lukaszk napisa³(a):
to albo Wy macie szczê¶cie albo ja pecha - zwraca³em uwagê obs³udze bêd±cej w obiekcie na temat telefonów - nie raczyli ruszyæ ty³ka, mówi³em o braku rêcznika zero reakcji. Co do Pani w gaciach - mo¿liwe ¿e to ta Pani której kiedy¶ zwróci³em uwagê - ma³o siê przejê³a (...)
No ale w jaki sposób mówisz? "Proszê zwróæcie wiêksza uwagê na ludzi z telefonami", czy te¿ "ten pan tu z lewej ma telefon, proszê mu zwróciæ uwagê" Bo ogólnie to ciê¿ko jest zareagowaæ. No mi siê zdarzy³o raz spotkaæ Pana z telefonem, ale to by³o latem i w ogrodzie saunowym.
Je¶li powiesz im konkretnie, ¿e ten tutaj w tej saunie nie ma rêcznika, to powinni zareagowaæ.
Mi zdarzy³o siê kilka razy zwróciæ uwagê osobom w gaciach wchodz±cych do Thalasso i jacuzzi. Je¶li nie reagowali, zg³asza³am to obs³udze. Ostatnio spotkali¶my parê mocno przytulaj±c± siê w Thalasso, równie¿ zosta³o to zg³oszone, a obs³uga bardzo podziêkowa³a.
nimfa_5 napisa³(a):
@frania wystarczy³o kobiecie grzecznie, acz stanowczo zwróciæ uwagê. @ckwrc ma tu racjê. Obs³ugi jest ma³o nie wszystko mog± zauwazyæ
Zgadzam siê z ckwrc, z nimf±.
frania napisa³(a):
Co do wspomnianych Pañ w strojach - ja je widzê ca³y czas (dzi¶ po po³udniu do thalasso wlaz³a taka jedna w galotach, trzymaj±c piersi w d³oniach).
Naprawdê - gdybym mia³a 2h wej¶cie (a nie godzinne, jak teraz na zakichanym FItFlexie) - wylaz³abym z thalasso i zawo³a³abym obs³ugê.
W tej chwili ka¿da minuta jest dla mnie cenna i nie bêdê ganiaæ za obs³ug±, bo "tam do sauny wszed³ zaæpany/pijany pan z mopem" (sic!).
Franiu, zawsze mo¿esz powiedzieæ tej Pani, ¿e nie tak siê wchodzi do Thalasoo, ¿e jest tu taka tabliczka do której siê trzeba stosowaæ. Je¶li nie zareaguje, to do obs³ugi. Czas jaki Ci to zajmie to maks 2 minuty.