Trojan napisa³(a):
Na facebooku wyczyta³em, ¿e nowa moda nasta³a przed ceremoniami . Wywala sie wszsytkich z sauny na wietrzenie przed ceremonia (chyba dobrze bo kasuje sie zwyczaj zajmowania miejsc recznikami ,którego ja nie cierpie ) ale podobno dantejskie sceny odbywaja sie potem , ludzie pchaj± sie do sauny jak do sklepu miêsnego za czasów komuny
Wroclawlove , Arabeska byliscie prosze mi tu natychmiast:) opisaæ jak to teraz wyglada
Ano byli¶cie :) i nikt nikogo nie wywala³ tylko grzecznie prosi³ o opuszczenie sauny z uwagi na konieczno¶æ jej przewietrzenia przed ceremoni±. Ja tam nie narzekam. Wisz± informacje o zmianach zarówno w szatniach, wewn±trz w korytarzu jak i na ka¿dej z saun o wprowadzeniu zmian. Kto umie czytaæ to doczyta, ¿e 5 minut przed ceremoniami prosi siê wszystkich o opuszczenie saun i zabranie rêczników.
Chyba o to g³ównie chodzi³o ¿eby wyeliminowaæ tzw. rezerwacje rêcznikowe. I dobrze!
Fakt, ¿e tu¿ przed ceremoni± k³êbi siê t³um przed wej¶ciem i czeka na has³o "mo¿na wej¶æ" po czym nastêpuje pospolite ruszenie i walka o ogieñ czyt. miejsce. Ale co¶ za co¶ :) ja ju¿ chodzê na si³kê ¿eby mieæ wiêksz± si³ê przebicia :D