Grafik spotkañ (WPW)

Last updated on 13 years ago
kontousuniete
Bardziej chêtna bêdê na pi±tek, najlepiej przed po³udniem. W czwartek mam go¶ci i bêdzie ciê¿ko siê wyrobiæ.
Turysta
Typowy "k³opot", ka¿demu pasuje prawie inny termin. Piatek mi raczej odpada, ale chyba bedê móg³ byæ w WPW w czwartek lub w sobotê na jakim¶ ewentualnym "evencie"? Pogoda w d³ugi weekend ma byæ "niezachêcaj±ca" na ewentualne wypady (np. w góry), wiêc okazja na pierwszy debiut w tym roku. Podobno okazja czyni z³odzieja :)
flov
Ja najprawdopodobniej bêdê w WPW w pi±tek od ok. 17 ale chyba tylko na godzinkê. Mam nadzieje ¿e strasznie du¿o ludzi niebedzie. Zobaczymy...
Turysta
A po saunie flov prosto do Rynku na kawê/piwko/czekoladê? Mo¿e lepiej wybierzesz siê trochê wcze¶niej do WPW by¶ nie mówi³, ¿e godzina Ci nie pasowa³a ;)
kontousuniete
Dzisiaj znowu bêdê na saunie, jak codziennie w ci±gu ostatnich paru dni. Najpierw æwiczenia w klubie fitness obok a potem godzinka relaksu w bio ;)
Bêdê tam oko³o 20 - zapraszam :)
Turysta
Szczerze mówi±c te¿ mia³em w planie wizytê ale w godzinach po³udniowych. Nic nie wysz³o. Zobaczymy - mo¿e pojawiê siê wieczorkiem. Rozgrzewka w bio, reszta "seansów" w zewnêtrznej i obowi±zkowe ceremonie zapachowe. :)
kontousuniete
W poniedzia³ek byli¶my z mam±, mê¿em oraz z Atrexem w saunarium :)
Kamil zaliczy³ swoja pierwsz± w ¿yciu ceremoniê zapachow± - na szczê¶cie nie trafili¶my na las i ¶mierdz±c± publiczna toalet± sosnê :D
By³a czekolada i miêta japoñska - bardzo przyjemne zapachy :)
Turysta
W niedzielê o 21 te¿ by³a czekolada i miêta. Rêcznikiem wymachiwa³a pani o imieniu Karolina i nawet nie¼le jej to wychodzi³o. Kto¶ by³ te¿ w tym samym czasie? Proszê siê nie kryæ tylko ujawniaæ! :)
zbychos
By³em w niedzielê /rano 10-12/ dla posiadaczy karnetów/300z³. 10 wejsc/ to bardzo tani relaks.
Pozdrawiam
kocur02
A czy kto¶ siê wybiera w sobotê 5 lutego?

Bêdê jecha³ z Opola, wiêc mo¿e mi kto¶ odpowie czy w soboty jest t³umnie - trochê g³upio by³oby pojechaæ i dowiedzieæ siê, ¿e jest przepe³nienie...
Turysta

... wiêc mo¿e mi kto¶ odpowie czy w soboty jest t³umnie - trochê g³upio by³oby pojechaæ i dowiedzieæ siê, ¿e jest przepe³nienie...

Zale¿y na któr± godzinê planujesz siê wybraæ? Nawet je¶li i wieczorem to i tak chyba bêdzie lu¼niej ni¿ w tygodniu o podobnej porze. Ja proponowa³bym godziny przedpo³udniowe wzglêdnie wczesno popo³udniowe - je¶li oczywi¶cie masz mo¿liwo¶æ?
Termin 5 lutego jest dosyæ odleg³y - jakby parê osób by³o chêtnych, mo¿na by siê spotkaæ?
kocur02

to i tak chyba bêdzie lu¼niej ni¿ w tygodniu o podobnej porze.

To w sumie ciekawe, bo wbrew pozorom to w sobotê powinno byæ wiêcej ludzi ni¿ w tygodniu - czy¿by bywalcy saunarium nie pracowali ;) ??

Planowa³em raczej godziny oko³o 12 - 14 wiêc, wg. tego co piszesz, nie powinno dla mnie zabrakn±æ miejsca. Oczywi¶cie jestem jak najbardziej chêtny na spotkanie.
Turysta

To w sumie ciekawe, bo wbrew pozorom to w sobotê powinno byæ wiêcej ludzi ni¿ w tygodniu...

Niekoniecznie, w weekend ludzie odpoczywaj± po tygodniu pracy, tudzie¿ rozje¿d¿aj± siê po kraju wiêc wcale nie musi byæ t³oczniej. Bywa³em w soboty i tylê mogê powiedzieæ. Oczywi¶cie, ¿e nie ma regu³y. Znaczy, ¿e w ka¿d± sobotê tak bêdzie. A je¶li wybierzesz siê oko³o 11 rano, to masz (prawie) gwarantowane, ¿e bêdziesz mia³ ca³± saunê do w³asnej dyspozycji. :)
Pora obiadowa my¶lê, ¿e te¿ bêdzie dobra. Niestety ale wej¶cia w dni wolne s± dro¿sze ni¿ w tygodniu - taka ma³a niedogodno¶æ - chyba, ¿e ma siê karnet wtedy wszystko jedno...
kocur02
Och, tak wcze¶nie to chyba nie, ale pora obiadowa to co¶ bardziej dla mnie. Ceny a¿ tak bardzo nie ró¿ni± siê w dni wolne. Z reszt± mimo niedu¿ej odleg³o¶ci, to wypad do Wroc³awia to jaka¶ tam wyprawa i nie zawsze jest czas, aby w dni robocze siê wybraæ, szczególnie po ostatnim remanencie na kolei wszystko siê mo¿e zdarzyæ. Dlatego jak ju¿ siê wybiorê, to planujê konkretnie siê "wysaunowaæ". :)

Czy godziny spotkañ nadal obowi±zuj± w takiej formie, jak na pocz±tku tematu czy z biegiem czasu siê "rozregulowa³y"?
Turysta
No tak skoro jedziesz z Opola to podziwiam twoj± determinacjê. Z tego co inni pisali na forum w Opolu te¿, macie niez³e sanarium? Chyba specjalnie nie jedziesz na tê okazjê?

Godziny, o których wspominasz niestety ale dawno siê "rozjecha³y" podobnie jak ochota na wyj¶cie w wiêkszym gronie ni¿ 2 osoby. Tak¿e nie nale¿y siê nimi kierowaæ. ¦led¼ forum jak bêdziesz we Wroc³awiu w godzinach ewentualnych spotkañ to zawsze zapraszamy. :)
kocur02
Ja wiem... raczej nie ma - s± dwie czy mo¿e trzy sauny, gdzie warto siê wybraæ i czuæ siê swobodnie, ale kompleksu jako takiego brak. Do Wroc³awia daleko nie jest, poci±g jedzie chwilkê - to raczej nie jest kwestia determinacji, a bardziej nie powiêkszania przeszkód. :)
Piotrek
W sobotê od rana do godz 16 jest spokój, wiêc relaks pierwsza klasa. Polecam ceremonie zapachowe.
kocur02
Podobno niedzielne wieczory s± te¿ dobr± por±...
Turysta

By³em kilka razy, równie¿ frekwencja dopisuje.

Przedmówcy i pewna reszta (trafnie okre¶lana mianem "jednorêcznych naturystów" :D), proszê stosowaæ siê do "Netykiety" i uwag zg³oszonych w w±tku:
http://www.naturyzm.wroclaw.pl/forum/viewthread.php?thread_id=191

Nie mam ochoty ka¿dego posta "prostowaæ". Czy to tak wiele? Zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery, koñczymy kropk±. Zbyt d³ugi wywód dzielimy przecinkami b±d¼ robimy mniejsze zdania. O "ogonkach" te¿ dobrze pamiêtaæ - podstawowe minimum, które ile jeszcze razy bêdê przypominaæ?
kocur02

Turysta napisa³/a:

By³em kilka razy, równie¿ frekwencja dopisuje.

Przedmówcy i pewna reszta (trafnie okre¶lana mianem "jednorêcznych naturystów" :D), proszê stosowaæ siê do "Netykiety" i uwag zg³oszonych w w±tku:
http://www.naturyzm.wroclaw.pl/forum/viewthread.php?thread_id=191

Nie mam ochoty ka¿dego posta "prostowaæ". Czy to tak wiele? Zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery, koñczymy kropk±. Zbyt d³ugi wywód dzielimy przecinkami b±d¼ robimy mniejsze zdania. O "ogonkach" te¿ dobrze pamiêtaæ - podstawowe minimum, które ile jeszcze razy bêdê przypominaæ?

Dziêkujê za odpowied¼.

Przepraszam, ale nie do koñca rozumiem tê wypowied¼ i problem w niej zg³oszony. Owszem, czasem zgubiê polskie diakrytyki tu i ówdzie, ale spowodowane jest to tym, ¿e na co dzieñ pracujê to raz na Macu, raz na pececie, gdzie s± pewne ró¿nice w klawiaturze. Piszê o tym, choæ ta kwestia nie jest problemem tego tematu. Prosi³bym o sprostowanie, dlaczego moja wypowied¼, mimo swej lakoniczno¶ci, moim zdaniem ca³kiem gramatyczna i ortograficzna, mia³aby byæ niezgodna z netykiet±?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019