Znak rozpoznawczy

Last updated on 12 years ago
ckwrc
W którym¶ z wcze¶niejszych tematów zosta³ zauwa¿ony problem, i¿ osoby nowe nie maj± pewno¶ci do nas zagadaæ. Wszak nie zawsze jest nas tyle co dzi¶ ;)

Powsta³ pomys³, aby zacz±æ nosiæ silikonowe opaski. Co¶ jak to - silikonki.pl/index2.php?cPath=2

Wtedy kto¶ kto nas szuka, ³atwo rozpozna, ¿e warto do nas zagadaæ.

Co s±dzicie o tym pomy¶le?
Elavi
Jestem za! Jest to tani i prosty znak rozpoznawczy!
Gregorivs
To jak± opaskê bêdziemy polecaæ? Z tekstem "naturyzm.wroclaw.pl" czy z literk± N lub cokolwiek innego, co pozwoli³oby na w³a¶ciw± identyfikacjê?

Pozdr.
Gr.
SoulReaper
My¶lê, ¿e grawer jest fajny, ale na razie mo¿na po prostu wybraæ sobie odpowiedni kolor, bo z tekstem 3 razy tyle kosztuje. Grawerowane mo¿na by kiedy¶ pozamawiaæ wiêksza ilo¶æ sztuk, jak sie pomys³ oswoi i bêdzie du¿o chêtnych, ¿eby jaka¶ przyzwoit± zni¿kê dostaæ, tak z tych 15 z³ jak teraz na 10z³ od sztuki...

A wiêc moja propozycja to kolor niebieski. (kojarzy mi siê z Aquaparkiem :P )

http://silikonki.pl/niebieska-opaska-silikonowa-reke-p-38.html

I miejsce noszenia to prawy nadgarstek.
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
ckwrc
Prawde mówi±c to nie wiem czy nawet ma znaczenie kolor. Nikogo poza SoulReaper w wpw nie widzialem z opaska wiec... :) Bardziej sam fakt posiadania wydaje siê byæ wystarczaj±cy.
wroclaw80
Propozycja good. Trzeba to wdro¿yc w ¿ycie!
Turysta
Hmm... proponujecie opaskê silikonow± w kolorze "blue". Ja mam du¿y niebieski rêcznik i niech to bêdzie mój znak rozpoznawczy ;)
ckwrc, mówisz, ¿e widzia³e¶ tylko SoulReapera z t± opask±. Jak ona siê sprawdza w praktyce - jest widoczna z daleka? Jak my¶licie, czy osoba b±d¼ grupa osób "nieonale¶nikowana" rêcznikiem poza saunami to za ma³o?
SoulReaper
Turysta jak jeste¶my w grupie, to oczywi¶cie nie ma problemu. Ale nie zawsze sie razem przebywa, przecie¿ jak przedszkole nie lazimy po calym Aqua z grupie.. ew. dzielimy sie na mniejsze grupki, pary, albo chodzimy tam gdzie chcemy, bo mamy ochote na Bio Saunê a reszta nie w tym momencie.
Poza tym chodzimy te¿ czasem w innym terminie, ni¿ ta ¶roda.
A na dok³adkê powiedzmy czytelnik tego forum, wie o opaskach, sam dopiero sie wdra¿a, wiêc czy indywidualnie czy w grupie stoimy jest opaska znakiem dla niego, ¿e jeste¶my z forum, a nie przypadkow± osoba. Oczywi¶cie powinien siê nie baæ zagadaæ, jesli ma tak± ochotê, do osoby z opask± lub bez, ale jej obecno¶æ jednak mo¿e trochê bardziej o¶mieliæ...
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
maRUDA
Mi podobaj± siê opaski, nie ma co biæ piany - kto zechce kupi sobie tak±.
Podobno w saunie nie przeszkadza, w sensie nie parzy ale jak by nie by³o jest to jaki¶ sztuczny element przylegaj±cy...
Jasiu
Czy znaki rozpoznawcze zostaly wprowadzone do obiegu?
A moze cos innego zostalo wymyslone??

A dziekuje. Staralem sie. :)
Elavi
Nie przyj±³ siê ¿aden znak rozpoznawczy (z tego co pamiêtam).

Dodane dnia 25-06-2013 17:26
Minê³o ju¿ 9 miesiêcy i w koñcu uda³o siê rozwi±zaæ tê kwestiê.

Znakiem rozpoznawczym spo³eczno¶ci naszego forum jest bransoletka silikonowa:
http://photos03.istore.pl/6969/photos/big/9154738.jpg
Mo¿na j± zakupiæ na Rynku 14 w sklepie "The Meeting Point", w Empiku we Wroc³awiu lub sklepie internetowym Orfin z siedzib± przy ulicy Ostrowskiego 13 C. Jak komu wygodniej.
Obecnie nosimy je na prawej rêce, zwykle podczas saunowania w WPW.

P.S. Proponujê przypi±æ ten temat, aby zawsze by³ widoczny.
wroclove
:)

Elavi napisa³(a):

Nie przyj±³ siê ¿aden znak rozpoznawczy (z tego co pamiêtam).

Dodane dnia 25-06-2013 17:26
Minê³o ju¿ 9 miesiêcy i w koñcu uda³o siê rozwi±zaæ tê kwestiê.

Znakiem rozpoznawczym spo³eczno¶ci naszego forum jest bransoletka silikonowa:
http://photos03.istore.pl/6969/photos/big/9154738.jpg
Mo¿na j± zakupiæ na Rynku 14 w sklepie "The Meeting Point", w Empiku we Wroc³awiu lub sklepie internetowym Orfin z siedzib± przy ulicy Ostrowskiego 13 C. Jak komu wygodniej.
Obecnie nosimy je na prawej rêce, zwykle podczas saunowania w WPW.

P.S. Proponujê przypi±æ ten temat, aby zawsze by³ widoczny.

O to mi w³a¶nie chodzi³o. Nawet nie wiedzia³em ¿e taki temat ju¿ by³ na forum:)
Czytaæ, kupowaæ,zak³adaæ,nosiæ itp itd
Od¶wie¿am temat przed Noc± saunow±:)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019