¦rodowe Saunowanie

Last updated on 11 years ago
wroclaw80
W±tek jesienne sauny jest mocno zdeaktualizowany :-) Zatem otwieram nowy "pachn±cy farb± drukarsk±" ¶rodowe saunowanie.
Rzecz jasna nie ka¿dy z Nas jest w stanie pojawiaæ siê zawsze. Za namow± m in. Marudy i innych otwieram nowy post!

Planujemy spotykaæ sie raz, dwa razy w miesi±cu na saunach wiec wszyscy powinni byæ zadowoleni bo ju¿ dawno nigdzie tak nie wychodzili¶my. Wa¿nym terminem jest sobota ( ta dzia³ka nale¿y do nimfy - "spotkania w sobotê zawsze s± nimfastyczne i mo¿emy sie spotkaæ z innmi nieobecnmi w ¶rodku tygodnia).

Oficjalne wyjscie i spotkanie na SAUNIE AQUAPARK ¶roda 23 stycznia. START 18.30!!!

Zapraszam w imieniu swoim i reszty Naszej spo³eczno¶ci!
Yupiter
Bede na 99%
Turysta
A gdzie znaczy w ¶rodku spotkamy siê? Mamy punkt "zborny"?
Zapewne s± w¶ród nas i nowe osoby które chcia³yby nas poznaæ, jak maj± rozpoznaæ "golasów
w t³umie golasów"? Poza znakami szczególnymi jak brak gaci bêdzie to nieco trudne?

Ja chyba te¿ bêdê ale ko³o 19.
maRUDA
Przybede z nieklamana przyjemnoscia!
Mam nadzieje, ze bedzie wiele/u naszych:)
wroclove
A czy naturystyczna braæ po obfitym poceniu saunowym gdzie¶ pó¼niej idzie uzupe³niæ p³yny? O 18,30 to jeszcze bêdê w obowi±zkach dnia codziennego ale pó¼niej mo¿na przedyskutowaæ to i owo:)
maRUDA
Ja oczywiscie nie odmawiam takim okazjom..
JESTEM NA TAK! :)
To moze kolega wroclove wybierze jakies przytulne miejsce dla nas?
Moja propozycja to ALIVE ale ostatnio ktos okreslil ten pub mianem nedzy...
wroclove
Nêdzy kto dlaczego? Tam te¿ jest fajnie. My¶lê ¿e demokratycznie zadecyduje wiêkszo¶æ a w tym ci±gu pubów jaka¶ przytulna knajpek znajdzie siê dla Nas;).
maRUDA
No i ju¿! No i jeste¶my po!
Powitali¶my nowego kolegê (bez kapelusza niestety), rozdali¶my dyplomy, po¶miali¶my siê w Alive i rozjechali¶my siê ka¿dy w swoj± stronê.
Ma³o kto od nas stawi³ siê dzisiaj :(

W aquaparku t³ok! Przyt³aczaj±ca wiêkszo¶æ Panów, ja jak jaki¶ egzotyczny okaz jedyna naga w saunie, ¿al byæ tam tak samej... Wiêcej bez kole¿anek nie idê ;)

Iiiii odbudowano star± zewnêtrzn±! Co prawda jeszcze zamkniêta ale stoi taka piêkna, jasna, nowa i ju¿ czeka na nas... Z zewn±trz niemal¿e identyczna jak stara. Ciekawe jak bêdzie w ¶rodku.
wroclove
Tak wpadli¶cie wczoraj jak przeci±g do pubu i jak za³apa³em kto jest kogo nie ma to ju¿ Was nie by³o;)
Ale informacje które chcia³em uzyskaæ uzyska³em, chocia¿ mo¿e nie do koñca...
Jacek90
maRUDA
Oto twa ciekawo¶æ zostaje w jakim¶ stopniu zaspokojona?
http://www.aquapark.wroc.pl/sauna-finska-zewnetrzna

Ja jutro siê wybieram i zobaczê czy otwarta i jak tam jest.
indywidualismus

maRUDA napisa³(a):
W aquaparku t³ok! Przyt³aczaj±ca wiêkszo¶æ Panów, ja jak jaki¶ egzotyczny okaz jedyna naga w saunie, ¿al byæ tam tak samej... Wiêcej bez kole¿anek nie idê ;)

Nie wiem czemu siê Marudo dziwisz. Tam zawsze o tej porze by³ t³ok i nie jest to t³ok naturystów. To szczê¶liwi posiadacze karty multisport (nawi±zuj±c do zesz³orocznej dyskusji), pracownicy licznych firm, wpadaj±cy t³umnie ogrzaæ siê w zimie, podkre¶liæ swój status spo³eczny (jeszcze pracuj±:) i niestety nieraz narobiæ wiochy (gaciami choæby).
Dlatego unikam aquaparku o tej porze. W sky by³o przyjemnie, nawet pogadaæ mo¿na by³o, takie trafi³o siê towarzystwo.
Pozdrawiam do nastêpnego spotkania we w³a¶ciwym :) saunarium!
Elavi
maRUDA, wspó³czujê, ¿e ¿aden z naszych u¿ytkowników forum nie przyszed³ ze swoj± partnerk± :( Tyle mówi±, a nie robi±.

Za to nied³ugo powinnam do Ciebie do³±czyæ ;) Ju¿ za 2-3 tygodnie :D
wroclove
Mo¿e koledzy wychodz± z za³o¿enia ¿e najcenniejsze skarby trzyma siê w domu pod kluczem;):D
Jacek90
By³em i widzia³em, ¿e nowa sauna na zewnêtrzna bêdzie otwarta 1 lutego:), wiec jak tylko wrócê do ojczyzny z polskiego Londynu to na pewno pójdê i zobaczê.
Dzi¶ by³em od 11.40 do 13.40 to powiem, ¿e nie ma siê do czego przyczepiæ. Panowie nago, panie nago ¿adnych kapielówkarzy nie widzia³em, lecz ¿eby nie by³o za weso³o to w starej parowej ehh cz³owiek relaksuje a pan w kacie zaczyna siê bawiæ swoim przyrodzeniem...¿enada i niestety musia³em wyj¶æ.
ckwrc
Zg³oszone?
Jacek90
A co ja i komu bêdê zg³asza³ wyszed³em i tyle....
Yupiter
Trzeba by³o zepsuæ mu zabawê i zgasiæ go ¶miechem... skutek jak przy ekshibicjonistach. Szybko by opu¶ci³ saunê, a tak to siê jeszcze nakrêci³
max37_i_3
Ewentualnie prysznicem zahaczyc (niechcaco oczywiscie) podczas plukania lawki :).
maRUDA
No i przelala sie czara mojej degustacji!

Jestem tak cholernie zniesmaczona samcza dominacja oraz ich zachwiana psychika i podejsciem zwierzecym do nagich kobiet, ze chyba nastepnym razem ubrana w pianke wbije do aquaparku!
Nie dziwie sie kobietom, ze zle im nago.
Powtarzam po raz kolejny - edukacja nalezy sie panom nie pania.

Uff, troszke ulzylo ;)
Nero60

Elavi napisa³(a):

maRUDA, wspó³czujê, ¿e ¿aden z naszych u¿ytkowników forum nie przyszed³ ze swoj± partnerk± :( Tyle mówi±, a nie robi±.

Za to nied³ugo powinnam do Ciebie do³±czyæ ;) Ju¿ za 2-3 tygodnie :D

Stawiam weto. Ja jestem zawsze z ¯on± I oboje sanujemy w stroju adama i ewy, nie mamy problemów ani z otoczeniem ani z w³asnymi ograniczeniami. Niestety te 10% pañ z( ogó³u sanuj±cych) w wiêkszo¶ci by³a wstrojach k±pielowych (elastycznych). Sadzê ¿e narazie to siê nie zmieni. Jeszcze d³ugo zostaniemy -"Za¶ciankiem Europy". Ps. w ¶rodê te¿ byli¶my.
Nero60
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019