Halloween

Last updated on 10 years ago
arabeska

wroclove napisa³(a):

wojtekpl napisa³(a):

A ja my¶la³em,¿e to jutro, a tu dzis jest trzydziesty. :(

Jak nie by³e¶ to za du¿o nie straci³e¶, lepiej i¶æ dzisiaj na spokojnie. Mam porównanie do unieg³orocznego halloween w Sky i Aqua wypada tu blado. Scisk na ceremoniach, thalasso i strefie relaksu. Na plus jakie¶ mazid³a na twarz i nie tylko;), poczêstunek z piek³a rodem beee do dzisiaj mnie rura pali:P, ciekawe pod¶wietlenie sauny na ceremoni z efektem piêknego bia³ego rêcznika.

Dzi¶ jest 27 sierpnia 2015 r., czwartek, temperatura prawie 30 stopni w cieniu. Adminowi od upa³u siê nieco pomiesza³o i zapragn±³ mieæ Halloween w ¶rodku lata :o
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wroclove

wojtekpl napisa³(a):

Jak nie by³e¶ to za du¿o nie straci³e¶, lepiej i¶æ dzisiaj na spokojnie. Mam porównanie do unieg³orocznego halloween w Sky i Aqua wypada tu blado. Scisk na ceremoniach, thalasso i strefie relaksu. Na plus jakie¶ mazid³a na twarz i nie tylko;), poczêstunek z piek³a rodem beee do dzisiaj mnie rura pali:P, ciekawe pod¶wietlenie sauny na ceremoni z efektem piêknego bia³ego rêcznika.
wojtekpl
indywidualismus
Ja idê zaraz!
Elavi
My bêdziemy 17.30-19.30 w Aqua
wroclove
I decyzja zapad³a, idziemy do aqua gdzie¶ tak ok 18.30 na 2 godz:). A co dalej to ju¿ nie wiem mo¿e znajd± siê chêtni na sky;)
laspaw
Ja tam wolê bardziej SKY i jako¶ nie ci±gnie mnie do WPW.
Chcia³bym siê spotkaæ z tymi co id± do SKY.
Napiszcie tylko proszê, na któr± godzinê siê wybieracie :)
Czas ma siê tylko przez jaki¶ czas.
wroclove
Schowali¶cie gdzie¶ temat i jestem nie na czasie:@. Widzê jakie¶ niezdecydowanie u Was co do tego gdzie i¶æ. My¶la³em ¿e tylko aqua co¶ proponuje ale teraz sprawdzi³em ¿e i sky te¿ ma na dzi¶ co¶ mrocznego.To piszcie gdzie idziemy bo mi to lotto:). A jak nikt nie napisze to ja za 2godz napiszê gdzie idê, mo¿e tu i tu:D
indywidualismus

Turysta napisa³(a):
A do SKY nie ma chêtnych? Tam te¿ tradycja nie ¶pi :D

Jak to nie ma?? Ja idê !!
A¿ siê dziwiê, ¿e nikt spotkania nie zorganizowa³!!
Wroc³awska Masakra Rêcznikiem Aufgussowym beze mnie? Never!
czbodzio
Ja sie wybieram dzisiaj na koniec dnia, tylko gdzie ostatecznie sie spotykamy w Sky czy Aquapark?
arabeska
To gdzie dzi¶?! w sky czy aqua? bo my chyba te¿ siê wybierzemy :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wojtekpl
My bedziemy.
ckwrc
O sky nikt nic nie pisze :)

My jednak wybierzemy sie 18:30 - 20:30

Kto jeszcze bêdzie?
Turysta
A do SKY nie ma chêtnych? Tam te¿ tradycja nie ¶pi :D
ckwrc
Zapewne wybierzemy siê oko³o 20
Kasia_i_Karol_WR
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1001232_563355233718632_1883666612_n.jpg

Takie co¶ znale¼li¶my

http://youtu.be/QKIXUMHVA9o
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019