Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
max37_i_3
Mi pasuj±
Poniedzia³ki - 16.30 (ewentualnie 15.30)
Wtorki - 20.30
¦rody - 19.30 (od pa¼dziernika mo¿liwe ¿e 16.30 lub 15.30)
Czwartki - 20.30
Pi±tki (co drugi) - 16.30 (ewentualnie 15.30)
maRUDA
Nieee no, to tu pojecha³e¶.
Panu podziêkujemy za opiniê bo w ten grafik to ju¿ nikt i nic siê nie wpisze. Za du¿o danych, cyferek jak dla mnie. Reasumuj±c jeste¶ za brakiem zmian skoro teraz dajesz radê max 35 :) ?
max37_i_3
No co. Pyta³a¶ to napisa³em :).
A dlaczego mi Pani zmieni³a cyferki? Zaczepka jaka¶ ?
wroclove

max37 napisa³(a):
Mi pasuj±
Poniedzia³ki - 16.30 (ewentualnie 15.30)
Wtorki - 20.30
¦rody - 19.30 (od pa¼dziernika mo¿liwe ¿e 16.30 lub 15.30)
Czwartki - 20.30
Pi±tki (co drugi) - 16.30 (ewentualnie 15.30)

O i to mi siê podoba ca³y tydzieñ dostêpny.
Muszê pomy¶leæ nad swoim.
maRUDA
max37 w w±tku o krêglach siê odm³odzi³e¶ nieco. Zobacz post gdzie wymieniasz wszystkich, którzy maj± byæ w ¶rodê.
ckwrc
Nie wiem czy zauwa¿yli¶cie, wiêc warto zaznaczyæ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=285255521575232&set=a.269065163194268.45839.269060376528080&type=1&theater
max37_i_3

maRUDA napisa³(a):
max37 w w±tku o krêglach siê odm³odzi³e¶ nieco. Zobacz post gdzie wymieniasz wszystkich, którzy maj± byæ w ¶rodê.

No faktycznie, nieumy¶lnie ¿em to uczyni³ i tej wersji bêdê siê kurczowo trzyma³ :).
Poprawi³em na w³a¶ciwe cyferki.

ckwrc napisa³(a):
Nie wiem czy zauwa¿yli¶cie, wiêc warto zaznaczyæ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=285255521575232&set=a.269065163194268.45839.269060376528080&type=1&theater

S³uszna uwaga. Widzê ¿e trzymasz rêkê na pulsie.
Tylko mam mieszane uczucia. Z jednej strony dobrze bo siê dziewczyny o¶miel± ¿eby siê rozebraæ ale z drugiej strony niektóre z nich bêd± wybieraæ tylko te terminy.
Aqua- Wtorki
Teatralna - ¦rody
Sky - Czwartki

wroclove napisa³(a):
O i to mi siê podoba ca³y tydzieñ dostêpny.
Muszê pomy¶leæ nad swoim.

Lepiej nie, jak mo¿esz sobie pozwoliæ na spontaniczno¶æ w planowaniu tygodnia to trzymaj siê tego obiema rêkami :)

Ale my tu ege-szege a mi w³a¶nie wybija 200 post. No ale tymi "zagnie¿d¿onymi" cytowaniami chyba udowodni³em ¿e mi siê nale¿y ranga "do¶wiadczonego (forumowego) naturysty" Yuppi :)
ckwrc
Jak dla mnie takie podzia³y to z³o wcielone. Albo siê czego¶ cz³owiek wstydzi, albo nie. Przypuszczam, ¿e wiêksza czê¶æ kobiet przy braku takiej szowinistycznej imprezy uda³aby siê do sauny i tak, przez co by³oby ich wiêcej i wiêcej (bo skoro kole¿anka mo¿e to czemu ja nie?) - efekt kuli ¶niegowej. A w ten sposób przychodz± sobie we wtorki, maj± pewno¶æ ¿e nie ma tych strasznych "podgl±daczy". Nie mo¿na ich za to winiæ. Je¶li chcemy co¶ zmieniæ w kulturze saunowania to na pewno nie têdy droga - nie mo¿na wprowadzaæ pó³¶rodków. Jak to zwyk³ mówiæ mój dziadek - albo rybki albo akwarium.
wroclove
To taka fajna promocja saun w SKY bêdzie jak do facetów bêd±cych w saunach przed 16-t± podejdzie obs³uga i powie najmocniej przepraszam ale wypad, panu ju¿ dziêkujemy.
Jak ju¿ co¶ to powinni jak Teatralna i Aqua zrobiæ ca³y dzieñ.
laspaw
Witam serdecznie wszystkich,

By³em wczoraj pierwszy raz w SKY. I muszê przyznaæ, ¿e mam same pozytywne wra¿enia.
Mia³em te¿ przyjemno¶æ poznaæ niektórych z Was.
Pozdrowienia dla Ani, £ukasza i max37 :)

Szkoda, ¿e spotykacie siê - jak dla mnie - tak wcze¶nie. Ja niestety nie dam rady wybraæ siê na 19:30.
Tak na prawdê najbardziej pasuje mi godzina 21:00.

Najbardziej ¿a³ujê, ¿e nie mia³em za bardzo mo¿liwo¶ci pograæ z Wami w krêgle. Przyszed³em nied³ugo przed Diab³em Tasmañskim, wiêc trochê szkoda mi by³o wychodziæ zaraz po nim.
BTW, Diabe³ Tasmañski wymiata!

Pozdrawiam,
kocha
Witaj laspaw - wej¶cie mia³e¶ przednie :P
maRUDA
Hej laspaw!
Fajnie, ¿e nie zak³ócili¶my Twego spokoju na saunie ale mo¿e to i dobrze, ¿e nie poszed³e¶ na krêgle bo na bank zak³óciliby¶my Tw± psychikê Smile
Nie oby³o siê bez nago¶ci! I znowu - gdzie pójdziemy tam obory narobimy... Wink
Mam nadziejê, ¿e nie bêdzie sprzeciwów, ¿eby powrzucaæ co nieco do galerii?

Ceremonie (a mo¿e bardziej obs³uga???) w SKY wymiataj±!

max37 ma tak trudne imiê, ze ³atwiej zapamiêtaæ jego nick Smile
arabeska
Max to te¿ imiê, wprawdzie nie "naszego" Maxa ale jednak:) A ¿e w³a¶ciwe zbyt skomplikowane, dla mnie Max zawsze Maxem bêdzie;)
Witamy laspaw! Ale ja chyba nie zd±¿y³am na ceremoniê przyjêcia Ciê do grupy :(
max37_i_3
Arabeska spokojnie, nowy kolega nie zosta³ jeszcze oficjalnie przyjêty do grupy. Tak siê stanie kiedy przejdzie "test kapeluszowy".

Nie chcê mówiæ ale ju¿ na starcie zmuszony jestem przyznaæ dwa ujemne punkty za przywitanie siê nie we w³a¶ciwym miejscu.
Gdyby by³ Turysta to by to zaraz ³adnie przeniós³ posty od #170 do kategorii "SIEMA ALL'. Turysto! je¿eli gdzie¶ tam to czytasz to proszê o interwencjê :)

Co do imienia to mam jakie mam i Ci co znaj± niech nie wa¿± siê pisn±æ pary z ust. Jak s³usznie zauwa¿y³a Arabeska jestem Maxem i Maxem pozostanê . Co najwy¿ej mogê zmieniaæ cyferkê z ka¿dym rokiem (oczywi¶cie w dó³).

Witam @laspaw i udzielam pochwa³y za ciekawy awatarek oraz znoszê tym samym przyznane wy¿ej ujemne punkty :)

maRUDA napisa³(a):
Nie oby³o siê bez nago¶ci! I znowu - gdzie pójdziemy tam obory narobimy... ;)
Mam nadziejê, ¿e nie bêdzie sprzeciwów, ¿eby powrzucaæ co nieco do galerii?

Ja w robieniu obory udzia³u nie bra³em i zdecydowanie odcinam siê od tego stwierdzenia. :@
A to ¿e by³em do po³owy nagi to wina tego ¿e by³o gor±co a ja mia³em tylko sweter:P. Co mia³em siê upociæ jak ¶winia?
Co do zdjêæ to wymagana jest autoryzacja ka¿dego wystêpuj±cego na zdjêciu.
Adalbert
Max popieram Ciê w ca³ej rozci±g³o¶ci. Ale gor±co to by³o raczej z powodu udzia³u 3 ( trzech - gdyby kto¶ nie doczyta³) kole¿anek, do tego graj±cych jak zawodowcy. To podgrza³o Ci krew, a nie temperatura w krêgielni:P
maRUDA
Puk puk!
Jest kto¶ w tym w±tku?
Jutro dzieñ spotkañ! Czy kto¶ cieszy siê z tego razem ze mn±?
Je¶li tak to zapraszam do SKY.
Ja bêdê jak co ¶rodê. Start 19.30. Na spó¼nialskich nie czekam - spotkamy siê w ¶rodku.
Do jutra zatem saunowicze!
max37_i_3
Jako ze Adalbert mowi ze wszedzie mnie pelno to nie moze mnie zabraknac takze jutro w SKY. Zreszta ku uciesze wszystkich :) .
Ja bede jechal rowerem wiec moge sie lekko spoznic ale tak jak mowi maRuda widzimy siÄ™ inside.
nimfa_5
Niestety w ¶rodku tygodnia mam du¿y problem z dojazdem. Ubolewam, ¿e nie mieszkam we Wroc³awiu. Gdyby kto¶ zechcia³ do mnie do³±czyæ w sobotê w Aquaparku chêtnie przyjadê. Nawet na ca³y dzieñ:)
nimfastycznie
SoulReaper
Sorki, ¿e pisze dopiero teraz, ale dopiero niedawno w dom zaszed³em, nie mia³em kiedy napisaæ, ¿e mnie nie bêdzie dzisiaj..
Jak tam frekwencja?
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
nimfa_5
SoulReaper przenie¶li pogaduchy do "jesienne ¶rody w sunie"
nimfastycznie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019