Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
kocha
Wybaczam pomy³kê ;/ spotkanie w du¿ej wie¿y zaplanowane! Muszê byæ w poniedzia³ek bo ¶roda odpada a na miejscu omówimy raz jeszcze nasze spostrze¿enia :)
Adalbert
Do poniedzia³ku i bez pomy³ek... ;)
Elavi
W poniedzia³ek o 20.00, Alien.
maRUDA
Chcia³am nie¶mia³o zaproponowaæ w najbli¿sz± ¶rodê spotkanie w Sky Tower. Co szanowni bywalcy na to?
Upieczemy 2 pieczenie na 1 ogniu...
Mo¿e tak byæ?

¦RODA 22.08 W SKY TOWER.
Turysta
Mi pasuje Sky Tower w najblizsz± ¶rodê! Tak¿e postaram siê byæ.
Adalbert
O której?:|
maRUDA
Tak my¶lê, ¿e 20 mo¿e zostaæ...
Ju¿ po rehabilitacji? Czy w ramach rehabilitacji przybêdziesz?
Adalbert
Liczê na rehabilitacjê na miejscu, bo w ramach NFZ to najwy¿ej mo¿na dostaæ ¿ylaków na jêzyku od gadania i czekania. Jak mnie nie dosiêgnie kolejny kataklizm, przybêdê!!!!:)
prymus
Podajcie dok³adne namiary bo ja przyjezdny jestem
maRUDA
Oooo ranyyy! Je¶li has³o sky tower nic Ci nie mówi to rzeczywi¶cie jeste¶ przybyszem z daleka :)
Krzy¿ówka Powstañców ¦l±skich i Wielkiej. Trudno nie zauwa¿yæ . Wejd¼ do galerii handlowej, znajd¼ ruchome schody i jedziesz na 2 p. Tam o 20 nas ju¿ zobaczysz :)
wroclaw80
Mam nadziejê ¿e bêdziemy mogli zobaczyæ salony SKY TOWER ju¿ w najbli¿sz± ¶rodê i ze nic nie stanie nam na przeszkodzie!
Turysta
Hmm... A co powiecie na 19.30? O 20 zaczynaj± siê fajnie brzmi±ce (mam nadziejê, ¿e nie tylko) aufgussy.
"Kl±twa Tutenchamona", "Kocio³ Ba³kañski", "Gniew Szamana" czy "Diabe³ Tasmañski" brzmi± zachêcaj±co.
Je¶li chodzi o mnie to z pewno¶ci± przyjdê wcze¶niej by za³apaæ siê na dwie :).
max37_i_3
Ja tak¿e chcia³em potwierdziæ swoj± obecno¶æ ku uciesze ca³ej, wróæ, prawie ca³ej spo³eczno¶ci :)
Adalbert
Po takiej zapowiedzi Turysty by³oby nietaktem nie przyj¶æ wcze¶niej;) Takie atrakcje bêdê ogl±da³ i uczestniczy³ w nich po raz pierwszy, wiêc ju¿ siê nie mogê doczekaæ!!!
Zatem chyba wskazane by³oby byæ o 19.30!!!!
maRUDA
To zapowiada siê pe³ny sk³ad, urlopowicze wracaj±, nowi do³±czaj±... Fajnie :)

Ja oczywi¶cie nie widzê przeszkód, ¿eby umówiæ siê na 19.30, mam nadziejê, ¿e do wszystkich dotrze ta wiadomo¶æ bo jeszcze dzisiaj umawia³am siê ze znajomym na 20.00.

Czyli !!!!!!!!!!!!!!¦RODA, godz. 19.30!!!!!!!!!
Elavi
Raczej bêdê. Swoj± drog± warto dowiedzieæ siê wcze¶niej czy znów nie maj± awarii.
Adalbert
maRudka podejmiesz siê wywiadu co do sprawno¶ci sprzêtu? Obawy Elavi maj± sens, wiêc liczymy na Ciebie ( bo gdzie diabe³ nie mo¿e, tam maRudê po¶le);)
maRUDA
Ja mogê sprawdziæ - pytanie jak Wam przekazaæ tak± informacjê bo ¿eby by³a aktualna to od 18 mo¿na pytaæ, nie spodziewajmy siê kataklizmów, awarie to niespotykanie rzadkie sytuacje, ostatnio pech nas dopad³...
Proponujê spontaniczne rzucenie siê w wir wydarzeñ - z ka¿d± okoliczno¶ci± poradzimy sobie. Smile
maRUDA
Wielkimi krokami zbli¿a nam siê ostatnia ju¿ WAKACYJNA ¦RODA.

Spotykamy siê w aqua czy korzystamy z odludnionej i spokojnej sauny w sky?
wroclaw80
Niestety ostatnia WAKACYJNA ¦RODA Jestem za SKY.
STRAT godzina 19.30?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019