Karnawa³owa noc saunowa WPW 17 stycznia

Last updated on 12 years ago
Trojan
Jedyna w swoim rodzaju, szalona i pe³na wra¿eñ zabawa w gor±cej atmosferze sauny!
W Saunarium wroc³awskiego Aquaparku karnawa³ jest naprawdê gor±cy!

W programie:

Specjalne seanse parowe
Poczêstunek dla go¶ci - fontanna czekoladowa oraz tartinki
Konkurs z nagrodami
oraz wiele innych niespodzianek!

Karnawa³owa Noc Saunowa - 17.01.2014r. | Start godz. 22:30 - 2:00

Cena 59z³ / 1os, 100z³ / 2 os.

Ilo¶æ miejsc ograniczona |
wojtekpl
Bilety kupione.
Kasia_i_Karol_WR
Jutro albo po jutrze i my kupimy bilety, jako ¿e karnawa³, po saunie kto¶ reflektuje na piwko czy có¶?
Yupiter
Ja bym te¿ chêtnie poszed³. Kto¶ reflektuje kupiæ bilety ze mn± do spó³ki?
Wychodzi ciut taniej a ró¿nica akurat na piwo wystarczy ;)
nimfa_5
Imprezka karnawa³owa? Mo¿e byæ ciekawie:D Czy tañce te¿ bêd±?
Elavi
Byli¶my dzisiaj zakupiæ bilety. Bêdziemy! Pani mówi³a, ¿e tym razem te¿ bêdzie limit miejsc. Jest jeszcze ich du¿o wolnych, ale szybko siê rozchodz±.
ckwrc
My juz swoj bilet mamy, a ty? :D

wroclove, arabeska, maruda, wroclaw80, nimfa, myzwroclawia, trojan, pawel_i_basia, indywidualismus

Co tak cicho siedzicie? Tyle zesmy sie uprosili o noce saunowe, ze teraz to nawet niegrzecznie nie przychodzic. B)
arabeska

ckwrc napisa³(a):

wroclove, arabeska, maruda, wroclaw80, nimfa, myzwroclawia, trojan, pawel_i_basia, indywidualismus

Co tak cicho siedzicie? Tyle zesmy sie uprosili o noce saunowe, ze teraz to nawet niegrzecznie nie przychodzic. B)

Nie sposób wymieniaæ tu wszystkich wiêc dodam i inni :) ¿eby nie poczuli siê pominiêci :)
A my Was wszystkich zaskoczymy :)
Po co nam bilety! wyczai³am dziurê w p³ocie wobec czego tuz po 22.30 jak tylko t³um wyjdzie z pierwszej ceremonii, zamierzamy siê przez t± dziukê przecisn±æ i do³±czyæ do reszty:D
nimfa_5
Mam bilet! :D
Kasia_i_Karol_WR
My te¿, co prawda wysz³o tak ¿e dopiero wczoraj ale, najwa¿niejsze ¿e s± :)
Elavi
No to dobrze :) A co z pozosta³ymi, którzy tu nie pisali?
Trojan
Uprzejmie informuje, ¿e bilet zakupiony
Prosze mnie z tej CZERWONEJ listy wykre¶lic :):)
Tuxedo
Witam Towarzystwo!

Jestem tu nowy, dopiero siê sprowadzi³em do Wroc³awia i z racji posiadania karty Multisport zacz±³em uczêszczaæ do WPW. Chcia³bym Was wszystkich w miarê mo¿liwo¶ci poznaæ. Mam ju¿ bilecik na noc karnawa³ow±. Jestem chêtny na afterparty po saunie - jakie¶ piffko czy cu¶ :)

Mam dwie pro¶by - nikogo z Was jeszcze nie znam, wiêc pasowa³o by, ¿eby kto¶ mi pomóg³ i zaznajomi³ z Towarzystwem. Chcia³bym móc kogo¶ z Was rozpoznaæ w dniu imprezy (najlepiej kogo¶ kto zna najwiêcej ludzi), mo¿e ju¿ nawet przed wej¶ciem na imprezê. Je¶li siê znajdzie kto¶ chêtny, to proszê o kontakt na PW, to wymienimy siê numerami komórek. Druga pro¶ba - maj± byæ ponoæ jakie¶ konkursy i zabawy - by³ kto¶ z Was ju¿ w zesz³ych latach? Na czym to polega³o?

Ja ogólnie lubiê ró¿nego rodzaju aktywno¶æ - sporo biegam, w tym tygodniu w koñcu wyruszê po 10 latach przerwy na si³owniê :) Równie¿ mam zamiar czêsto saunowaæ - jako¶ te zbêdne kilogramy trzeba w koñcu straciæ :) Od ¦wi±t zesz³em ju¿ 5,5 kg! Jak nigdy tak w tym roku w koñcu mi siê udaje :)

Na saunie my¶lê, ¿e mo¿na mnie rozpoznaæ po rêczniku - zabieram ze sob± bardzo du¿e rêczniki (zwykle niebieski, czasem bladofioletowy) - siêgaj± mi od piersi prawie do samej ziemi - chodzê prawie jak japoñczyk ;)
Yupiter
Uffff Mnie nie by³o na czerwonej li¶cie ;)

£atwo nas bedzie poznaæ. Spora grupa sie szykuje wiec jak zobaczysz duza grupe golasow to my. Proponuje jak zazwyczaj spotkac sie o 22:30 przed kasami w WPW.
Turysta
Walczyli¶my i (chyba) wci±¿ walczymy o prawdziwe N noce/godziny w WPW? Nie chcê narzekaæ /bo progres ma³y bo ma³y ale jest/ to zwyk³a noc z limitem wej¶æ o tyle dobrze :). Dopominamy siê o imprezê jaka do niedawna by³a w Libercu czy w Pradze /zbytni optymizm ja wiem/. Tak¿e niegrzeczno¶ci± nie nazwa³bym tego choæ przyj¶æ nie bêdê móg³ z innego powodu ni¿ to co wy¿ej napisa³em. Jak mam wybieraæ wolê daæ wiêcej i byæ na prawdziwej nocy w Pradze ni¿ w Aqua...
Pozdrawiam karnawa³owo :)
Yupiter
Pewnie nigdy nie bedzie drugiego Liberca we Wro a fajnie by by³o pozje¿d¿aæ nago na zjezdzalniach czy poplywac w basenie nie mówi±c o pograniu w pi³kê wodna we wroc³awskim Aquaparku. Ale dajmy szanse. Czym wiecej nas bedzie tym lepiej. Wiecej kasy zarobi± to i moze dziêki temu cos sie zmieni... Szkoda tylko ze to obiekt miejski a nie prywatny to moze to troche potrwaæ.
arabeska
ja tez ju¿ gotowa na noc saunow± :) zdradzê, ¿e przyprowadzê jeszcze 3 osoby :) bilety kupione wczoraj wieczorow± por±. Nie wiem na ile to prawda ale o godz. 19 poinformowano nas, ¿e zosta³o nieca³e 50 miejsc.
A wiêc DO PI¡TKU!
:)

Tuxedo napisa³(a):
Witam Towarzystwo!
Jestem tu nowy, dopiero siê sprowadzi³em do Wroc³awia i z racji posiadania karty Multisport zacz±³em uczêszczaæ do WPW. Chcia³bym Was wszystkich w miarê mo¿liwo¶ci poznaæ. Mam ju¿ bilecik na noc karnawa³ow±. Jestem chêtny na afterparty po saunie - jakie¶ piffko czy cu¶ :)
Mam dwie pro¶by - nikogo z Was jeszcze nie znam, wiêc pasowa³o by, ¿eby kto¶ mi pomóg³ i zaznajomi³ z Towarzystwem. Chcia³bym móc kogo¶ z Was rozpoznaæ w dniu imprezy (najlepiej kogo¶ kto zna najwiêcej ludzi),
)

WITAMY witamy i na noc saunow± zapraszamy :) poznasz nas z pewno¶ci±. Znak rozpoznawczy nr 1 to czerwono- czarne opaski na nadgarstku z napisem Wroc³aw the meeting place. Jak zobaczysz grupkê to wystarczy podej¶æ i siê przedstawiæ. Nie ma w¶ród nas kogo¶ kto zna pozosta³ych bardziej czy mniej. Znamy siê wszyscy tak samo :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
myzwroclawia

ckwrc napisa³(a):

Jako, ¿e zostali¶my wywo³ani, trzeba odpowiedzieæ :) Piêkniejsza czê¶æ nas jest od 2 tygodni bardzo poci±gaj±ca... Ju¿ nawet mamy kartê Multisp i nawet nie mieli¶my okazji skorzystaæ :(
kenny
O godzinê 22:25 w poniedzia³ek by³y wykupione 104 bilety. Ograniczenie jest do 120 osób.
czbodzio
Witam,
czy ktos jeszcze planuje pojscie w pojedynke? Moze przyoszczedzimy troche i kupimy podwójn± wejsciowke?

Pozdrawiam,
Bogdan
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019