¦rodowe Saunowanie

Last updated on 11 years ago
swiezak
Hej bylem mjalem zegarek na prawej rece i...najpierw nie moglem nikogo zauwazyc...a jak juz sie zorjentowalem to zabraklo Mi odwagi? aby zagadac przywitac sie.:| za duzo ludzi nie wiem ale ceremonia mietowo pieprzowa ? Doslownie powalila Mnie z nug dobrze krecil pozdrawiam i moze nastepnym razem ujawie sie Wam:|:) pozdrawiam
Alien
By³em 19.17 do 21.17 Spotkalem nawet przemi³± i sliczn± kole¿ankê Nimfê i kolege Turysta. Reszta pewnie kry³a sie po k±tach. "Zegarek" na prawicy, jak nakazuje nasz regulamin. Podobno by³a te¿ maRuda... ale gdzie to stworzenie znajdziesz w w WPW. Kryje sie dobrze.
Turysta
A ja "mja³em" zegarek na lewicy tak dla "kamufla¿u", a co :)
Zgadza, by³o sporo osób i Nero60 zawita³, tak¿e widaæ odzew by³ a, ¿e swie¿ak
siê "czai³" có¿ pewnie nie tylko on jeden...

PS
No w³a¶nie kolego @swiezak specjalnie trolujesz czy jeste¶ dyslektykiem?
swiezak
@turysta wlasnie jestem dyslektykiem z papierem od lekarza ...
.i co teraz zrobisz? ZBANUJESZ MNIE ZA TO?MASZ SATYSFAKCJE ZE LAPIESZ BLEDY?NARAZIE WIDZE ZE TAK CALY CZAS ROBISZ:) To sie nazywa dyskryminacja.
http://www.youtube.com/watch?v=o3V3SIoBw94&feature=youtube_gdata_player
Admin

swiezak napisa³(a):

... wlasnie jestem dyslektykiem z papierem od lekarza ...

Mo¿esz pisaæ sobie "na szybko" z telefonu ale pó¼niej w wolnej chwili, fajnie by by³o jakby¶ edytowa³ swoje posty za pomoc± automatu do sprawdzania pisowni, ¿eby to jako¶ lepiej wygl±da³o.
ckwrc
A by³o nas ca³kiem sporo, jakie¶ ~12 osób, potem oczywi¶cie udali¶my siê na z³ocisty trunek ;) Nastêpnym razem zagaduj jak nas widzisz - nie ma co siê wstydziæ!
Elavi
Bardzo siê cieszê z wczorajszego wieczoru. By³o ¶wietnie! Mnóstwo kobiet, mnóstwo nagusów, tak trzymaæ!

@¶wie¿ak, powiedz gdzie nas widzia³e¶? W jacuzzi? By³e¶ sam, czy z osoba towarzysz±c±? :)

Ustalili¶my przy piwie, ¿e od nastêpnego spotkania wszyscy powinni byæ wyposa¿eni w takie o cudo: TO
orfinsklep.pl/userdata/gfx/37410665.jpg
Mo¿na je zakupiæ w ka¿dym sklepie z pami±tkami z Wroc³awia.
W ten sposób lepiej siê rozpoznamy. Ju¿ czê¶æ z nas ma takie bransoletki, wiêc powinno nam pój¶æ z górki!
wroclaw80
Elavi ¶wietny pomys³ :-) Przy okazji reklamujemy Wroc³aw i mo¿emy siê rozpoznaæ
Elavi
Tylko pilny wyjazd Ciê usprawiedliwia z wczoraj ;)
nimfa_5
Jak zwykle by³o cudownie i przesympatycznie:)
W sobotê zamierzam spêdziæ ca³y dzieñ na saunie bo sauna uzdrawia, dodaje wigoru i... uzale¿nia? :D

:) :) :)
Pozdrawiam kolegów Aliena i Turystê;) Mi³o by³o Was znowu spotkaæ.
Szczególe podziêkowanie kierujê do wspania³omy¶lnego kolegi Yupitera, który poratowa³ mnie gratisow± godzinn± wej¶ciówk±.
nimfastycznie
Alien
Oczywi¶cie bylem w wybornym towarzystwie... Turysty i chwilowo z Nimf±. A gdzie reszta siê kry³a..? Nie wspomnê o z³ocistym trunku. £adnie to piæ w ukryciu? Dzwonili¶my z Turyst± do maRudy, ale ta bestia nawet nie odbiera³a telefonu. A byli¶my prawie ¿e ¶miertelnie odwodnieni i cud ze ¿yjemy.
¦wie¿ak... nie daj sie! Jestem z Tob±. Od dzisiaj piszemy: ktury, ¿eka, mo¿e ba³tyckie i wudka. Nie dodam rze i pifo.
A niech siê piekl± Turysta z Robertem. My swoje wiemy. Papier od doktora mamy.
swiezak
@Alien fajnie...dzieki.
http://www.youtube.com/watch?v=o3V3SIoBw94&feature=youtube_gdata_player
indywidualismus
Z uporem maniaka, wobec faktu pogubienia siê w czelu¶ciach WPW, przypomnê, ¿e o 2 nieba ³atwiej jest siê znale¼æ w kameralnym obiekcie w Sky.
ckwrc

indywidualismus napisa³(a):

Z uporem maniaka, wobec faktu pogubienia siê w czelu¶ciach WPW, przypomnê, ¿e o 2 nieba ³atwiej jest siê znale¼æ w kameralnym obiekcie w Sky.

Owszem, tylko ¿e przy takich ilo¶ciach osób w sky ju¿ nie ma gdzie wypoczywaæ :(
wroclove
Swiezak nie wymiêkaj tylko ¶mia³o wal jak w dym bêdzie ok, nawet o kapeluszu jeszcze nie wspomnieli¶my;).
A Malañczuka(chyba?)mo¿na pos³uchaæ:)
indywidualismus

ckwrc napisa³(a):
Owszem, tylko ¿e przy takich ilo¶ciach osób w sky ju¿ nie ma gdzie wypoczywaæ :(

Przy jakich ilo¶ciach?? Widzia³e¶ tam kiedy¶ wiêcej ni¿ 20 osób na raz ?? Bo ja nie, na szczê¶cie :o
Elavi
Owszem, je¶li przyjdzie nas tyle co ostatnio 15-20 osób, to w jednym miejscu wypoczywa³ i nam miejsc nie starczy. Ale zawsze mo¿na siê porozchodziæ.
ckwrc
Nie prowadzi³em kalkulacji ale wczoraj mog³o tyle osób byæ - na ceremonii wszystkie ³awki poza po³ow± ostatniej by³y zajête. A dodaj jeszcze nasz± zgrajê i nagle robi siê ma³o przyjemnie.
buscando
Nie wiem, czy kto¶ dzisiaj saunowa³ na WPW z osób tutejszych, (opasek nie stwierdzi³em:) ) ale od ok 20tej by³y t³umy na ceremoniach i ogólnie wszêdzie.. Niemniej by³o bardzo przyjemnie.. Mo¿e w koñcu uda siê jako¶ spotkaæ;)
wroclaw80
W opaski nie wszyscy jeste¶my jeszcze zaopatrzeni. Wczoraj by³± Nas 3 Mohito, Yupiter i JA. Przebywali¶my do 21:00. Zapewne siê mineli¶my :-)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019