Grafik spotkañ (WPW)

Last updated on 13 years ago
orion
jutro bêdê we Wrocku. Je¿eli siê lepiej poczujê (g³owa mi pêka) to pojawiê siê w godz. od 10 do 14.
Pablo
Idê jutro (10.01), ale jak zawsze rano wieczorami to mam problem techniczny z przychówkiem :) bêdê od 10 do 12 mo¿e 13 Kto¶ do³±czy?
PaSmileblo
SoulReaper
W humor to ma³o powiedziane.. My w tym humorze p³ywamy i nim ociekamy.. :D zazwyczaj :P
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
Jasiu
Tez temat inicjacji mialem za soba. Wydaje mi sie ze troche smiesznie to wygladalem jak krazylem przed wejsciem jak jakis sep probojac wylapac jakies rozmowy dotyczace forum aby mozna bylo choc do jednej osoby zagadac. Ale po wejsciu do sauny nie ma najmniejszych watpliwosci gdzie bawi sie naturystyczne forum. Grupa wyzwolonych ludzi, wesolych, smiejacych sie i zartujacych ubranych jedynie w humor :)
Alien
Oczywista racja... i nie zawsze wypada pytaæ, znam to.
Jac_wro

Alien napisa³(a):
Nic trudnego. Kazdy w kokonie nie jest naturyst±. A pozostali..? mo¿na zapytaæ. Panie naturystki s± nieprzecietnej urody a panowie niezwykle przystojni. Ot... i wszystko.

heh. no to rzeczywiscie proste :-D
ale podejrzewam,¿e nie wszyscy nadzy s± z forum :-)
Alien
Nic trudnego. Kazdy w kokonie nie jest naturyst±. A pozostali..? mo¿na zapytaæ. Panie naturystki s± nieprzecietnej urody a panowie niezwykle przystojni. Ot... i wszystko.
Jac_wro
heh. mi pasuja poniedzia³ki 16:30: 19, piatki 17, soboty przed poludniem czasem niedziele.
Ale , ale jak sie rozpoznajemy :D To jest dla mnie na razie tajemnica :D
WPW, SKY tower i teatralna.
Jasiu
Moze to za szybko, ale w piatek 07.09 wybieram sie w godzinach 16-18 do wpw. Ktos bedzie moze w tych godzinach? Fajnie bedzie poznac kogo kolwiek z ekipy, pozniej bedzie juz razniej :)
Gregorivs
Ja równie¿ mogê jedynie pozazdro¶ciæ :)
Adalbert
Chêtnie do³±czy³bym do tak zacnej kole¿anki, ale oboiw±zki niestety:@
Elavi
Jutro wybieram siê na ca³y dzieñ do Aquaparku. Kto¶ równie¿ chêtny?
Adalbert
Dziêki Turysta za informacjê...;)
Turysta
Elavi, z propozycji skorzystam byæ mo¿e w inny weekend. Nie dam rady przed sobot± wyskoczyæ na 2h a p³aciæ 72 pln za ca³ym dzieñ nie mam zamiaru, nawet je¶li bêdzie Was naprawdê du¿o.
Poza tym w sobotê mam w planie inne sprawy, które koliduj± w pewnym zakresie z saunowaniem, z opalaniem troszkê mniej. Mam nadziejê, ¿e "pod³apiecie" w ten weekend troszkê wiêcej s³onka? ;)
Elavi
Ja równie¿ mam do wykorzystania mój karnet. Tak czy siak fajnie by³oby wykorzystaæ ju¿, bo kolejny zaraz znowu mi siê skoñczy ;)
Turysta
Wojtek, tutaj sobie poczytaj:
http://www.aquapark.wroc.pl/cennik-sa...-saunarium

Jeszcze jedno wej¶cie na 2h i ca³odzienny pobyt w ca³ym obiekcie bêdê mia³ za darmo (aquacard simple).
Czy wykorzystam to w najblizszy weekend trudno powiedzieæ - planer wydaje siê byæ ciekawszy :)
Adalbert
Jestem nowy, wiêc podpowiedz jakie s± koszty takiego pobytu...:)
Elavi
Ten temat równie¿ od¶wie¿ê.

Czy s± chêtni na pobyt w tê sobotê (04.08.12) w WPW przez ca³y dzieñ? Ja i kilka osób jeste¶my za! Proszê pozosta³e o zadeklarowanie siê :)
mat_wroc
Wybieram sie dzi¶ o 10.30 do saunarium w Aqua Wroc³aw s± chêtni?
toni
A czy tam spotykaj± siê sami mê¿czy¼ni bo jako¶ dziwnie siê czujê jak krêci siê jaka¶ pani?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019