Znaj±c Was ju¿ od jakiego¶ czasu i wiedz±c, ¿e tak jak ja macie ró¿ne terminy, w których mo¿ecie siê udzielaæ socjalnie, wymy¶li³em, ¿eby stworzyæ specjalny w±tek na takie okazje.
Idea jest prosta.
Osoba A wrzuca tutaj post "Dzisiaj idê na wieczór do Aqua na sauny"
Jest równie¿ kilka zasad, ¿eby wspomóc czytelno¶æ tego tematu:
1. Nie spamujemy "ja te¿ mo¿e bêdê" albo "o której bêdziesz, to pójdziemy razem"
Te pytania zainteresowani bêd± wysy³aæ prywatnymi wiadomo¶ciami do osoby og³aszaj±cej.
2. Zasad± jest równie¿ to, ¿e temat nie mo¿e siê powielaæ, czyli je¶li ju¿ kto¶ siê og³osi³ na wieczór w Aqua to nie wrzucamy drugiego takiego samego og³oszenia, bo np "chcemy byæ organizatorami spotkania" czy inne podobne..
3. Og³oszenia mog± byæ max na nastêpny dzieñ.
Proszê równie¿ o nie wpisywanie po tym po¶cie ¿adnych "dobry pomys³ itp" bo to bêdzie niepotrzebny spam.
Kolejny post powinien byæ ju¿ og³oszeniem.
Wszelkie posty nie Spe³niaj±ce wytycznych tematu, proszê administracjê o usuwanie z niego.
Sam zarzucê w³asne og³oszenia dopiero w grudniu jak mi aktywuj± MultiSport'a od nowego miesi±ca..
Dziêki i mam nadziejê, ¿e pomys³ siê przyjmie.
Pozdrawiam.
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
Piatek... juz dzisiaj. Bede w WPW okolo 18,00/19,00 przez dwie godziny. Bylem dzisiaj, czyli wczoraj w czwartek. Od 19,00 do 21,00 Byl dzien meski. Prawie same panowie. Mile byly te panowie. Chociaz bylo nie najgorzej... bywaly gorsze dni i chwile. Zwlaszcza pod prysznicem.
Dzisiaj, 10 grudnia o 20.30 wybieram siê na 1h do SPA na Teatraln±. Je¶li znajdzie siê tutaj kto¶ chêtny potowarzyszyæ mi - zapraszam!
Wiem, ¿e to nie³adnie zmieniaæ decyzjê w ostatniej chwili ale jako ¿e nikt nie odezwa³ siê na moje zaproszenie tutaj postanowi³am wybraæ siê do Aquaparku i rozejrzeæ siê jak tam sytuacja po remoncie. Do ¶rody nie wytrzymam! :)
Przy okazji - og³oszenie o ¶rodzie wywieszê jak wrócê z aqua!
Pozdrawiam te¿ znajomych bo dawno mnie tu nie by³o...
Jutro w poniedzia³ek 14.01 mam w planie Aquapark oko³o 20.
W tym roku zima uboga w ¶nieg i mróz wiêc trzeba korzystaæ.
Mo¿e i trafi siê orze³ek na ¶niegu... jak piec w zewnêtrznej bêdzie odpowiednio "wykalibrowany" ;)
Opalanie. Dzisiaj miêdzy 12 a 13 godzin± tekstylna nad stawami w Le¶nicy. Dojazd od centrum drog± 94 w kierunku ¦rody ¦l±skiej. Zaraz za przejazdem kolejowym w Le¶nicy skrêt w lewo na ³±ki.
Pó¼niej byæ mo¿e nagie opalanie w okolicy (klapki konieczne-ostra trawa).
Tylko panie,pary i panowie rekomendowani przez panie.
Rozpoznanie-bia³e bluzki na kocach (opaski te¿).
Jutro tj.czwartek 29.08.13r,bêde od 12.00-17.30 WPW,mo¿e ktos do³±czy?:)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot edit the poll in this discussion thread.
You cannot vote on the poll in this discussion thread.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!