Ooooo, max37, od kiedy zosta³e¶ prawdziwym naturyst±, zacz±³e¶ lepiej pisaæ ;)
Dla mnie fajna opcja na po¿egnanie wakacyjnych spotkañ i mo¿e naszych znajomych, którzy na pó³ roku opuszczaj± ojczyznê...
No wiecie co, bardzo fajny pomys³ z tym wypadem na browca po saunie. :B
Popieram i przy³aczam siê. Trzeba wiêc przyjechaæ nie samochodami, tylko MPK!!!!!;)
Krawat odpuszczamy bo to zart ale brakiem kapelusz okazesz ignorancje panujacych w naszej spolecznosci zwyczajow. Zostaniesz przyjety do grona, bedziemy Cie pozdrawiac no ale pewien niesmak pozostanie. Decyzja nalezy do Ciebie.
Rozbi³em swoj± ¶winkê i widzê ¿e jeszcze staæ mnie na jakie¶ piwo posaunowe wiêc wypada pojawiæ siê w ¶rodê.:) Muszê jeszcze namówiæ przynajmniej jedn± osobê p³ci piêknej na wyj¶cie zw³aszcza ¿e jeszcze w Sky nie by³em.
Mocne s³owa, zaraz kretyna :).
Zasady to zasady, jeden siê stosuje inny nie. Nikt nikogo z tego powodu nie zastrzeli.
No postulat ca³kiem s³uszny i zrozumia³y. Choæ tutaj cze¶æ osób w³a¶nie sprawy zawodowo/rodzinne realizuje w weekendy. Jednak my¶lê ¿e jedn± (dwie) soboty (niedziele) mo¿na wygospodarowaæ. Jestem za.
Postulat s³uszny, tym bardziej, ¿e wielu jest u¿ytkowników z województwa.
Ja proponujê pierwszy weekend ka¿dego miesi±ca ustaliæ jako nasz, spotkaniowo - saunowy. Je¿leli frekwencja dopisze to nie widzê przeszkód ¿eby na sta³e przenie¶æ eventy na weekend.
Mi rzeczywi¶cie weekendy kojarz± siê bardziej rodzinnie ni¿ imprezowo ju¿...
Tymczasem JUTRO NA 18.00 W SKY TOWER! Pó¼niej dla chêtnych wspólne uzupe³nianie p³ynów.
Ja wrócê do tematu jak moje weekendowe obowi±zki siê ustabilizuj± po wakacjach. Póki co nie jestem w stanie powiedzieæ czy bêdzie mi pasowa³ 1,2,3 czy 4 weekend.
Uda³o nam siê wygospodarowaæ ten ostatni ¶rodowy wieczór ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!