Grafik spotkañ (WPW)

Last updated on 13 years ago
Turysta
- - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -
"GRAFIK" spotkañ saunowych (wersja testowa)
- - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -

Poniedzia³ek: 19.00; 20.00
¦roda: 19.00; 20.00
Czwartek: 19.00; 20.00
Pi±tek: 12.00; 14.00; 18.00; 20.00
Sobota: 11.00; 14.00; 18.00; 20.00

Legenda:
1) We wtorek brak spotkañ z wiadomych powodów ;)
2) Niedziela to dzieñ odpoczynku od spotkañ.
Wszak nie samym naturyzmem cz³owiek ¿yje :]
3) Czekamy na siebie tzw. "kwadrans akademicki".
4) Miejsce spotkania do ustalenia pó¼niej.
Luk
Ja deklarujê swoj± obecno¶æ w pi±tki godz. 12.00 i 14.00 i w soboty godz. 11.00 i 14.00.
iwonkapiotrek83
Hejka,
wybieramy siê jutro na 20. do sauny. Chêtnie spêdzimy czas w mi³ym towarzystwie. Je¶li kto¶ wybiera siê o tej godzinie, dajcie znaæ.
Pozdrawiamy.
:):)
Turysta
W pi±tek w dodatku wieczorem chyba frekwencja dopisuje?
Mi za to pasuje najbli¿szy poniedzia³ek ~20 i pewnie siê wybiorê.
wojdo
No no... Mo¿e nawet ja bym sie pojawi³... Gdzie sie spotykamy?
Turysta
Jak zwykle tj. przed g³ównym wej¶ciem, obok reklamy auta (nie wiem czy w dalszym ci±gu tam stoi)?
Luk
Rozumiem, ¿e grafik jest sta³y. Wpisujemy obecno¶æ na konkretny dzieñ. My¶la³em, ¿e zbieramy chêtnych - dzieñ, godzina- i tam gdzie bêdzie ich najwiêcej ustalamy spotkanie. No i wysz³a u mnie s³oma z czego¶ tam. He, he.
Turysta
Luk, ten grafik to jak wiadomo "wersja testowa", wiêc wszelkie propozycje na zaistnienie choæby nielicznej grupki chêtnych - s± do przedyskutowania na forum. Ale mam w±tpliwo¶ci czy jest taka potrzeba?

PS
Planujesz jakie¶ wizyty w Aquaparku w tym lub nastêpnym tygodniu? Pi±tki generalnie mi nie pasuj± ale sobota bardziej...
Luk
Planujê wizytê w przysz³± sobotê. Godzina oko³o po³udnia.
Turysta
Wydaje mi siê, ¿e rozs±dniej bêdzie ustaliæ jeden co najwy¿ej 2 terminy w tygodniu? Powiedzmy poniedzia³ek i sobota. Godziny takie by ka¿demu pasowa³y jak nie w "tym" to w nastêpnym tygodniu? Na przyk³ad:

- - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -
"GRAFIK" spotkañ saunowych (wersja 1)
Poniedzia³ek: 19.00
Sobota: 18.00

Co wy na to?
Luk
O.k. To dobry pomys³. Ja w takim razie wpisujê siê na sobotê. Godz. 11.00.
Turysta
Ustalmy mo¿e jeden termin.
My¶lê, ze sobota bedzie bardziej odpowiednia ni¿ w tygodniu?
Godzina do ustalenia, powiedzmy, ¿e 17-20.

Jakie¶ uwagi? :]
Turysta
Zapomnia³em wspomnieæ, ¿e jest ju¿ niewielka grupka chêtnych na spotkania w soboty. Zapraszamy niezdecydowanych B)
Trident
Hej. Witam wszystkich :]. Przepraszam, za chwilow± nieobecno¶æ :]. Ostatni tydzieñ, kiedy mo¿na na ³y¿wach po¶migaæ, wiêc w tym tygodniu sauna odpada. Ale w przysz³ym.. ¶roda albo czwartek <godziny jak wg grafiku> ok. Kto przyjdzie? Samochodu nikt nie wystawia. Mo¿e postawiê swoj± 'nieruchomo¶æ' i pod ni± bêdziemy siê spotykaæ :]. W okolicach aquaparku trudno o jaki¶ charakterystyczny punkt, wiêc niezorientowanym obja¶niam, ¿e 'samochód' sta³ przed wej¶ciem g³ównym. Je¿eli kto¶ ma fajny pomys³ na miejsce spotkañ to zapraszam do podzielenia siê. Dobry móg³by byæ te¿ jaki¶ znak rozpoznawczy. ¯eby nie zagadywaæ bez potrzeby do ka¿dego, kto siê w tym miejscu zgromadzi. Zapraszam do dyskusji :]
Turysta
Mi ostatnio poniedzia³ki pasuj±...
W najbli¿szy poniedzia³ek chyba bedê (19-20).
Jak komu¶ odpowiada termin to zapraszam :]
zbychos
Fajne terminy - pisze siê na czwartek 19.
MM69
Witam wszystkich !!!
W³a¶nie do³±czy³em do forum. Kiedy mogê przyj¶æ z dziewczyn± do sauny ???
Kiedy najbli¿sze spotkanie ??
Turysta
Witam równie¿!

W tym temacie trudno o jednoznaczn± odpowied¼. :D
A kiedy pasuje wam?
anoniman
Witam wszystkich!
Jestem tu nowy i w³a¶nie zapisa³em siê g³ównie z powodu ewentualnego spotkania. Nie uwa¿acie, ze lepiej jest siê w godzinach po³udniowych spotkaæ (12, 13), bo wieczorem bêdzie trudno ca³± grup± wej¶æ ze wzglêdu na kolejkê. Sobota jest ¶wietnym terminem. Bêdê zagl±da³ na forum. Pozdrawiam.
MM69
Witam po ¦wiêtach !!!
Propozycja kolegi Turysty jest bardzo ciekawa, a kolega Anoniman daje rozs±dn± propozycjê konkretnego dnia, ale sobota ok. godziny 12.00; 13.00 dla wielu z nas jest dniem szko³y, pracy lub innych obowi±zków.
W zwi±zku z tym proponuje inne dwa dni w tygodniu np. niedziela od 11.00. bo jest to dzieñ wolny, robi siê ciep³o i mo¿na bêdzie spokojnie popla¿owaæ lub np. ¶roda od 19.00, aby spokojnie zrelaksowaæ siê w tygodniu.
Pozdrawiam,
MM69
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019