Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
Elavi
Maruda, bêdziesz? :)
maRUDA
Elavi! wybacz! wczoraj nie mog³am odpisaæ, zalogowa³am siê po pracy ale co¶ mi nie dzia³a³o i pisaæ nie mog³am...

Poza tym nie nawo³ywa³am na ten tydzieñ poniewa¿ kartê multisport i wszystkie swoje dokumenty wraz z mózgiem ;) zostawi³am na wakacjach!

Nawo³ujê za to na przysz³± ¶rodê, bêdê stêskniona za saunami, nago¶ci± i Wami!

To co? Jeste¶my umówieni?
Elavi
Jak to zostawi³a¶ na wakacjach?

Maruda! Ja przed wyjazdem zwykle na g³os siê siebie pytam, czy mam: portfel, dokumenty, szczoteczkê, telefon, kluczyki.. Je¶li mam mogê jechaæ :D
maRUDA
No dobra! To teraz t³umaczyæ siê przed wszystkimi czas... ¿eby nie by³o, ¿e a¿ tak ¼le ze mn±.

Zostawi³am u siebie, na wsi, bo posz³am za dobr± rad± ¿eby nie targaæ w nasz± podró¿ do Lubiewa poci±giem wszystkich dokumentów. Na nastêpn± ¶rodê dotr± do mnie...
maRUDA
Alien, a tu to ju¿ zupe³nie nie nad±¿am za Twoimi my¶lami... A mo¿e Twoje palce nie klepi± tego co w g³owie masz dos³ownie??? Jakie kluczyki? Co sprawdziæ? Rozwiñ plisss :)

Jak by³o w ¶rodê? Nic nie piszecie...
Turysta
Aaaa w ¶rodê...by³o kilka osób. Kolega wroclaw80 jak zwykle ;) w gor±cej wodzie kompany zapomnia³ rêcznika wiêc musia³em mu po¿yczyæ swój, co ciekawe to nawet mi odda³ :)
maRUDA
Hej, hej!
jako ¿e odzyska³am najcenniejsz± kartê w moim portfelu - nawo³ujê i Was aby¶cie zrobili ze swoich u¿ytek i licznie w ¶rodê przybyli!
Czujê siê jakby nie by³o mnie baaardzo d³ugo! Prawie zapomnia³am jak korzystaæ z sauny dlatego dzisiaj nie wytrzyma³am i popeda³owa³am na star±, dobr± Teatraln±! By³o cudownie i mêsko jak zawsze. Da³am sobie zastrzyk szczê¶cia!
Nie wiem co ta sauna ma w sobie, ¿e tak dobrze robi mojej psychice ale d³uuuugo nie wyzwolê siê ze zwyczaju chadzania tam! A mo¿e to rower... Nie wiem sama ale sprawd¼my czy w ¶rodê wszyscy bêdziemy tak pozytywnie na³adowani po saunie! Polecam, czujê siê BOSKO!
Elavi
Pierwszy lepszy artyku³: http://sauny-w-polsce.pl/2010/jak-przekonac-kobiety-do-sauny/ :)

Ja równie¿ jutro bêdê ... z siostr± :D
max37_i_3
No ja niestety nie bede choc nie ukrywam ?e chcialbym sobie usadzic tylek w cieplym miejscu. Mam nadzieje ?e brak mojej osoby bedzie odczuwalny na tyle ?e choc pomyslicie o mnie. Zycze udanej zabawy.
kocha
Moja walka z lepsz± po³ówk± trwa... powoli, powoli, praca od podstaw... i powoli i powoli i mo¿e siê uda... :) choæ pierwsze jaskó³ki ju¿ s± :P
Elavi
Ja bêdê jutro od 17 przez 2 godziny, wiêc je¶li komu¶ pasuje, zapraszam nieco wcze¶niej :)
maRUDA
To mo¿e umówmy siê na 18.00??? Mi te¿ pasuje wcze¶niej.
Turysta
Rozs±dny pomys³.
O 20.30 nasi "el galacticos" bêd± walczyæ o pó³fina³. Ka¿da para r±k (i nóg te¿) przyda siê podczas zagrzewania do gry przed telewizorem i oczywistego zwyciêstwa nad Rosj±. Polska bia³o-czerwoni! :)
Ja pasujê z najbli¿szej ¶rody.
Elavi
W takim razie spotkanie o 18, maRUDA :)
maRUDA
Tak jest Elavi!
Bêdê jak zwykle niepunktualnie ;)
Widzimy siê na ogrodzie.
Do pó¼niej!

I PO SPOTKANIU...
Dziêkujê za mi³e towarzystwo, dzisiaj by³o nas znowu sporo osób, do³±czy³ anonimowy jeszcze znajomy z forum (pozdrawiam Ciê D.) oraz jak zapowiedzia³ tak zrobi³ i zawita³ do nas sam Alien.
Fajnie jest tak razem w grupie, zawsze gdzie¶ znajome twarze siê widzi...
Do³±czajcie nowi nieznajomi! :)

I by³am punktualnie!!! :)
wroclaw80
Zgadza siê! Dzi¶ by³o nas sporo. Jak zwykle ka¿dy z poczuciem humoru , wymiana tematów nie tylko prywatnych ale i tez sportowych
prymus
Jak by¶cie robili spotkanie 22 sierpnia to mogê dojechaæ
maRUDA
To planuj ju¿ ten przyjazd! Za tydzieñ mo¿e byæ krucho bo ¶wiêto nam przypada w ¶rodê ale za 2 tygodnie spotkanie odbêdzie siê na bank!
:)
Siwy
Witam wszystkich. Po kilku tygodniach przegl±dania forum udaa³o mi siê spotkaæ z kilkoma z Was w Aquaparku. Chocia¿ spotkanie by³o krótkie to bylo mi naprawdê mi³o. Do zobaczenie w kolejne ¶rody.
maRUDA
Hej, hej!
Mam nadziejê, ¿e Ty to Ty a nie kto inny... Ju¿ nie raz pomyli³am twarze z nickami, prawda kocha-111?
To do... poniedzia³ku w Sky Tower???
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019