SOBOTNIE saunowanie

Last updated on 11 years ago
orion
dopisujemy siê z ¿on± na listê obecno¶ci..
marian97
potwierdzam swoje przybycie w sobote!nie wszystkich jeszcze znam ale my¶le,¿e nimfa , orion,kocha i gucior pomog± w poznaniu przemi³ego towarzystwa!?
bêde przed 11.00,wszystko zale¿y od warunków drogowych:)
Nokiapl
ja rowniez bede ale kolo 13 :-)
barbada
Hej.Potwierdzamy swoj± obecno¶æ ale bêdziemy oko³o 12.00 tak wiêc szukaæ bêdziemy Was w kawiarni. ;)
wroclove

ckwrc napisa³(a):

(...)
a pozostali stali bywalcy? : wroclove, marko829, Tutysta, maRuda, ckwr, gciory, Alien, Yupiter, SulRaper
a mo¿e kto¶ jeszcze? zapraszam B) (...)

Mo¿e siê uda. Nie obiecujemy ;)

Czy mam rozumieæ ¿e ju¿ wrócili¶cie?
Tak cichaczem bez rozg³osu;). My tu jeste¶my ch³onni ¶wiatowych informacji:)
nimfa_5
No proszê:D ju¿ naliczy³am 12 osób w tym 5 p³ci piêkniej +maRuada?
ckwrc, Elavi bêdzie dla nas du¿± przyjemno¶ci± spotkaæ siê z Wami po tak d³ugim czasie- przybywajcie!
barbada o 12tej bêdziemy w kawiarni:)
Do zobaczenia!
P.S.
Zapraszam do towarzystwa równie¿ innych, cicho ¶ledz±cych nasze forum:)
nimfastycznie
Para8290
Witam!Od niedawna zaczeli¶my z ¿on± korzystaæ z wroc³awskiej sauny przy aquaparku,oczywi¶cie robi±c to prawid³owo.O ile wiêkszo¶æ ludzi te¿ saunuje prawid³owo to niektórzy w ¿ywe oczy przychodz± tam tylko po jedno czyli podgl±daæ kobiety co troszkê moj± ¿onê wkurza jak jeden z drugim frajerów wtapia siê w jej piersi i nietylko.Moja ¿ona chêtnie rozbiera siê w saunie ale tak my¶lê ¿e przyda³oby jej siê towarzystwo kobiet z którymi zapomnia³a by o tych z³ych stronach WPW czyli podgl±daczy.Jeszcze jej nie mówi³em o moim pomy¶le spotykania siê z innymi w saunach ale muszê j± do tego namówiæ bo napewno by³oby mi³o we wspólnym towarzystwie.
Para8290
wojtekpl
Zmiana planów. Pogoda na narty nie zaprasza. Jutro ca³y czas pada. Tak¿e mo¿emy siê przy³±czyæ jutro do szanownego grona?
nimfa_5
¯a³osny jest taki gapowicz:( musi przyj¶æ do sauny aby popatrzeæ na nag± kobietê haha Staram siê nie zwracaæ uwagi na niedojrza³e zachowanie niektórych panów ale te¿ jestem gotowa zwróciæ uwagê je¶li kto¶ przekroczy granicê dobrego zachowania. Poza tym bêd±c w towarzystwie moich zacnych kolegów czujê siê znacznie bezpieczniej. Tak dobrze bawimy siê w swoim towarzystwie, ¿e reszta nie ma znaczenia. No... tekstylni i omajtkowani nas dra¿ni±. Tu dzia³amy ¿yczliwo¶ci± i dobrym przyk³adem.
Para8290 masz ¶wietny pomys³ aby przyprowadziæ swoj± kobietê do nas. Faktycznie im kobiet wiecej tym lepsze nasze samopoczucie:D Wspólnie nie damy siê po¿eraæ wzrokiem. Pozwalamy jedynie patrzeæ lub dyskretnie zerkaæ;) choæ trudno odró¿niæ co jest co haha
Czyli do jutra! ¶mia³o:)

wojtekpl - jasne, ¿e tak!
nimfastycznie
maRUDA
Czo³em kochani!

Ja jutro bêdê ale ju¿ od 10 i max na 2 godziny.
Mo¿e wygrzanie i spotkanie z Wami uleczy moje kontuzjowane cia³o i chor± duszê ;)
I obiecujê, ¿e marudziæ Wam nie bêdê...
Nie wiem z iloma z Was uda mi siê spotkaæ, mam nadziejê, ¿e z wiêkszo¶ci±!

Do jutra zatem!

Oooo raaaany, jak mi brak s³oñca! Widzia³ je kto¶ gdzie¶ ostatnio? Przyznaæ siê, kto je skrad³ i ukry³? Podzieliæ siê proszê bo usycham z têsknoty!
marian97
maRUDA,ostatni raz s³once widzia³em we Wroc³awiu,2 tyg.temu jak przebywa³em w szpitalu.mam podejrzenia ,¿e tam gdzie¶ zosta³o,bo umnie teraz nie ¶wieci!:)
wroclove
Ju¿ pogubi³em siê w liczeniu, tylu ludzi siê zapowiedzia³o ¿e szok.
Sauny nasze:D.
Bêdê najszybciej jak potrafiê.
Adalbert
S³oneczko i straszna pogoda towarzyszy³y mi na przemian w czasie ¶rodowej wyprawy do Zielonej Góry.
Ale od tego czasu ni widu ni s³ychu po nim...
Elavi
Mnie niestety nie bêdzie, jadê do rodziców ;)
Ju¿ wróci³am do Wro, ale obecnie siê jeszcze ogarniam co i jak. Postaram siê przybyæ za jakie¶ 2 tygodnie na kolejne spotkanie!

Bawcie siê dobrze. B)
orion
Sielankowe sobotnie saunowanie próbowa³ zak³óciæ oszo³om w k±pielówkach który bezczelnie paradowa³ z telefonem w rêku i s³uchawkami udaj±c ¿e s³ucha muzyki, g³o¶no siê przy tym zachowuj±c. Na szczê¶cie obs³uga po zwróceniu uwagi siê jegomo¶ciem zainteresowa³a. Swoj± drog± kiedy¶ zawsze z obs³ugi kto¶ siedzia³ i porz±dku pilnowa³..
marian97
Tak jak zauwa¿y³ orion w sobote by³o sielankowo,dopisa³o sporo osób z forum.w takim du¿ym gronie pewnie jeszcze sie nigdy nie spotkalismy!My¶le.ze23.marca spotkamy sie w takim samym jak nie wiêkszym:)
kocha
Faktycznie, frekwencja by³a du¿a. Fajnie, i¿ taka grupa siê spotka³a. Witam zw³aszcza nowe osoby dla mnie, WojtkaPL z ¯on±, Barbaradê z ¯on±, drug± po³owê Oriona. Do nastêpnego razu :)
nimfa_5
Bardzo dziêkuje za przybycie tak licznego grona. Szczególnie dziêkuje nowo przyby³ym. Zanim siê obejrza³am by³a ju¿ godzina 18ta. Czas up³yn±³ niezwykle mi³o i sympatycznie. Co mnie najbardziej cieszy zdecydowana wiêkszo¶æ osób saunowa³a poprawnie.
Kolejne nimfastyczne spotkanie planujemy za m-c 23go:D
Miêdzyczasie musimy siê spotkaæ w innym miejscu na pogaduchy bo czuje ma³y niedosyt gdy¿ w saunach jak wszystkim wiadomo obowi±zuje cisza i relaks.
nimfastycznie
barbada
Bardzo nam by³o mi³o poznaæ w sobotê tak sympatyczne grono naturystów , dziêkujemy za mi³e towarzystwo i do szybkiego zobaczenia.
wroclove
Rozrasta nam siê naturystyczne grono na spotkaniach. Kiedy¶ sukcesem by³o parê osób, teraz normA staje siê kilkana¶cie wiêc tylko patrzeæ jak bêdzie kilkadziesi±t:)
A widok za oknem w wypoczynkowym bezcenny.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019