿emy siê bli¿ej poznaæ. Jak na taka imprezê to stosunkowo nie jest drogo i proponujemy ze jak kto¶ chce siê poznaæ to mo¿ne ju¿ przed sam± impreza na saunie kilka godzin wcze¶niej. Tam zawsze jest gdzie usi±¶æ i spokojnie porozmawiaæ. Jak kto¶ bêdzie chêtny na zapoznanie siê to proponuje ¿eby¶my ustalili jaki¶ znak rozpoznawczy ¿eby nie wysz³o ze siê kto¶ narzuca.
czekamy na Was ;)
Hymmm to my te¿ nie spe³niamy kryterium wiekowego:@ kolegi Kobi1410.Ale widzê i wiem ze jest tu sporo par przed i po 40-tce wieæ ja tu sie ³apie:D.
Tylko te walenie tynków;) jest prochê spóznione, ma to byc z pi±tku na sobotê a to ju¿ nie walentynki. Lepiej by to brzmia³o Noc Saunowa i to dla wszystkich a jeszcze fajniej Noc Naturystyczna:).
Nimfastycznie bêdzie w ostatni± sobotê miesi±ca:D
Wieczór walentynkowy jest dla zakochanych ale nie dla wszystkich.
Nie mam osoby do pary i wiekowo te¿ nie pasujê do zapraszaj±cych choæ w sercu maj;)
Jak to co @wojtekpl? Biegówki w Jakuszycach, wieczorkiem saunowanie w Orlu
ze stref± sch³adzenia (dla odwa¿nych) w Jizerze. Potem piwko
i tym podobne uzupe³nianie ustrojowych p³ynów, wieczorkiem r¿niêcie
w karciory i kibicowanie naszym w Val di Fiemme bo M¦ w narciarstwie
klasycznym tu¿ tu¿ jakby kto¶ niewiedzia³...
Program jest elastyczny mo¿e ulec zmianie. ;)
kobi1410
~ Wiek to tylko cyferki, nikt nie wie, na ile jest dojrza³a dusza...~
A gdy nas poznacie to siê przekonacie, ¿e choæ niektórym 40 lat minê³o jak jeden dzieñ, to w duszy wci±¿
Mamy po dwadzie¶cia lat.
W³asn± mi³o¶æ w³asny ¶wiat.
Prywatne chmury i szklane góry.
Kilka wa¿nych s³ów i prawd,
¯agle, w których zawsze wiatr.
A w oczach tylko blask!:D
Widzê, ¿e frekwencja na noc saunow± zapowiada siê ca³kiem ca³kiem;)
kobi1410
barbada(?)
guciory
wojtek.pl
indywidualismus
wszyscy x 2 to juz ca³a dycha:)
hm... kusz±ce towarzystwo;)
Gdyby nie nazwali wydarzenia walentynkow± noc±, z pewno¶ci± by³oby nas du¿o du¿o wiêcej! A tak z za³o¿enia wszyscy single my¶l±, ¿e samotnym i niezakochanym przyj¶æ nie wypada.
Naguski! nie zniechêcajcie siê! kto powiedzia³, ¿e Walentynki s± tylko dla par! To¿ przecie¿ mo¿na kochaæ samego siebie i te¿ czuæ siê z tym dobrze:P
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Hej!Towarzystwo kusz±ce,zapraszamy jeszcze niezdecydowanych "arabeska"?Przy okazji chcia³em zapytaæ , czy bêdzie mo¿na wej¶æ chwile wcze¶niej czy dopiero od 22.Pozdrawiamy:)
Ju¿ wspomina³em ¿e ³adniej brzmi Noc Saunowa i tak powinien nazywaæ siê ten temat a nie walentynki.
Ja tam zapraszam wszystkich bez wyj±tku:). Skoro Arabeska tak ¶piewaj±co kusi to mo¿e i ja siê pojawiê:D
Hej. Nas proszê nie liczyæ na Noc Walentynkow±, czy jak j± tam inaczej zwa³. Planujemy byæ w ostatni± sobotê lutego (tj. 23.02) i mamy nadziejê, ¿e w koñcu uda nam siê poznaæ osobi¶cie tak zacne grono. Ponawiamy pytanie z innego posta -
"Co z chêtnymi na Falê do miasta £odzi"? Przy odrobinie kombinacji i odpowiedniej frekwencji koszt nie by³ by mo¿e a¿ tak du¿y.
Wroclove po co pytaæ?! wystarczy czytaæ ze zrozumieniem i wszystko wiadomo. Ci co siê zadeklarowali to bêd±, a niedecydowani milcz± i powtarzaj± w my¶lach "byæ albo nie byæ, oto jest pytanie!"
Ja jak nie zasnê po bajce a i towarzysz wci±¿ bêdzie chêtny to mo¿e siê skuszê. Ciekawo¶æ mnie lekko z¿era czym te¿ ten nasz aquapark chce dzi¶ zaskoczyæ!
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Arabesce i jej towarzyszowi oraz Wroclove z ¿on± ¿yczê dzi¶ mile spêdzonego czasu haha
Indywidualismus, liczê, ¿e przyprowadzisz szanown± ma³¿onkê równie¿ w sobotê (23-go).
A w³a¶nie co z innymi? Przestraszyli siê par ciut starszych od siebie? Sauna dodaje wigoru, odm³adza i zapewniam, ¿e ró¿nicy wieku nie widaæ:)
Potwierdzam, ¿e bêdziemy ;) Mam nadziejê, ¿e rozpoznamy forumowiczów. Nimfo, mo¿esz te¿ przyj¶æ sama, choæ nie wiem czy tak lubisz...
Do zobaczenia za parê godzin:)
Byli¶my wczoraj na nocy walentynkowej. Mimo, ze na pocz±tku by³ maskaryczny t³ok i masê ludzi, okaza³o siê, ¿e jako¶ sie poupychali we wszystkich saunach i basanech i by³o bardzo fajnie. Cieszê siê, ze poznali¶my kilka par z forum. Mam nadzieje, ¿e wspólnych wyj¶æ i spotkañ bêdzie wiêcej. Pozdr.
Noc saunowa w WPW by³a naprawdê udana.Frekwencja bardzo du¿a,praktycznie same pary(jeszcze tyle Pañ w aqua nie widzieli¶my).Wiêkszo¶æ z przyby³ych saunowa³a poprawnie.Na oko³o 200 osób dos³ownie kilka wyró¿nia³o siê strojem k±pielowym.Dziêkujemy parom z forum za bardzo mi³o spêdzony wieczór,czekamy na nastêpne spotkanie i mamy nadziejê,¿e noce saunowe w WPW bêd± odbywa³y siê czê¶ciej.Pozdrawiamy:)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!