£Y¯WY sobota 5 stycznia

Last updated on 12 years ago
maRUDA
Cze¶æ i czo³em, hej, hej, hello, witam, ahoj!

Jak ju¿ gdzie¶ wcze¶niej zanêci³am propozycj± wspólnego spêdzenia czasu gdziekolwiek, tak teraz przystêpujê do konkretów i zapraszam Was wszystkich, równo jak siedzicie przed monitorami, na wspólny wypad na ³y¿wy!

Dobra propozycja, prawda?

We Wroc³awiu mamy 3 godne nas obiekty:
- Spiska
- Wejherowska
- Stadion Wroc³aw

Je¶li kto¶ mo¿e wypowiedzieæ siê na temat którego¶ to ja bardzo proszê bo nie wiem gdzie i¶æ. Co do godzin to proponujê porê poobiedni±, tzn. 16.
Ka¿dy kto zechce za³apie siê na sobotnie saunowanie z marian97.

Podsumowuj±c:
SOBOTA 5 stycznia, godz. 16-18, obiekt wybierzemy.
Lub wybiorê sama je¶li nikt nie bêdzie chcia³ ze mn± :(
MrPleasureN
Ja zawsze popieraæ bêdê aktywno¶æ fizyczn± i cieszê siê ¿e jest kobieta któr± to interesuje.
Wprawdzie sam do¶æ dawno na ³y¿wach nie je¼dzi³em(pewne problemy ze stawami) to my¶lê ¿e tej zimy przynajmniej kilka razy siê wybiorê,a je¿eli bêd± warunki to byæ mo¿e po¶migam na tafli stawu.
...Wiedzia³em ¿e s± dwa lodowiska we Wroc³awiu,na Spiskiej i Wejherowskiej ale Stadion Wroc³aw to dla mnie nowo¶æ.
Osobi¶cie preferujê ¶miganie po stawie chocia¿by dlatego ¿e nie muszê je¼dziæ w kó³ko a i kr±¿kiem hokejowym mo¿na siê pobawiæ.
...tylko jak maRuda do³o¿y³a by mi w hokeja to by by³o zabawnie:)
wroclove
I co poje¿dzi³ kto¶ w sobotê na ³y¿wach?
Na Wroc³awskim Ma¶laku jest nowe lodowisko zrobione z czê¶ci parkingu. Jeszcze tam nie by³em wiêc nie wypowiadam siê jak tam jest.
A czemu kole¿anka nie powie ¿e najbli¿ej Nas to mamy lodowisko na Toruñskiej. Ja tam bywa³em i jest bardzo kameralnie.
maRUDA
Sama sobie propozycjê z³o¿y³am, sama sobie posz³am to i sama sobie popiszê w w±tku, a co?!
Nikt z forum do mnie nie do³±czy³ :(
Ale proszê nie liczyæ na to, ¿e przestanê sk³adaæ tutaj propozycje towarzyskie :)

Postawi³am na Wejherowsk± i szczerze mówi±c sza³u to tam nie ma. Lodowisko niewiele wiêksze od naszej, wspomnianej wy¿ej Toruñskiej, kolejka do szafek (ale w sobotê wieczorem nie ma co siê dziwiæ) no i jako ¿e podziêkowali ZAIKSowi za wspó³pracê muzyka rodem z tandetnej techno dyski z lat 90! Uszy wiêd³y :)
Poza tym ubaw przedni, nogi wymêczone, ko¶æ ogonowa obt³uczona - czyli wszystko jest jak powinno byæ!

MrPleasureN, jak stawy we Wroc³awiu pozamarzaj± to daj znaæ gdzie je¼dzisz a do³±czê i sprawdzimy siê w tym hokeju ;)
max37_i_3
Taaa stawy pozamarzaj± tej zimy we Wroc³awiu? Prognozê pogody chyba z kaset VHS ogl±dacie, a data nagrania tam jest? Mo¿ecie mi podaæ datê? 2001? 2002??

No ale jak zamarzn± to i ja siê te¿ wybiorê :P
wroclove
Jakie 2001,2002 ja w tamtym roku czytaj luty 2012 chyba z 10 razy na stawie w Paw³owicach zasuwa³em wiec liczê jeszcze i w tym roku na powtórkê:) A i mam w gara¿u parê par ³y¿ew co u mnie nikomu nie pasuj± wiec mo¿e komu¶ wypo¿yczê;).
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
5 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
5 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019