Nasze SOBOTY w saunach

Last updated on 12 years ago
Fahrenheit
Czy planujecie kolejne spotkania?
Tak, jestem tu ¶wie¿y i chcia³bym w koñcu posaunowaæ jak nale¿y i przy okazji nikomu nie szkodziæ :]
Elavi
Ojoj, brzmi powa¿nie.
wroclaw80
Spotkanie odby³o siê. Dziêkujê uczestnikom za przybycie. Poznali¶my nowego kolegê! Rozpozna³ Nas po opasce. Mieli¶my ma³± przygodê w saunie suchej. W pewnym momencie z pieca buchnê³a wielka kula ognia co spowodowa³o ma³e zamieszanie w¶ród saunuj±cych! Na szczê¶cie nic nikomu siê nie sta³o!
wroclove

wroclaw80 napisa³(a):

Moi drodzy!
Jutro zapraszam chêtnych (kilku ju¿ jest) na saunê do SKY TOWER.
Czas start godzina 18:00.

Zapraszam!!!!

JaNIE przyjdê. Chyba ¿e co¶ siê zmieni w centralnym planowaniu;),to organizator zostanie niezw³ocznie powiadomiony:).
wroclaw80
Moi drodzy!
Jutro zapraszam chêtnych (kilku ju¿ jest) na saunê do SKY TOWER.
Czas start godzina 18:00.

Zapraszam!!!!
czbodzio
W jakim przedziale czasowym ktos bedzie w saunie w sobote 25.01?
wroclaw80
Proponujê wyj¶cie na saunê SKY lub AQUA w najbli¿sz± sobotê.
orion
Ja tradycyjnie bêdê od oko³o 11 do 14. Ci co mnie jeszcze nie znaj± rozpoznaj± mnie po zegarku na pomarañczowym pasku - nie da siê nie zauwa¿yæ....
wroclove
JaNIE;) przyjdê raczej,a jak ju¿ to bardzo pó¿no.
Za to robiê wszystko ¿eby swoje cztery litery posadziæ w saunie dzisiaj wieczorem:)
wroclaw80
Zapraszam Was do Aquaparku jutro. Widze ze bedzie kilka osob.
Pozdrawiam i do jutra
Yupiter
Ja bêdê w t± sobotê tj. 26 X od oko³o godz 11 do 15
do zobaczenia!
nimfa_5
Jak zwykle by³o sympatycznie. Pe³en relaks :P Bardzo dziêkujê wszystkim przyby³ym za towarzystwo:)
nimfastycznie
wroclove
Mo¿e 2h wygospodarujê jutro, ale czy kogo¶ jeszcze spotkam to ju¿ nie wiem.
nimfa_5
Serdecznie zapraszam na sobotnie ca³odzienne sunowanie 19 pa¼dziernika od godziny 11. Kilka osób musi do koñca miesi±ca wykorzystaæ bonusowe karnety wiêc bêdzie okazja siê spotkaæ w wiêkszym gronie ni¿ zazwyczaj, a zazwyczaj spotykam oko³o 10 osób:D
Znakiem rozpoznawczym (dla niewtajemniczonych) jest oczywi¶cie czerwona opaska na reku:)
Do zobaczenie. Ju¿ siê cieszê... :D
nimfastycznie
kocha
Tak wysz³o Wroclove niestety. Nastêpnym razem pogadamy :) pozdrawiam serdecznie :)
wroclove
Oj dawno ju¿ nie by³em WPW wiêc mi³o by³o przypomnieæ ciepe³ko saunowe:). Kocha trzeba by³o krzyczeæ ¿e ju¿ znikasz, ja tylko wpad³em sch³odziæ sie do zewnêtrznego i tyle Ciê widzieli¶my;).
frania
By³o mi³o, szkoda, ¿e tak krótko.
Liczê na 14. wrze¶nia i doskona³± pogodê, wtedy bêdziemy ca³y dzieñ.
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ
Kasia_i_Karol_WR
nas nie bêdzie niestety ale z góry najlepszego :)
wroclove
Nimfa jak Ty wygrzeba³a¶ ten temat "Nasze SOBOTY w saunach" wiem ¿e niedawno by³ temat "Sobotnie saunowanie":). Ciekaw jestem czym to siê ró¿ni;).
No i znowu szkoda ¿e z poza Wroc³awia, mo¿e siê przemeldujê:P
nimfa_5
Serdecznie zapraszam wszystkich na sobotnie saunowanie w WPW na godz. 11
Szczególnie zapraszam osoby z poza Wroc³awiaB)
Do zobaczenia:)
nimfastycznie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019