Akwapark sobota 9 pa¼dziernika 2010

Last updated on 15 years ago
usuwamkonto
Witam
Mam propozycjê: Spotkajmy siê przed wej¶ciem do Aquaparku w sobotê 9 pa¼dziernika o godz. 13,30. Wybra³em w³a¶nie tak± godzinê z trzech powodów:
1. Wyjedziemy z Poznania jak ja ju¿ siê wy¶piê po ca³otygodniowym ciê¿kim wczesno-rannym wstawaniu
2. Akurat wejdziemy na pierwsze naparzanie o godz 14.
Bêdzie mam w grupie ju¿ znajomych naturystów ra¼niej, wymienimy nasze spostrze¿enia ze znanych nam pla¿ naturystycznych, porozmawiamy o obiektach saunowych, które s± nam przychylne.
3. Bêd±c tak wcze¶nie chcemy byæ prawie a¿ do koñca czyli gdzie¶ do godz 22 zaliczaj±c sauny i baseny i jakie¶ jedzonko na terenie basenu.

Otwieram dyskusjê, mamy na to ju¿ nieca³y tydzieñ ¿eby wszystko dograæ.
Turysta
Wydaje mi siê, ¿e propozycja przedmówcy nie znajdzie "odzewu" choæ niew±tpliwo warto próbowaæ integrowaæ nasz± wroc³awsk± spo³eczno¶æ...
Ja mo¿e i bym siê wybra³ ale je¶li ju¿ to tylko wieczorkiem. Samemu rzeczywiscie trochê nudnawo tym bardziej je¶li chcesz ca³y dzieñ spêdziæ w obiekcie :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019