SOBOTNIE saunowanie

Last updated on 11 years ago
wroclove
Ja juz prawie tam by³em...ale siê rozmy¶li³em jak dosta³em info ¿e nie ma tam ju¿ naszych.
Ale i tak widzê, s³ysza³em ¿e grupa by³a spora:)
kocha
A ja by³em i nawet kilka osób spotka³em tylko zaczyna³em po 16;00 wiêc...
Trident1
W najbli¿sz± sobotê z rana kto¶ wybiera siê do WPW? Rozumiem, ¿e tradycyjnie spotykamy siê o 11?
Turysta
Mo¿liwe, ¿e ja siê pojawiê... ale nie obiecujê. Trzeba w koñcu zacz±æ wykorzystywaæ ca³odzienne
wej¶cówki. Tradycyjnie o 11 /nie jestem w temacie/ obowi±zuje w ostatni± sobotê miesi±ca?
W najbli¿sz± sobotê zapocz±tkujesz now± ¶wieck± tradycjê "nietekstylne pierwsze soboty miesi±ca" ;)
Trident1
By³em przekonany, ¿e 11 dotyczy ka¿dej soboty... Widaæ rzadko zagl±dam. Tak czy siak powinienem byæ miêdzy 11 a 12.
nimfa_5
W tym miesi±cu sobotnie sunowanie odbêdzie siê w Czeladzi w Termach Rzymskich:) dnia 20 kwietnia:D
Z mojej inicjatywy wiêksz± grup± spotykamy siê raz w miesi±cu w ostatni± sobotê miesi±ca ale oczywi¶cie ka¿dy mo¿e zainicjowaæ spotkanie w innym terminie. Bardzo mnie cieszy, ¿e nasze grono powiêksza siê o nowe osoby.
A co z cotygodniowymi ¶rodami? Czy spotkania odbywaj± siê nadal?
Niestety ze wzglêdu na to, ¿e nie mieszkam we Wro bardzo rzadko mog³am uczestniczyæ w tych przesympatycznych spotkaniach.
nimfastycznie
Alien
Inicjacja jest bardzo wazna. Inicjujmy sie na spotkania zawsze kiedy jest okazja. Ja inicjuje sie od srody, codziennie do dzisiaj i byc moze jutro... a inicjuje sie sam ze soba. Super towarzycho.
Teraz w saunach a jak bedzie prawdziwa wiosna to na ³±ce, rzeka lub gdziekolwiek.
Turysta
Hmm bardzo wa¿na... przyznajê racjê koledze. Dzi¶ (znaczy wczoraj) nie mog³em siê inicjowaæ ale chyba jutro (znaczy dzi¶) od rana postaram siê nadrobiæ zaleg³o¶ci. Byæ mo¿e siê spotkamy, a jak nie to innym razem. Przyjemnej niedzieli dla wszystkich :)
nimfa_5
S³onko wyjrza³o zza chmur, obwie¶ci³o wiosne wiêc ¿al siedzieæ w domu:) Bêdê w WPW w sobotê 13 kwietnia od 10:30 na ca³odzienne nimfastyczne saunowanie. Do³±cz± do mnie dwie nasze kole¿anki. Zapraszam serdecznie innych do dotrzymania nam towarzystwa.
Znakiem rozpoznawczym bêdzê jak zwykle czerwona opaska na moim prawym nadgarsku
nimfastycznie
Turysta
Brzmi nimfastycznie jak zwykle. Swoje zaleg³o¶ci saunowe odrobi³em w ostatni± niedzielê z chêci± bym skorrzysta³ ale mam inne plany na ten weekend. Przyjemnego saunowania wam ¿yczê! :)
wojtekpl
Ktos jutro wybiera sie do WPW? My na 2h godziny wpadamy z rana.
Nokiapl
Ale tutaj ciszaa jest brrrr :(
nimfa_5

Nokiapl napisa³(a):

Ale tutaj ciszaa jest brrrr :(

Zapraszam wszystkich chêtnych na ca³odzienne dogrzewanie- saunowanie dnia 11 maja od rana tj. godz. 10, miejsce WPW:D
Przypominam, ¿e wieczorem tego samego dnia zaplanowane jest piwne nawadnianie i barowa pogoda B)
nimfastycznie
kocha
Je¶li bêdzie pogoda do opalania to na pewno bêdê :)
Naturer
11 maja na piwne nawadnianie polecam: http://www.festiwaldobregopiwa.pl/
/Naturer
nimfa_5

Naturer napisa³(a):

No w³a¶nie! Festiwal to inny w±tek:) Przed piwnym nawadnianiem jest ca³odzienne sunowanie w sobotê 11 maja
Zapraszamy do towarzystwa równie¿ kolegê Naturer'a:D
Pogoda robi psikusa, niech zrobi i w sobotê to wystawimy siê na dzia³anie s³oneczka. By³oby nimfastycznie:D
wroclove

nimfa_5 napisa³(a):

Naturer napisa³(a):

No w³a¶nie! Festiwal to inny w±tek:) Przed piwnym nawadnianiem jest ca³odzienne sunowanie w sobotê 11 maja
Zapraszamy do towarzystwa równie¿ kolegê Naturer'a:D
Pogoda robi psikusa, niech zrobi i w sobotê to wystawimy siê na dzia³anie s³oneczka. By³oby nimfastycznie:D

Ja wybieram siê jutro wystawiæ cia³o na dzia³anie s³oneczka;).
wroclove
A czy jurto kro¶ wybiera siê do WPW na przedgrillowy relaks:)?
Ja po kilkudniowej lekkiej pracy dzia³kowej i jutrzejszych porannych zawodach biegwych notabene w Le¶nickim Parku(sprawdzê co tam narozrabiali¶my na festiwalu) wpodnê na sauny o 12ej na 1.5-2h.
nimfa_5
Kto ma ochotê zapraszam na ca³odzienne saunowanie dnia 1 czerwca od godziny 10:30
Wprawdzie na ca³y weekend zapowiadaj± barow± pogodê ale na pewno na saunie bêdzie zdrowiej:P Poza tym w mi³ym Waszym towarzystwie ¿adna pogoda mi nie straszna:) Zapewniamy nimfastyczn± atmosferê!!
Zapraszam szczególnie nowych forumowiczów:) :) :)
marian97
Ju¿ nie taki m³ody forumowicz ale skorzystam z zaproszenia nimfy_5,bede po 11.00:)
Zawsze w nimfastcznym towarzystwie jest przyjemnie posaunowac!
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019