Proponuje ustaliæ godzinê 18.30 w ¶rodê 15.12. Kto jest chêtny na wspólne wyj¶cie do saunarium (WPW) prosimy o wpisy. Miejsce spotkania w Aquaparku ustalimy pó¼niej?
Co prawda nikt wiêcej nie wyrazi³ tu chêci przy³±czenia siê, ale w razie czego spotkamy siê ok. godziny 18:30 przy pierwszej od wej¶cia kanapie po lewej stronie.
Mój znak rozpoznawczy to be¿owa bluza z d³ugim czarnym szalikiem przewieszonym przez szyjê.
Sorki ale zawali³o drogi i nie d±³em rady dojechaæ - nastêpnym razem postaram siê - jako ¿e jestem spoza Wroc³awia, rozszyfrujcie WPW? Odnajdê i pojawiê siê.
No trzeba przyznaæ, ¿e id±c od 18:30 po godzinie zaczyna siê t³ok, im pó¼niej, tym gorzej i niestety s± to ludzie, którzy z prawdziwym saunowaniem maj± niewiele lub nie maj± kompletnie nic do czynienia.
Wcze¶niejsze godziny zdecydowanie lepsze. Od 17:00 czy wcze¶niej najlepiej siê wybieraæ.
Ja muszê sobie teraz przerwê zrobiæ niestety. Powrócê po ¶wiêtach.
Tez sugerowa³bym trochê wczesniej ale jesli "wiekszo¶æ" woli ok 20.
To mozemy sie dostosowac. Ja zaproponuje jeszcze znajomym (2-panie, 1-pan, 1-para). Moze sie zbierze w koncu wieksza grupka. We¼cie ze soba znajomych.
Pozdrawiam
Poniedzia³ki oko³o 20 znam z "autopsji" niejako :) Bardzo du¿o osób.
Proponuje jaki¶ termin po¶wi±teczny raz z uwagi na ¦wiêta - jest przed¶wiateczny "m³yn" i raczej nikt albo prawie nikt nie bêdzie mia³ czasu? A po drugie dalszy termin warunkuje, ¿e bedzie wiêcej czasu na ewentualne zorganizowanie siê. No chyba, ¿e kto¶ wyje¿d¿a i bêdzie dopiero po Nowym Roku?
Te¿ wnosi³bym o spotkanie po ¶wiêtach. Chcia³bym w nim uczestniczyæ, a z powrotem we Wro bêdê najwcze¶niej po przerwie ¶wi±tecznej. Mo¿e nawet po nowym roku, chyba ¿e jakie¶ noworoczne siê gdzie¶ odbêdzie. :)
W okresie po¶wi±tecznym - przednoworocznym jak u was z czasem? W tygodniu mo¿e? Studenci wyjad± z miasta wiêc w saunarium powinno byæ lu¼niej ni¿ zwykle? A mo¿e w/po Nowym Roku?
Nie wiem, czy siê pojawiê miêdzy ¶wiêtami a nowym rokiem we Wro, ale w tygodniu od 3.01 bêdê na pewno i na pewno na saunê siê wybiorê, wiêc postulowa³bym o spotkanie w tym terminie.
Poniedzia³ek od 12:00, wtorek wieczorem, ¶roda od 17:00, lub czwartek od 14:00. Tak u mnie z czasem.
W tygodniu po ¶wiêtach pasuje mi poniedzia³ek i ¶roda (nie wiem jeszcze czy i czwartek)?
Godziny raczej wieczorne, mam nadzieje, ¿e nie bêdzie ¼le je¶li chodzi o "t³umy" w saunarium.
Mo¿e poniedzia³ek? ~19/20. Kto¶ chêtny?
Tak! Na ¶rodê jestem chêtna jak najbardziej :) Czwartek tez bêdzie mi pasowa³. W ¶rodê koñczê pracê oko³o 4 wiêc spokojnie siê wyrobiê nawet na 6. Daj znaæ Turysto, o której najwcze¶niej mo¿esz byæ.
yemoo_ wpadniesz?
Wprawdzie na godzinkê tylko wpadnê, ale to zawsze co¶ :) No i muszê zaliczyæ ceremoniê zapachow± raz jeszcze :)
Ja te¿ koñczê pracê oko³o 16, wiêcej teoretycznie mogê pojechaæ prosto po... Jednak wola³bym miêæ troszkê wiêcej czasu. Powiedzmy na 18.30? Ja mam karnet na 2 godzinki i planujê "zaliczyæ" 2 ceremoniê zapachowe. Przy takiej temperaturze jak± mamy choæby dzi¶, bêdzie to czysta przyjemno¶æ :) Tak¿e zapraszam niezdecydowanych...
By³em w drugi dzieñ ¶wi±t. Luz,spokój super relaks.
Bedê w ¶rodê gdzie punkt zbiorczy .
Pozdrawiam
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!