Trojan napisa³(a):
Arabeska i Wroclove byli z tego co wiadomo na jednej nocy tylko cicho siedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo pokornie apeluje do Nich o podzielenie sie uwagami .
:) na nocy saunowej byli¶my ale na walentynkowej a to znacz±ca ró¿nica. Same Walentynki kojarz± siê z imprez± raczej dla par a nie singli st±d na ówczesnej nocy dominowa³y g³ównie pary K+M.
Zdarzali siê samotni panowie i kobiety poszukuj±ce nowych znajomo¶ci ale mo¿na ich by³o zliczyæ na palcach u jednej rêki:)
Co do atmosfery to zupe³nie inne klimaty ni¿ zwykle. Wyciemniona przestrzeñ miêdzysaunowa, wnêtrze o¶wietlane g³ównie ¶wiecami, klimatyczna muzyka, spokój i pe³na kultura. Prawie zero przypadkowych saunowiczów, którzy nie maj± bladego pojêcia "z czym to siê je".
W cenie biletu oczywi¶cie poczêstunek na wstêpie a pó¼niej owoce, woda i piwo bezalkoholowe do woli!
Trudno powiedzieæ jak bêdzie na ognistej nocy ale podejrzewam, ¿e mo¿e byæ jak zwykle - znikomy % kobiet niestety!
Mi akurat "wisi" co bêd± serwowaæ do jedzenia czy picia bo nie po to g³ównie siê tam chodzi, aczkolwiek jak czêstuj± to skorzystaæ mo¿na:) A grill w saunarium! ...... jak dla mnie to tylko na dzia³ce!
Nie deklarujê na chwilê obecn± swojego przybycia. Aktualnie jestem przegrzana temperatur± na zewn±trz. Ale kto wie, mo¿e jutro jakie¶ last minut;)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"