Zgoda, pierwsza ³aweczka od kasy sanarium. Kto mo¿e niech przyjdzie, zawsze w grupce ra¼niej.
Mam nadziejê, ¿e bêdzie nas wiêcej ni¿ ostatnio - 2 tygodnie temu? Liczymy na wasz± (w miarê mo¿liwo¶ci) obecno¶æ :) Do zobaczenia zatem.
Bêdê jutro w saunach, wracam przez Wrocek do Poznania. Mo¿e bêdzie kto¶ z tego forum? Na priv mogê podaæ moj± komórkê. Chcemy byæ do pó¼nego wieczora. Pozdrawiam
No i czekalismy z Turyst± a¿ do 19.15 na resztê forumowiczów, którzy zadeklarowali swe przyj¶cie. Nastêpnym razem, je¶li nie jeste¶cie pewni swoich chêci albo mo¿liwo¶ci to nie deklarujcie siê proszê :)
Nastêpne wyj¶cie planujemy wspólnie z Micha³em, po 3 stycznia :) Reszta szczegó³ów pozostaje do ustalenia :)
Deja vu, again ;)
Nastêpne wypady jak s³usznie kole¿anka Kasia zauwa¿y³a trzeba organizowaæ z osobami pewnymi. Có¿ g³ow± muru nie przebijemy. Mur pozostanie a g³owa niekoniecznie :(
Dzi¶ frekwencja by³a du¿a i co gorsza osób saunuj±cych prawid³owo jak na lekarstwo. Zgroza...
Jak tu siê zrelaksowaæ jak wko³o towarzystwo gada i gada bez przerwy...
Pani prowadz±ca ceromoniê zapachow± stara³a siê jak mog³a dorównaæ p³ci silniejszej (fizycznie). Niestety "¶rednio" to jej wysz³o ale bywa³o gorzej - niewiele stracili¶cie :)
¦roda wieczór to chyba nie najlepszy dzieñ, opuszcza³em saunarium oko³o 21.30 ogonek do kasy w po³owie d³ugo¶ci do g³ównego wej¶cia...
Wybieramy siê jutro od rana do WPW. Nie wiem czy dotrwamy do godziny spotkañ jak± przedstawi³ Turysta (19.00; 20.00 wersja testowa) ale na pewno w porze obiadowej mamy zamiar korzystaæ z sauny.Nie wiem czy szczê¶cie dopisze spotkaæ siê z kim¶ z NASZYCH, ale gdyby kto¶ akurat tam przebywa³ to w³a¶ciciel lub w³a¶cicielka rêcznika z napisem "MALBORO" (mo¿e nie na czasie ale przynajmniej nie bêdzie w±tpliwo¶ci :D ) to my.
Wspomniane godziny to zamierzch³e czasy. Cz³owiek udziela siê bezproduktywnie na stronie maj±c nadziejê, ¿e co¶ ruszy ale gdzie tam. Bicie piany :(
Je¶li bêdziecie w godzinach porannych to bardzo dobra decyzja. Mo¿e kto¶ z naszego forum te¿ bêdzie? Je¶li kiedy¶ natknê siê na "ten wasz rekwizyt" to zagadnê je¶li nie macie nic przeciwko? Choæ je¶li bywam w saunarium to raczej w godzinach wieczornych chyba, ¿e w weekendy albo ¶wiêta bo to co by³o dzi¶ nie bardzo mi siê widzi...
A co my¶licie o dniu 6 stycznia 2011, to dzieñ ¶wi±teczny, czwartek, mo¿na by siê ju¿ spotkaæ w porze obiadowej. Oczywi¶cie ja z Poznania uzale¿niam mój przyjazd od warunków pogodowych.
Ale je¶li by ten dzieñ doszed³ do skutku to proponujê spotkania za 15 minut ka¿da pe³na godzina przy barze na terenie saunarium, na przyk³ad 14,45 15,45 16,45 itp.
Pozdrawiam i ¿yczê wszystkim forumowiczom gor±cych chwil w Nowym 2011 Roku. Bogdan
Co do przysz³ego tygodnia to:
Poniedzia³ek nie mogê. ¦roda, teoretycznie nawet prosto po pracy na 17, ale poza Nowym_M kto mo¿e i co wa¿niejsze chce siê spotkaæ? W "Trzech Króli" o ile WPW bedzie otwarty najlepiej by mi pasowa³o. Tak¿e obstawia³bym za czwartkiem.
W ¶rodê byli¶my, ale nieco wcze¶niej (ko³o 15-16), zeby unikn±æ t³umów, na jakie siê natkn±³em w poniedzia³ek - kolejka od kas do drzwi i komunikaty, ¿e wpuszczaja partiami. W przysz³ym tygodniu wybieram sie g³ównie rano ko³o 10.
Propozycja do przedyskutowania. Na razie zbyt odleg³y termin bym móg³ siê zadeklarowaæ. W godzinach rannych i po³udniowym nie mogê, po po³udniu i wieczorem t³umy - je¶li NAPRAWDÊ kto¶ bêdzie to dam siê namówiæ?
Zape³ni³ mi siê niestety niemal kompletnie terminarz, pozostawiaj±c jedynie kawa³ek wolnego czasu w poniedzia³ek, zatem tylko wtedy bêdê móg³ wyskoczyæ do saunarium. Najprawdopodobniej bêdê na 15:00.
Te¿ by³em wczoraj, a dok³adnie z samego rana, i by³o bardzo fajnie. Naprawdê ma³o ludzi i wiêkszo¶æ bez skrêpowania, jak na saune przysta³o siê zachowywa³a. Du¿a szansa ¿e jutro rano te¿ pójde.
A co z czwartkiem, 6 stycznia? Jest ktos chetny na saune? Mysle, ze tak, bo to dzien wolny i bedzie duzo ludzi. Ale moze ktos z tego forum bedzie? Na razie to tylko na pisaniu sie konczy. Zrobmy, zeby bylo inaczej, zorganizujmy cos razem, poznajmy sie.
pozdrawiam Bogdan
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!