Ognista Noc Saunowa w Aquaparku

Last updated on 12 years ago
Elavi

bedi napisa³(a):

Nie rozumiem jak mogla byæ niska temperatura w saunie skoro prawie polowa nie wytrwa³a do koñca ka¿dego z 8 seansów , a bylem na 5 ,

Ta po³owa przychodzi³a 10 minut wcze¶niej, ¿eby zaj±æ sobie miejsce wcze¶niej, a potem wymiêka³a na ceremonii. Te¿ takich ludzi nie lubiê.

A koledze Trojanowi raczej chodzi³o o to, ¿e temperatura na dworze by³a do¶æ wysoka ;)
Grant
Ja by³em na chwilê, gdy¿ mia³em tego dnia inn± imprezê i musia³em je obie po³±czyæ.

W du¿ej mierze byli tam stali bywalcy, w ró¿nym wieku, du¿o par, ale te¿ i sporo grupek znajomych. Podczas ceremonii (by³em na jednej, przedostatniej) - przegêszczenie, miejsce trzeba by³o ok 15 minut wcze¶niej rezerwowaæ (a ceremonia dosyæ gor±ca). W cenie darmowa porcja makaronu i jeden drink. I to wszystko za 35/39 z³ na osobê, czyli dosyæ tanio.

Ale te¿ i s± mankamenty - prowadz±cy, który kompletnie min±³ siê z powo³aniem i nie potrafi³ w ¿aden sposób rozkrêciæ ludzi. Grill hm... nie przychodzimy tam po to, aby je¶æ, ale wybór praktycznie ogranicza³ siê do dwóch dañ : darmowego makaronu, którego brak³o i karczku za 14.99. Masa ludzi na ceremoniach, ale ogólnie w saunach pustki, wiêc te¿ tutaj co¶ nie gra organizacyjne.

Ale impreza godna polecenia.;)
studentFotofraf
Jak dla mnie bomba, :-) bylem z dziewczyna baardzo nam sie podobalo tylko glupio nam bylo zagadac do kogos aby sie zaznajomic, chociaz z trgo co widzialem to ludzie zbierali sie w grupki wiec chyba sie znali,
nimfa_5
¯a³ujê, ¿e nie mog³am byæ z Wami na Nocy Saunowej. Kolejnym razem bêdê na pewno:D
nimfastycznie
bedi
A jest czego zalowac, studencie rozmowa nie jest taka trudna, ja we wrocku znam zaledwie 7-8 osob, a juz po 30 minutach pobytu na tej imprezie rozmawialem z kilkoma osobami o saunach i wielu innych rzeczach. Z racji tego iz bywam na takich imprezach wiem, ze wystarczy byc tylko otwarty na ludzi a oni tez otworza swoje oblicze tak jak w tym przypadku saunowo-naturysyczne. Pozdrawiam.
Kasia_i_Karol_WR
Witamy, my te¿ byli¶my na tej imprezie i baaardzo nam siê spodoba³o, z ciekawo¶ci poszukali¶my w google i trafili¶my na tê stronê, z tego co poczytali¶my to wychodzi ¿e to druga impreza tego typu, czy na terenie Wroc³awia s± podobne??

btw, z ciekawo¶ci z tego co poczytali¶my na forum to wynika ¿e wiêkszo¶æ ludzi która by³a w saunie to ludzie z tego forum, no ¿e my byli¶my 1 raz to zajmowali¶my siê sob±, (Karol bardzo charakterystyczny bo chyba jedyny facet z d³ugimi w³osami i nosi kie³ ) ale chcieli by¶my zapoznaæ z osobami w tym temacie, by móc skorzystaæ jeszcze z tego lata na wspólne opalania i wypady do sauny

pozdrawiamy :)
wroclove
To fajnie ¿e Wam siê podoba³o:). Nie by³em teraz wiêc nie mam skali porównawczej do nocy walentynkowej czy by³o wiêcej ludzi?My¶le ¿e potencja³ takich imprez bêdzie coraz wiêkszy.
Mati
Dawno tutaj nie zagl±da³em ale na ognistej nocy by³em.
Podoba³o mi siê :)
mimo ¿e ju¿ kiedy¶ mia³em okazjê poznaæ w WPW osoby z tego forum, to na ognistej nocy nie rozpozna³em nikogo :)
Ale i tak by³o fajnie. W koñcu mo¿na by³o w saunarium poczuæ prawdziwy naturystyczny klimat, gdy¿ przysz³y osoby które naprawdê chc± saunowaæ no i kobiety saunowa³y nago gdzie zazwyczaj wiêkszo¶æ nie rozstaje siê z rêcznikiem.
Kto nie chce - szuka pretekstu, kto chce - szuka sposobu.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019