Nasze SOBOTY w saunach

Last updated on 12 years ago
Alien
Dzisiaj tez bylem... niestety kokonków bylo duzo. Obojga plci. Widze ze kregle sa potrzebne, chocby dlatego zeby sie rozpoznawac w saunie.
marian97
Aniu witaj w¶ród "swoich"!w sobote od rana bêde w WPW,mo¿e kto¶ do³±czy do wspólnego saunowania?
maRUDA
Ale¿ strzeli³e¶ z t± Ani± marian97! Wiêkszo¶æ kobiet na forum to Anie. Ale jak mniemam witasz now± kole¿ankê?

W najbli¿sz± sobotê marzê o tym ¿eby uda³o mi siê wyskoczyæ na saunê, nie mogê jednak umówiæ siê na bank. Napisz marian97 w jakich godzinach bêdziesz a ja jak siê wstrzelê to siê zmówimy jak Ciê poznam :)
marian97
w sobote bêde od 10.00 do 19.00,my¶le,¿e uda Ci siê "wstrzelic w tych godzinach"!
szczup³y z w±sem w miare wysoki, z rêcznikiem Manchesteru na pr.rece bransoletka...!
a jak rozpoznam Ciebiê?:)
maRUDA
No jak to jak? Jedyna naga kobieta w saunie to w³a¶nie bêdê ja.
Je¿eli dotrê to po rêczniku i w±sach poznam Ciê na bank.
orion
hej! je¿eli nic mi nie namiesza w planach to w sobotê bêdê na WPW od 10 do 14. Jutro po pracy potwierdzê swoj± obecno¶æ....
marian97
No tak, to takie oczywiste! Chyba, ¿e do³±czy jeszcze Nimfa5, to bêd± dwie panie w strojach organizacyjnych!
orion
..potwierdzam swoj± obecno¶æ w sobotê. Bêdê mia³ zegarek z mocno ¿arówiastym pomarañczowym paskiem. Nie sposób nie zauwa¿yæ Smile:)

...i wiêkszo¶æ czasu spêdzam w saunie tureckiej.
Alien
Niestety przez kilka dni nie bedzie mnie w saunie. Niestety choróbsko powalilo pechowo w Sylwestra i kiedy sie tego pozbedê pozostaje niewiadom±.
orion
...generalnie by³o zajefajnie..
marian97
Tak jak pisze Orion wczoraj by³o zajefanie,by³em do 20.00 ale w¶ród panie 5, które by³y nago nie rozpozna³em maRudy!by³ jeszcze kocha i gucior,pozdrawiam :)
max37_i_3
Ja w sprawie formalnej... Nie sadzicie ¿e watek "jesienne soboty w saunie" lekko nie pasuje do obecnej pory roku?
Barol
My¶lê ¿e mo¿e zmieniæ temat na bardziej uniwersalny "SOBOTY w saunie" i podobnie "¦RODY w saunie" jako typowe dni naszych wspólnych spotkañ, a w pozosta³e dni zawsze mo¿emy spontanicznie poprzez Shoutbox siê umawiaæ.
gucior
Witam!Pozdrawiam uczestników sobotniego spotkania w WPW.Jak zwkle by³o mi³o.Nie z wszystkimi uda³o mi siê po¿egnaæ osobi¶cie,a to za spraw± ilo¶ci saun.W tej chwili czasami ciê¿ko na siebie trafiæ.Dziêkuje za sympatycznie spêdzone chwile i do nastêpnego razu:)
maRUDA
Fajne te soboty siê zrobi³y, rzeczywi¶cie to dobry termin na spotkania saunowe bo wiêcej osób mo¿e siê zjechaæ! Zazdroszczê, mam nadziejê, ¿e nastêpnym razem uda mi siê do³±czyæ.
Pozdrawiam przyjezdnych!
gucior
Czekamy,czekamy,pozdrawiamy i ¿yczymy Wszystkiego Najlepszego!;)
rafbal
Witam!
czy jutro Kto¶ siê do WPW wybiera??:)
marian97
Jutro tj.26.01.13r,wybieram siê do WPW od 10.00.Mo¿e ktos do³±czy?kto nie jedzie do BABYLONU:)
orion
..te¿ bêdê. Oczywi¶cie w godzinach przedpo³udniowych..
kocha
Witam,
by³em dzi¶ w WPW i mia³em okazjê zobaczyæ od ¶rodka now± saunê fiñsk± powsta³± na zgliszczach po ostatnim po¿arze. Piêkna, czysta, pachn±ca nowo¶ci± i... zimna :( Temperatura jak na zapiecku u babci. Mo¿na saunowaæ do woli i nic :) Odbywaj± siê w niej ponoæ ceremonie, czy kto¶ ju¿ mia³ okazjê? Ciekawy jestem opinii.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019