ja tez ju¿ gotowa na noc saunow± :) zdradzê, ¿e przyprowadzê jeszcze 3 osoby :) bilety kupione wczoraj wieczorow± por±. Nie wiem na ile to prawda ale o godz. 19 poinformowano nas, ¿e zosta³o nieca³e 50 miejsc.
A wiêc DO PI¡TKU!
:)
Tuxedo napisa³(a):
Witam Towarzystwo!
Jestem tu nowy, dopiero siê sprowadzi³em do Wroc³awia i z racji posiadania karty Multisport zacz±³em uczêszczaæ do WPW. Chcia³bym Was wszystkich w miarê mo¿liwo¶ci poznaæ. Mam ju¿ bilecik na noc karnawa³ow±. Jestem chêtny na afterparty po saunie - jakie¶ piffko czy cu¶ :)
Mam dwie pro¶by - nikogo z Was jeszcze nie znam, wiêc pasowa³o by, ¿eby kto¶ mi pomóg³ i zaznajomi³ z Towarzystwem. Chcia³bym móc kogo¶ z Was rozpoznaæ w dniu imprezy (najlepiej kogo¶ kto zna najwiêcej ludzi),
)
WITAMY witamy i na noc saunow± zapraszamy :) poznasz nas z pewno¶ci±. Znak rozpoznawczy nr 1 to czerwono- czarne opaski na nadgarstku z napisem Wroc³aw the meeting place. Jak zobaczysz grupkê to wystarczy podej¶æ i siê przedstawiæ. Nie ma w¶ród nas kogo¶ kto zna pozosta³ych bardziej czy mniej. Znamy siê wszyscy tak samo :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"