Sauna SKY + piwo 21.08.2013

Last updated on 12 years ago
tyrew
Jeszcze nie by³em w saunie w SKY, wiêc postaram siê przybyæ.
Kasia_i_Karol_WR
My jak patrzymy na dzisiejsz± pogodê to bardzo chcemy i¶æ :) pogrzaæ siê trochê,

Jak ju¿ wspomnieli¶my nie mamy opasek wiêc patrzcie za par± gdzie go¶ciu ma kie³ na szyi i w³osy do ramion heh mamy nadzieje ¿e bêdzie fajnie ano i dopiero na 19 siê pojawimy.

:) widzimy siê jutro pozdrawiamy.
wroclove
Potwierdzam przybycie na pifko;) a sauna to jeszcze wielka niewiadoma. Patrz±c na ilo¶æ osób zadeklarowanych + osoby które pewnie pojawi± siê bez zapowiedzi to nie widzê tego spotkania za bardzo w Alivie(ma³e stoliki), mo¿e tam gdzie ostatnio?
Elavi
Masz racjê wroclowe. Wcze¶niej liczy³am na ³adniejsz± pogodê i wyj¶cie na ogródki, ale w takim przypadku proponujê

ZMIANÊ PLANÓW:
Spotykamy siê w Sport Pub 21 o tej samej co wcze¶niej godzinie, czyli o 20:30 (tego samego dnia, czyli jutro - 21.08.2013).

Je¶li jest kto¶ nowy i czuje, ¿e nie trafi, piszcie do mnie w prywatnej wiadomo¶ci. W razie potrzeby wymienimy siê telefonami.
Kasia_i_Karol_WR
Sport pub, w nasypie :) dobre miejsce :)
SoulReaper
Wypijcie tam zdrówko za nas i co by pogoda siê trochê poprawi³a, bo chmurami niebo zasz³o.
Jako, ¿e dzisiaj ju¿ nie pada to obieramy kierunek na Sopot, po³aziæ.

Pozdrowienia dla wszystkich z Wybrze¿a i do zobaczenia we wrze¶niu :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
ginger
Wypijcie, ale ekonomicznie, tzn od razu wino mszalne. Jeden pije, reszta ¶piewa :D

PS: Pogoda siê przeciera, SR siê wymalowa³ past± do butów w jakie¶ dziwne wzorki, rozpali³ ognisko z krzese³ ogrodowych (siostra go za to zabije) i odgania chmury dymem i mewim piórem. Ale wa¿ny jest efekt.
tyrew
Dzisiaj jest mecz el LM (Steaua-Legia) i puby z TV mog± byæ oblegane.
Kasia_i_Karol_WR
Fakt mieszkamy niedaleko nasypu i jak jest jaki¶ mecz to ciê¿ko z miejscem.
czbodzio
Wroc³aw nie przepada za Legia. Raczej nie bedzie tloku w pubach, jutro to co innego gdy bedzie gral Slask.
wroclove
No i na saunê ju¿ za pó¼no ale reszta planu piwnego aktualna i tak powiem informacyjnie dla niewtajemniczonych ¿e pojawiê siê z ¿on±:D
A mecz mo¿e i Wro nie przepada zza Legi± ale na arenie miêdzynarodowej to co innego, wiêc k±tem oka trzeba bêdzie lukn±c jak im idzie;), mo¿e bêdzie jaki¶ cud po 17 latach.
Kasia_i_Karol_WR
Nas niema no kasia ma kobiece dni ale pojawimy sie na piwie jak was poznaæ?
maRUDA
Uwierzycie, ¿e dopiero wesz³am do domu. Nigdy wiêcej bez auta nie idê na spotkanie z Wami! Arabeska i Wroclove - uciekli¶cie mi i ca³a droga na piechotê przez Was ;) !

Po spotkaniu (urodzinowym przy okazji) do wspólnych planów dosz³y:
- pi±tkowe tañce na mie¶cie,
- wrze¶niowe kajaki weekendowe.

Mam nadziejê na zrealizowanie tych planów.

Poza tym muszê wspomnieæ o ceremonii pt.: AC/DC ! Sky Tower znowu siê popisa³o g³o¶n± i oryginaln± ceremoni±! Dobrze tam wróciæ po przerwie. Ceni siê to miejsce bardziej z up³ywem czasu i do¶wiadczeñ.
Kasia_i_Karol_WR
By³o fajnie cieszymy siê ¿e was poznali¶my :) mamy nadzieje na wiêcej spotkañ i czê¶ciej :) pozdrawiamy Karol z K£EM i Kasia :) by³o naprawdê mi³o.
Grant
Dziêkujê Wam równie¿ za spotkanie. :)

Cieszy mnie, ¿e nasze grono siê rozrasta.
Elavi
Dziêkujê za udane spotkanie saunowo-piwne. By³o jak zwykle wspaniale :) Tak trzymaæ! SKY jak zwykle pokaza³o klasê. Wróci³am do domu oko³o 23, widzê @Ruda, ¿e poimprezowa³a¶ :) I bardzo dobrze! :)

Do nastêpnego..B)
barbada
Hejka. Wy Wroc³awiaki to macie za dobrze, wszystko i wszystkich pod przys³owiowym nosem, tylko pozazdro¶ciæ. Fajnie, ¿e pad³a propozycja tañców na mie¶cie, my prowincjusze, chêtnie na takow± imprezkê przybêdziemy, aby pokosztowaæ "Wroc³aw by night". Do szybkiego i mi³ego zobaczyska.
czbodzio
Witam,
dziekuje za mily (urodzinowy) wieczor, ktory dla mnie zakonczyl sie o 1.00. Obejrzalem jeszcze Superpuchar Hiszpanii.
Teraz czas na...
pi±tkowe tañce na mie¶cie, Mam nadzieje, ze srodowy entuzjazm nie zgasl i spotkamy sie na parkiecie dzisiaj.
Kasia_i_Karol_WR
Gdzie siê spotykacie i o której?
maRUDA
Zosta³am wytypowana w drodze losowania, do poinformowania moich mi³ych znajomych, ¿e spotykamy siê dzisiaj o 20.00 w IL GUSTO. T³umów tam w wakacyjne pi±tki nie ma wiêc znajdziemy siê bez problemu :)

Plan awaryjny to MARMOLADA. Ale to ju¿ na miejscu siê zgadamy jak siê zbierzemy!

Szpilek nie zalecam skoro jest opcja na przemieszczanie siê. ;)

Do wieczora Panie i Panowie!

Zabieramy ze sob± u¶miechy, troski i problemy wysy³amy na weekend na dalek± wycieczkê :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019