Dzieñ dobry wszystkim na forum :) Chcieli¶my dotrzeæ do ¼róde³ i poinformowaæ wszystkich mog±cych byæ zainteresowanymi tematem naszej imprezie sylwestrowej. Piszê naszej, bo chodzi o Termê Bania w Bia³ce Tatrzañskiej. Organizujemy Sylwestra "w gaciach lub bez gaci". Opcja, która mo¿e Was zainteresowaæ odbywa siê w strefie VIP i saunarium. Tutaj wiêcej informacji: http://www.termabania.pl/n/20/sylwester-w-termie-bania. Zainteresowanych serdecznie zapraszamy. Je¶li macie pytania i uwagi - proszê bardzo. Pozdrawiamy!
By³em, widzia³em i mam mieszane uczucia, po pierwsze saunarium jest otwarte na wej¶cie, wiele osób wchodzie z basenów tak na chwilê poogl±daæ golasów i generalnie mam uwagi do rozdawanych tam paero. Aczkolwiek ca³y o¶rodek OK a godny polecenia jest basen zewnêtrzny, du¿y i zimny :)
W tej chwili przy bramce oddzielaj±cej strefy stoi parawan i trzeba bardzo siê postaraæ ¿eby co¶ zobaczyæ. Z zewnatrz teren saunarium zosta³ oddzielony nieprzepuszcaj±cym p³otem. bo faktycznie zdarza³y siê osoby "wpatruj±ce siê" .Dobrze, ¿e jednak bilans w ocenie Termy wychodzi na plus .
Tak bilans na plus zw³aszcza z zestawieniem waszych s±siadów z Bukowiny, gdzie standard podobny natomiast ceny z kosmosu.
Na pewno jeszcze siê w Bia³ce pojawiê!
S³ysza³am, ¿e Bania nie jest taka piêkna jak na obrazkach. Znajomi byli... i byli zawiedzeni. Lubiê mieæ w³asn± opinie wiec na pewno tam kiedy¶ zawitam.
Jutro zbadam jak wygl±da pogorzelisko w Aqua i zdam relacjê. Bêdê w saunach od 11tej:)
Kto nie do³±czy niech ¿a³uje;)
Opcja sylwestra bez gaci wydaje siê byæ szalon± odmian± od standardowego witania Nowego Roku. Odwa¿ny pomys³ i ciekawy... Gratuluje marketingowi Bani i witam na forum!
Ciekawa jestem Twojej relacji nimfa5 bo ¿a³ujê ale nie mogê Ci towarzyszyæ.
Kiedy¶ pisa³em na krajowym forum o Bani, najwiêksz± wad± by³o otwarte wej¶cie i bar z widokiem na ca³y niemal¿e o¶rodek. A kuriozalne jest jacuzzi w ¶rodku, w castoramie sprzedaj± lepsze wanny z b±belkami za tysiaka ni¿ jest tam. :) dodatkowo wielu przypadkowych zwiedzaj±cych ciekawskich golasów choæ mo¿e mia³em pecha tak trafiæ.
Witamy wszystkich forumowiczów w nowym kolejnym tygodniu. Kolejny weekend pokaza³, i¿ ceni± sobie Pañstwo nasz± strefê za komfort i relaks jaki oferuje nasze saunarium. Serdecznie Pañstwa pozdrawiamy i ¿yczymy mi³ego wypoczynku kolejnym razem
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!