Karnawa³owa noc saunowa WPW 17 stycznia

Last updated on 12 years ago
wroclove
Ciekaw jestem ilu nas bêdzie jutro? Ja mam nadziejê ¿e dotrê:).
A co z zaci±giem naturystów oko³owroc³awskich? Co niektórych to chyba ju¿ nie poznam:o
Trojan
Ju¿ dzi¶ Karnawa³owa Noc Saunowa!

Plan nocy:
22:30 - rozpoczêcie nocy saunowej
22:50 - ceremonia zapachowa: Kelo + Korkea
23:20 - ceremonia zapachowa: Kelo (6 rund) + Bali
23:50 - pokaz tañca grupy Al-Mara (pokój relaksu saunarium)
00:20 - ceremonia zapachowa: Kelo (6rund) + Korkea
00:50 - ceremonia zapachowa: Korkea + Bali
01:20 - ceremonia zapachowa: Kelo
01:50 - zakoñczenie Nocy Saunowej
wroclove
Jest w czym wybieraæ. Dobrze ¿e s± te¿ ceremonie w wieloosobowej.
Ja zaraz idê dobrze nawodniæ siê przed saunowaniem;).
czbodzio
Witam,
czekalem, zwlekalem z kupnem wejsciowki i ...sie dowiedzialem, ze wszystkie wyprzedane,
Zycze zatem szczê¶liwcom i bardziej rezolutnym ode mnie, goracej i parnej nocy.
Pozdrawiam
Tuxedo
No niestety, twarde prawa natury - je¿eli Ty w porê nie skorzystasz - kto¶ inny Ciê ubiegnie - szkoda, ¿e nie starczy³o biletów dla Ciebie - a tak wogóle - to bêdziemy siê tam t³oczyæ jak sardynki w oleju - 120 osób na takim obszarze :) W koñcu mnie dzisiaj pogna³o po pracy i kupi³em sobie t± ornitologiczn± opaskê na nadgarstek - ja te¿ ostro ju¿ siê nawadniam :) Do zobaczenia - we own the night! ;)
barbada
¯yczymy Wam siódmych potów na tej Saunowej Nocy Karnawa³owej, tym razem bez nas. Pozdrawiamy. :)
Yupiter
Dziêki. Siódme poty by³y. Strasznie szybko czas zlecial. Nie wiadomo kiedy. Fajnie ze impreza na 120osob. Bez scisku a i na ceremonie sie dostaæ to nie problem by³. Lecê spac. Do nastêpnego
Tuxedo
By³o super - zw³aszcza po 6 rundowej ceremonii ;) Tak BTW - kto¶ siê wybiera na saunê dzisiaj? Czujê jaki¶ niedosyt... :)
arabeska

Tuxedo napisa³(a):
By³o super - zw³aszcza po 6 rundowej ceremonii ;) Tak BTW - kto¶ siê wybiera na saunê dzisiaj? Czujê jaki¶ niedosyt... :)

by³o sympatycznie, gor±co i chwilami zabawnie :) po 6 rundowej, nietypowej! ceremonii wymiêk³am! W g³owie mi siê do dzi¶ krêci i w przeciwieñstwie do kolegi mam chwilowy przesyt :)
Po raz pierwszy w WPW ceremonie nieco inne ni¿ zwykle. 6 rundowa przy glo¶nej muzyce, energiczna niczym w SKY. Po drugiej rundzie wspólny grupowy peeling solny na zewn±trz, po kolejnych dwóch rundach obrzucanie uczestników drobnym lodem imituj±cym grad i znowu kolejne 2 rundy. Nietypowo i goooor±±±co!!!!!!!
Nie wspomnê, ¿e mieli¶my specjaln±, tylko dla nas, prywatn±, naturystyczn± i niepowtarzaln± ceremoniê bezzapachow± w saunie solnej w wykonaniu samego wroclove w stroju Adama! :D Komu nie by³o dane uczestniczyæ niech ¿a³uje :)
I co wa¿ne! znani mi natury¶ci stanowili ok. 1/5 wszystkich uczestników nocy :) MI£O! :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
Elavi
Faktycznie, by³o bardzo mi³o.

Równie¿ tym razem by³a otwarta sauna solna (strefa kobiet) równie¿ dla mê¿czyzn. Kolejka na ceremoniê bezzapachow± siêga³a korytarza, ale ja znalaz³am na niej miejsce :D Dziêki Wroclove!

Co pó³ godziny odbywa³y siê ceremoniê w dwóch saunach. Brawo dla WPW!

Super, ¿e forumowiczów by³o sporo.
ckwrc
A saunamajstra po tej ceremonii to strasznie musialo suszyc :D
indywidualismus
¯a³ujê, ¿e nie mogli¶my byæ. Firmowy czy raczej zwi±zkowy "bal", na którym i tak siê nie bawi³em. Ani moja Basia. Tylko niesmak pozosta³...
wroclove

ckwrc napisa³(a):

A saunamajstra po tej ceremonii to strasznie musialo suszyc :D

Oj tak suszy³o suszy³o, po tej i nie tylko tej ceremonii:). Ale kto¶ tu pisa³ ¿e podkrêcaj± temperaturê specjalnie na noc saunow± to mo¿e przez to;) A pod³oga w tej saunie to chyba specjalnie podgrzewana lub raczej roz¿arzana by³a. Drogie panie czy tam tak zawsze???
Turysta

arabeska napisa³(a):
Nie wspomnê, ¿e mieli¶my specjaln±, tylko dla nas, prywatn±, naturystyczn± i niepowtarzaln± ceremoniê bezzapachow± w saunie solnej w wykonaniu samego wroclove w stroju Adama! :D Komu nie by³o dane uczestniczyæ niech ¿a³uje :)
I co wa¿ne! znani mi natury¶ci stanowili ok. 1/5 wszystkich uczestników nocy :) MI£O! :)

Widzê, ¿e wiele atrakcji mnie ominê³o. Spo³eczno¶c forumowa happy :) niew±pliwy znak, ¿e noc siê uda³a i bardzo dobrze. Ja nie ¿a³uje, oczywi¶cie saunowanie w ¶wietnym towarzystwie ma swoje zalety, ale nie sam± saun± (na)turysta ¿yje. Pozdrawiam i ¿yczê wielu wspania³ych, jeszcze lepszych nocy ni¿ ta ostatnia.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019