Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
max37_i_3
Ja podobnie, zdecydowanie SKY. Godzina mi pasuje. Chyba ¿e przy¶pieszymy spotkanie i potem skoczymy do rynku na "symboliczne" bro.
Jacek90
Ile wjazd do SKY i jak tam wygl±da saunowanie?
maRUDA
Ooooo, max37, od kiedy zosta³e¶ prawdziwym naturyst±, zacz±³e¶ lepiej pisaæ ;)
Dla mnie fajna opcja na po¿egnanie wakacyjnych spotkañ i mo¿e naszych znajomych, którzy na pó³ roku opuszczaj± ojczyznê...
Adalbert
No wiecie co, bardzo fajny pomys³ z tym wypadem na browca po saunie. :B
Popieram i przy³aczam siê. Trzeba wiêc przyjechaæ nie samochodami, tylko MPK!!!!!;)
Elavi
W Sky Tower jest 30% zni¿ki, w ostatnim tygodniu sierpnia, na saunowanie. Byæ mo¿e jednak siê skuszê.
Jacek90
Kurde jak zni¿ka to wybiorê siê jak mogê oczywi¶cie. Nawet godzina by pasowa³a to 19 czy 19.30? I na ile wy siê tak zazwyczaj wybieracie?
max37_i_3
No i pieknie! Nie zapomnij tylko o kapeluszu odpowiednio wczesniej.
wroclove

Elavi napisa³(a):
W Sky Tower jest 30% zni¿ki, w ostatnim tygodniu sierpnia, na saunowanie. Byæ mo¿e jednak siê skuszê.

Gdzie jest info o tym i o cenach?
Elavi
Informacje dotycz±ce -30%: http://www.fitnessacademy.pl/skytower/index.php/20112/205-promocja-na-sauny

Informacje o cenach saun: http://www.fitnessacademy.pl/skytower/index.php/cennik-zabiegow
Jacek90
To jak najbardzeij spoko. Bêdê móg³ liczyæ na na jakie¶ wprowadzenie jak nie bêdê mia³ kapelusza i krawata?
max37_i_3
Krawat odpuszczamy bo to zart ale brakiem kapelusz okazesz ignorancje panujacych w naszej spolecznosci zwyczajow. Zostaniesz przyjety do grona, bedziemy Cie pozdrawiac no ale pewien niesmak pozostanie. Decyzja nalezy do Ciebie.
Jacek90
To trudno....Kapelusza kupowaæ nie bêdê na jeden raz... a zreszt± dosz³y do mnie s³uchy ze ten kapelusz to te¿ jaja sobie robicie :p
max37_i_3
Skoro taka jest Twoja decyzja to nie pozostaje mi zaproponowac aby zamknac ten watek.
wroclove
Rozbi³em swoj± ¶winkê i widzê ¿e jeszcze staæ mnie na jakie¶ piwo posaunowe wiêc wypada pojawiæ siê w ¶rodê.:) Muszê jeszcze namówiæ przynajmniej jedn± osobê p³ci piêknej na wyj¶cie zw³aszcza ¿e jeszcze w Sky nie by³em.
maRUDA
I tym bardziej, ¿e daaaawno Was nie by³o z nami! Do³±czajcie ¶mia³o!
Na któr± umawiamy siê? Ja proponujê 18.00.
max37_i_3
Mi pasuje 18.
max37_i_3
Mocne s³owa, zaraz kretyna :).
Zasady to zasady, jeden siê stosuje inny nie. Nikt nikogo z tego powodu nie zastrzeli.

No postulat ca³kiem s³uszny i zrozumia³y. Choæ tutaj cze¶æ osób w³a¶nie sprawy zawodowo/rodzinne realizuje w weekendy. Jednak my¶lê ¿e jedn± (dwie) soboty (niedziele) mo¿na wygospodarowaæ. Jestem za.
maRUDA
anioldiabel dla was wszystko ;)

Postulat s³uszny, tym bardziej, ¿e wielu jest u¿ytkowników z województwa.

Ja proponujê pierwszy weekend ka¿dego miesi±ca ustaliæ jako nasz, spotkaniowo - saunowy. Je¿leli frekwencja dopisze to nie widzê przeszkód ¿eby na sta³e przenie¶æ eventy na weekend.

Mi rzeczywi¶cie weekendy kojarz± siê bardziej rodzinnie ni¿ imprezowo ju¿...

Tymczasem JUTRO NA 18.00 W SKY TOWER! Pó¼niej dla chêtnych wspólne uzupe³nianie p³ynów.
max37_i_3
Jaka Ty Maruda jeste¶ wspania³omy¶lna :P.

Ja wrócê do tematu jak moje weekendowe obowi±zki siê ustabilizuj± po wakacjach. Póki co nie jestem w stanie powiedzieæ czy bêdzie mi pasowa³ 1,2,3 czy 4 weekend.
ckwrc
Do zobaczenia wiêc.

Uda³o nam siê wygospodarowaæ ten ostatni ¶rodowy wieczór ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019