Sauna SKY + piwo 21.08.2013

Last updated on 12 years ago
Kasia_i_Karol_WR
Wej¶cie jest p³atne czy wstêp wony?
wroclove

maRUDA napisa³(a):

Zosta³am wytypowana w drodze losowania, do poinformowania moich mi³ych znajomych, ¿e spotykamy siê dzisiaj o 20.00 w IL GUSTO. T³umów tam w wakacyjne pi±tki nie ma wiêc znajdziemy siê bez problemu :)

Plan awaryjny to MARMOLADA. Ale to ju¿ na miejscu siê zgadamy jak siê zbierzemy!

Szpilek nie zalecam skoro jest opcja na przemieszczanie siê. ;)

Do wieczora Panie i Panowie!

Zabieramy ze sob± u¶miechy, troski i problemy wysy³amy na weekend na dalek± wycieczkê :)

Jak wytypowana:| jak z tego co pamiêtam jeszcze ze ¶rody to duet Nimfastyczno-Marudny wymy¶li³ te pl±sy wiêc o ¿adnym losowaniu tu mowy nie ma:).
O takiej godzinie to na pewno t³umów nie bêdzie. ¯ycie w takich lokalach zaczyna siê zazwyczaj po 22, wiêc parkiet jest ca³y Wasz:)
maRUDA
Hola, hola!
Co mnie tutaj kolega pomawia o idee nie z mej g³owy!

To, ¿e siê zajara³am pomys³em - to normalka! Jaram siê zawsze i wszystkim - taki los. I jedynie mój entuzjazm zosta³ zauwa¿ony? A o ile dobrze pamiêtam to w³a¶nie Nimfa zainicjowa³a pl±sy a ja przyklasnê³am.

W sumie to wszystko to grosze s±! Lecimy tak czy siak.
Ja zjawiê siê nieco pó¼niej, rzeczywi¶cie 20 to pó¼ne popo³udnie latem :)

Wstêpy raczej niep³atne a je¶li tak to dla p³ci brzydkiej.
Kasia_i_Karol_WR
Postaramy siê wpa¶æ.
nimfa_5

maRUDA napisa³(a):
A o ile dobrze pamiêtam to w³a¶nie Nimfa zainicjowa³a pl±sy a ja przyklasnê³am.

Zaraz, zaraz ja tylko zaproponowa³am wyj¶cie na piwo ale pl±sy te¿ mog± byæ:D
Do zobaczenia:)
nimfastycznie
wroclove
Tak tak jedna nie druga nie to pewnie ja to wymysli³em;).
A jak bêdzie fajnie a wiem ¿e bêdzie to do orderów pierwsze siê ustawi±:D.
arabeska
Nie istotne kto wymy¶li³ (dziewczyny boj± siê odpowiedzialno¶ci w razie gdyby co¶ posz³o nie tak;) ) ale wa¿ne, ¿e spotykamy siê dzisiaj o czy po 20.00 w IL GUSTO - punktualni poczekaj± na resztê;)

Plan awaryjny to MARMOLADA. Ale to ju¿ na miejscu siê zgadamy jak siê zbierzemy! cyt. ma Ruda ;)

tymczasem :)
Grant
Dzi¶ nie dam rady, ale innym razem postaram siê byæ - udanej zabawy. ;)
maRUDA
Kuuurcze, ¿adnych ochów i achów jak by³o super? A mo¿e tylko mi by³o super, cooo drodzy znajomi?

Wytañczy³am siê jak szalona, klub odpowiada³ wszystkim wiêc na tañce w sezonie jesienno-zimowy mamy nowe miejsce :)
Kasia_i_Karol_WR
By³o fajnie Kasie jeszcze nogi bol± :)
wroclove
Mnie nogi bol± jeszcze dzisiaj:),ale to chyba ju¿ z innego powodu;).A po baletach bola³o to i tamto ale to chyba z powodu braku snu;).
czbodzio
Bylo super dzieki za wspolna zabawe. Miejsce w porzadku.
frania
Ha!
W koñcu siê wybra³am do SKY!

To by³ mój pierwszy raz tam i by³o super, dziwnie, inaczej ni¿ w WPW (wiedzia³am, gdzie idê, widzia³am foty, ale jednak...).

Przede wszystkim muzyka, kole¶ pu¶ci³ jaki¶ dub, to by³o niez³e, musza mieæ fajne nag³o¶nienie, bo nie by³o s³ychaæ sk±d muzyka leci.

Pewnych rzeczy mi brakuje, mo¿e nieco przestrzeni.
Otó¿ strefy odpoczynku s± zupe³nie oddzielone od saun, czy traktu komunikacyjnego, a szkoda, bo fajnie sobie posiedzieæ, napiæ siê soku i popatrzeæ co siê dzieje, kto ³azi itd. - jak na tym "rynku" w saunarium w WPW), ukryæ siê w kuluarach...

Ogród - to wiadomo.

THALASSO! Tego mi brak najbardziej.

Ale reszta rekompensuje wszystko (edit: no nie wszystko, ale wiele). Ale o tej rekompensacie, a w zasadzie zmianach za chwilê.
Reszta to wystrój, materia³y u¿yte do wykoñczenia, detale (oprócz schodków do studni z zimna wod±), odpowiednia temperatura w ³a¼ni parowej (i ten aromat!).
O¶wietlenie, po prostu idealne.

No i oczywi¶cie pani w recepcji jak i pan przy kontuarze przed saunarium pytali
przed wej¶ciem, czy jestem pierwszy raz (pan oprowadzi³),
przy wyj¶ciu - jak siê podoba³o.

I tutaj niespodzianka (a mo¿e Wy ju¿ wiecie? :) ) - saunarium ulegnie rozbudowie,
od wrze¶nia ju¿ ma byæ co¶ nowego (o ile dobrze go¶cia zrozumia³am),
pyta³am, co, jak itd., ale pan by³ tajemniczy i powiedzia³, ¿e nie mo¿e ujawniæ szczegó³ów.
Czyli oka¿e siê.
Liczê na jaki¶ wiêkszy zbiornik z wod± do odpoczynku, jakie¶ thalasso...
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ
kocha
bêdê ¶ledzi³ stronê sky :) fajnie jest tam ale basenik by siê tam przyj±³...
frania
Dokopa³am siê do tematu SKY i widzia³am, ze Indywidualismus ju¿ w marcu pisa³ o tej rozbudowie.
Mam nadziejê, ¿e to ju¿ niebawem.
http://www.youtube.com/watch?v=WpiFF6K1iZQ
wroclove

frania napisa³(a):

Dokopa³am siê do tematu SKY i widzia³am, ze Indywidualismus ju¿ w marcu pisa³ o tej rozbudowie.
Mam nadziejê, ¿e to ju¿ niebawem.

Pisa³ pisa³ ale ju¿ wszyscy o tym zapomnieli, a to jest ¶wie¿e info i oby szybkie otwarcie.
Ciekaw jestem czym oni nas zaskocz±.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019