naturalnie w ¦RODYku tygodnia

Last updated on 13 years ago
Jasiek
Ja równie¿ powinienem zawitaæ. Ostatnio mi siê nie uda³o, ale tym razem na 99%. Je¶li bêdzie tak jak bywa³o na Teatralnej to bêdzie super ;)
max37_i_3
No to i mo¿e ja w koñcu siê pofatygujê :)
BRS

maRUDA napisa³(a):
CZE¦Æ! :)
Nie by³o mnie tu kilka dni a czujê jakby wieczno¶æ minê³a...

Poprzednia ¶roda rzeczywi¶cie by³a udana w zwi±zku z tym (a przede wszystkim w zwi±zku z przepiêkn± pogod±) umawiamy siê na najbli¿sz±, 20 czerwca! :)

Zapraszam serdecznie!

Bêdê le¿akowaæ tam gdzie poprzednio, na ³±czce za basenem.

To do zobaczenia!

Prognoza pogody na jutro mówi co¶ o lekkim deszczu, co w takim przypadku, jest jakie¶ awaryjne miejsce zbiórki w czê¶ci zadaszonej? Nie jestem pogodowym pesymist± i liczê na to, ¿e nie bêdzie padaæ, ale pytam tak na wszelki wypadek ;)
maRUDA
W aquapqrku te¿ jest fajnie Jasiek :)
W razie niepogody proponujê otwarty pokój wypoczynkowy.
Max 37 - zapraszam! sprawd¼ czy warto siê fatygowaæ... :)
Jasiek
Z tego co widzê to z opalania nici dzisiaj. Wiêc spotkanie w strefie wypoczynkowej. Do zobaczenia wieczorkiem ;)
arabeska
Hm... to mo¿e i ja siê skuszê na wieczorne saunowanie ;)
A nasz administrator strony chyba trochê :) zaspa³! W kalendarzu spotkañ wci±¿ rok 2011! :)
wroclove
My w³a¶ciwie to ju¿ siê wybieramy do aqua, wysz³o s³onko to trzeba wystawiæ 4-ry litery na dzia³anie czynników UV :D.
Ale bêdziemy do koñca wiêc siê widzimy :)
maRUDA
wroclove, Wy to macie luksus... tak wam zazdroszczê, ¿e mo¿e te¿ do³±czê wcze¶niej :)
zapowiada siê bardzo fajny wieczór dzisiaj! :D
Turysta

arabeska napisa³(a):
A nasz administrator strony chyba trochê:) zaspa³! W kalendarzu spotkañ wci±¿ rok 2011! :)

A to dlatego, ¿e nikt nie "anonsuje" spotkañ we wspomnianym kalendzarzu - widaæ tylko ostatnie wpisy z zesz³ego roku. No có¿ popularno¶ci± to on siê nie cieszy bo og³oszenia id± na forum i shoutbox.
Nic nie stoi na przeszkodzi by "reanimowaæ' kalendarz spotkañ :)
ckwrc
A co s±dzicie o tym aby og³osiæ nasze spotkania na http://www.naturyzm.info.pl/forum/ ?

Te¿ jest tam taki kalendarz imprez, a mo¿e nie ka¿dy zainteresowany zna t± stronê.
BRS
Jestem chyba pierwszy który ju¿ wróci³ do domu po dzisiejszym spotkaniu, które by³o zreszt± moim debiutem w gronie:) Dziêkujê wszystkim paniom i panom za udane spotkanie i mi³± atmosferê. Szczególne podziêkowania dla naszej dobrej duszy - maRUDY. Do zobaczenia nastêpnym razem ju¿ nied³ugo ;)
maRUDA
Meldujê siê jako 2 :)
Dzisiejsze spotkanie by³o dla mnie wyj±tkowe. Nie do¶æ, ¿e by³a Arabeska z kole¿ank± to jeszcze dodatkowo tabun nagich kobiet w aquaparku jakiego nigdy dot±d nie widzia³am!
W basenie urz±dzili¶my sobie lo¿ê naturystów, w jacuzzi pod gwiazdami prawie prywatne posiedzenie - by³o weso³o.

ckwrc - pomys³ doskona³y, rozpropagujmy to wszêdzie gdzie siê da, dziêki temu wiêcej osób pozna te¿ nasz± stronê.

BRS bo siê zarumieniê... rozumiem, ¿e bêdziesz sta³ym bywalcem?
BRS

maRUDA napisa³(a):
Dzisiejsze spotkanie by³o dla mnie wyj±tkowe. Nie do¶æ, ¿e by³a Arabeska z kole¿ank± to jeszcze dodatkowo tabun nagich kobiet w aquaparku jakiego nigdy dot±d nie widzia³am!
W basenie urz±dzili¶my sobie lo¿ê naturystów, w jacuzzi pod gwiazdami prawie prywatne posiedzenie - by³o weso³o.

ckwrc - pomys³ doskona³y, rozpropagujmy to wszêdzie gdzie siê da, dziêki temu wiêcej osób pozna te¿ nasz± stronê.

no teraz to ju¿ nie mam innego wyj¶cia, ju¿ zosta³em sta³ym bywalcem
Co najwa¿niejsze na dzisiejszym spotkaniu panie mia³y spory parytet, chwilami siêgaj±cy 50%, tak wiêc by³o ono pod ka¿dym wzglêdem udane
ckwrc
Doda³em wiêc nasz event

http://www.naturyzm.info.pl/forum/index.php?/calendar/event/73-naturalnie-w-srodku-tygodnia/

Mam nadzieje ze w nastêpnym tygodniu uda siê nam zawitaæ na spotkanie ;)
Elavi
Bardzo siê cieszê, ¿e do³±czy³y do grona kobiety! :)
Mam nadziejê, ¿e w nastêpn± ¶rodê do³±czê i poznamy siê, dziewczyny :)
wroclove

maRUDA napisa³(a):

Z tym tabunem nagich kobiet to maRuda trochê pojecha³a¶ ja bym to nazwa³ zauwa¿alnym wzrostem kobiet w saunarium:) ale tendencja jest wzrostowa
Tak lo¿a naturystyczna by³a fajna i gwiazdy nad naturystami te¿:)
wroclove

ckwrc napisa³(a):
A co s±dzicie o tym aby og³osiæ nasze spotkania na http://www.naturyzm.info.pl/forum/ ?

Te¿ jest tam taki kalendarz imprez, a mo¿e nie ka¿dy zainteresowany zna t± stronê.

Tak ta strona jest chyba poczytniejsza. napewno trzeba bêdzie tam i w lokalnych stronach te¿ daæ info jak Noc Naturystów we Wro dojdzie do skutku:)
Pomy¶lmy gdzie jeszcze mo¿emy og³osiæ nasze spotkania?
Hymmm jest jeden stuteczny sposób;) ale jednocze¶nie kontrowersyjny.
Mo¿e by tak og³osiæ Nasze istnienie na og³oszeniach parafialnych u ka¿dego z Nas:D:D
Skutrczno¶æ murowana:D
arabeska
oj wroclove, g³upie ¿arty Cie nie opuszczaj± ;)
Proponujê te¿ pocztê "pantoflow±";) pochwalcie siê znajomym jakie to naturalne wypoczywaæ, saunowaæ i opalaæ siê w zgodzie z natur±, bez zbêdnych poliestrów, które zwykle uwieraj± tu i ówdzie a dodatkowo po k±pielach s³onecznych pozostawiaj± brzydkie bia³e ¶lady na ciele.
Naturyzm to nie wstyd!
Ja siê nie ukrywam w zwi±zku z czym coraz wiêcej znajomych z tekstylnych przeobra¿a siê w naturalnych;)
Jasiek
Fakt jest oczywisty. Tendencja jest zwy¿kowa co do kobiet normalnie saunuj±cych. I faktycznie by³o ich du¿o wiêcej ni¿ to bywa³o jaki¶ czas temu. I to cieszy szczególnie takich jak my.
Wieczór wczorajszy by³ bardzo przyjemny i mi³y. Rozmowy w jacuzzi by³y tak fajne, ¿e przegapili¶my ostatni± ceremoniê :) W takim razie do zobaczenia w nastêpn± ¶rodê. ;)
SoulReaper
No to ³adne kwiatki... taka impreza mnie ominê³a...
Tu Kwiatek btw, nasz³o mnie na zmianê nicka :D trochê mroczniej :P

Ale fajnie, ¿e trochê siê o¿ywi³o.. :D a pomy¶leæ ¿e w tym roku zaczê³o siê od mojego "a mo¿e najpierw jakie piwko" potem maRUDA pod³apa³a i siê potoczy³o... :)
Jednak jako kobieta ma lepsze public relations ode mnie :D

Pozdrawiam wszystkich z urlopu na terenach wy¿ynno-górskich. 4go sierpnia mam nadziejê, ¿e frekwencja siê powtórzy, albo jeszcze lepiej bêdzie.

Do zobaczenia :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019