naturalnie w ¦RODYku tygodnia

Last updated on 13 years ago
maRUDA
Natury¶ci!
Nadeszed³ wyczekiwany przez wielu tydzieñ, kiedy to przenosimy nasze naturystyczne spotkania do aquaparku!
Jak wcze¶niej, bez wiêkszych sprzeciwów ustalili¶my, spotkania odbywaæ siê bêd± w ¦RODY w godz. 20-22.
Co prawda opalania nie bêdzie ale na pewno mi³o bêdzie wspólnie po¶miaæ siê i porozmawiaæ.

Moja propozycja na miejsce to trawnik za basenem zewnêtrznym, na podwy¿szeniu. Co Wy na to???

Anonimowych zapraszam w okolice, chc±cych odanonimowiæ siê zapraszam do kontaktu bezpo¶redniego - wszyscy mile widziani.

Poniewa¿ bêdzie to nasza 1 Anonimowa Akcja w aquaparku przyb±d¼my licznie bo w grupie si³a!

To do ¶rody! Ja bêdê punktualnie i do koñca :)
wroclove
Fajna nazwa "naturalnie w ¦RODYku tygodnia" a czy bedzie ferkwencja to zobaczymy:)
Michal_War
Przyda³oby siê alternatywne miejsce na wypadek niewyj¶ciowej na ogród pogody. Pokój relaksacyjny na przyk³ad.
"Nago¶æ zbli¿a, o¶miela, pozbawia kompleksów."
Ksylen
Witam, a czy nie mo¿na by by³o we wcze¶niejszych godzinach?
maRUDA
Hej hej:)
Jako¶ tak niefortunnie zainicjowa³am to spotkanie na ¶rodê rozpoczynaj±c± d³ugi weekend czerwcowy a w zwi±zku z planami wyjazdowymi sama nie bêdê mog³a stawiæ siê w aquaparku.
W zwi±zku z tym proponujê przenie¶æ ¶rodowe spotkanie na nastêpny tydzieñ.
Ja korzystaj±c z jutrzejszego, ostatniego wieczoru w mie¶cie przybêdê do SPA. Tradycyjnie ok 20 :) Wiem, ¿e bêd± inni znajomi, którym ¶roda równie¿ nie odpowiada³a wiêc zapraszam wszystkich chêtnych!
Ksylen, godziny s± do doprecyzowania, dostosujê siê do wiêkszo¶ci.
ckwrc
To co w takim razie z jutrem?
Elavi
W takim razie kolejne spotkanie 13.06.2012 :)
maRUDA
Ale¿ nic nie stoi na przeszkodzie, ¿eby jutro umówiæ siê te¿ w aquaparku! ckwrc, je¶li Ty wybierasz siê jutro to napisz, ¿eby chêtni zgadali siê z Tob± :)
a kolejne spotkanie ju¿ w nastêpnym tygoniu! Bêdzie nas duuu¿o! Ju¿ siê cieszê na to spotkanie!
ckwrc
Có¿, lepiej zebraæ si³y na wspólne saunowanie za tydzieñ.

Swoj± drog±, byli¶my na saunie wczoraj, w godzinach wieczornych i od 19 do 21 bylo do¶c lu¼no (o 21 jednakze nie wpuszczali na saunarium ludzi, chociaz nie bylo tloczno). Dodatkowo spotkalismy sporo nagusów i by³em bardzo zaskoczony proporcjami p³ci, które o dziwo nie by³y tak jasno przewa¿one w stronê p³ci mniej piêknej jak to jest w zwyczaju.

Pozdrawiam :)
maRUDA
Ja po wczorajszej, pó¼nowieczornej wizycie w aquaparku te¿ muszê napisaæ, ¿e jest u nas kultura saunowania :) nie ma jeszcze równowagi p³ci, pewnie nigdy nie bêdzie ale kobiety s± co raz bardziej swobodne i wyzwolone. Nastêpne obserwacje pojutrze, w najbli¿sz± ¶rodê ;)
maRUDA
To gdzie jutro siê umawiamy??? wieczór mo¿e byæ ch³odny i podwórko tak niekoniecznie bêdzie dobrym miejscem...
Dajcie propozycje i kto bêdzie??? Punkt 20???
Turysta
Jutro ma byæ ciep³o ale i mo¿liwe, ¿e burzowo. Nie na tyle by uciekaæ z powodu ch³odu do wewn±trz - no chyba, ¿e deszcz przegoni nas ale z tego co na ICM-ie widaæ to maj± byæ opady ale raczej konwekcyjne.
Pomiêdzy prysznicami w ogrodzie zewnêtrznym jest taka ma³a "nisza basenowa" mo¿e za ni± na trawie? O 20 rozpocznie siê "cytrysowa bomba" my¶lê, ¿e wielu z nas (przynajmniej ja) bêdzie chcia³a byæ na ceremonii, tak¿e powiedzmy 20.20-20.30, tak by za³apaæ siê na nastêpny "seans".
Albo ca³kiem z ty³u za kilosaun± przy p³ocie "uk³on" dla nie¶mia³ych... nie bêdzie nas widaæ :)
ckwrc
Powinienem siê jutro pojawiæ, my¶lê ¿e jako¶ tê grupkê uda mi siê wy³uskaæ z t³umów ;)
Elavi
By³o bardzo fajnie :)
Michal_War
Owszem. Powtórka ju¿ za nieca³y tydzieñ. :-)
"Nago¶æ zbli¿a, o¶miela, pozbawia kompleksów."
SoulReaper
Buu tu gdzie jestem do najbli¿szego naturystycznego miejsca mam 50km... A i tak nie wiem, czy pojadê bo rodzinka to jedno to drugie by chcia³a, bo mnie daaaawwwnooo w domu nie by³o.. :P

Zazdroszczê Wam, ¿e w taki upa³ macie tam tak blisko.. :D
Pomy¶lcie trochê o mnie jak tam bêdziecie siê w ¶rodê opalaæ.. :D Mo¿e do naszych po³udniowych s±siadów pojadê na opalanie, ale muszê sprawdziæ jeszcze co i jak.. :)
3majcie siê ciep³o i siê widzimy w lipcu :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
maRUDA
CZE¦Æ! :)
Nie by³o mnie tu kilka dni a czujê jakby wieczno¶æ minê³a...

Poprzednia ¶roda rzeczywi¶cie by³a udana w zwi±zku z tym (a przede wszystkim w zwi±zku z przepiêkn± pogod±) umawiamy siê na najbli¿sz±, 20 czerwca! :)

Zapraszam serdecznie!

Bêdê le¿akowaæ tam gdzie poprzednio, na ³±czce za basenem.

To do zobaczenia!
ckwrc
Mnie raczej w tym tygodniu zabraknie :(
Elavi
Mnie równie¿ zabraknie :(
Turysta
Ja postaram siê byæ, do czego mocno zachêcam i innych (bêdê anonimowy). Niech to bêdzie "prolog" :) dla "godzin naturystycznych" - bêdzie dobrze jak z ka¿dym tygodniem bêdzie nas wiêcej...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019