Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
max37_i_3
Mam Cie szelmo! To do maRudy.
W watku o kreglach piszesz
"Ja wiem, ?e jest deficyt dyrektywnych kobiet we wszech?wiecie ale ?eby nie móc podj?? tak prostej decyzji samemu??? Panowie! Ogarniamy si?! "

A teraz prosisz o pomoc w podjeciu decyzji? Gdzie tu konsekwencja! Gdzie zdecydowanie si? pytam!
maRUDA
I tu w³a¶nie wychodzi Twój absolutny brak znajomo¶ci fundamentalnych podstaw Instrukcji Obs³ugi Kobiety!
Dla Twojej wiadomo¶ci: brak konsekwencji i zdecydowania to jedna z tych przes³odkich cech które, o ile nie wiêkszo¶æ kobiet - to mnie na bank opisuj±.

Poza tym nie pobijesz mojego rekordu w Pociskaniu Pierdó³ (mo¿e jaki¶ dyplomik??? ;) ) wiêc zamilcz i nie próbuj wiêcej mnie przy³apywaæ bo wiesz co Ci grozi???
I tylko ¿eby¶ nie mówi³, ¿e wroclove nie ostrzega³! :)

Mi³ego popo³udnia wszystkim czytaczom.
U¶miechy ¶lê bo mi weso³o!
SoulReaper
Gdzie zaproponujecie tam siê stawiê. Aqua ma to do siebie, ¿e jest tam basen, wiêksza przestrzeñ. W SKY bardziej kameralnie ale te¿ mi³o... Co do jednop³ciowo¶ci, to w zasadzie nie ma ró¿nicy które wybierzemy, bo w SKY wcale wiêcej kobiet nie ma, po prostu "nasze" kobiety generuj± frekwencjê.. :D
Wiêc proponuje po prostu "kto gdzie ma bli¿ej". Mi blizej do SKY, no i jesli te kregle maja byæ jutro to SKY, bo nie bedziem jezdzic od Aqua do sky.. chyba, ¿e chcecie... z kims sie zawsze zabiore.. :) To ja czekam na ostateczna decyzje (mo¿e juz jest, ale w pracy siedzê wiêc tak pobie¿nie czytam kilka ostatnich postów.. )
do zobaczenia.. :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
Turysta
To ja mo¿e nie bêdê czekaæ na innych co zadecyduj± i zg³aszam swoj± "autorsk±" propozycjê: Aquapark 19.30. Trza korzystaæ z lata, SKY TOWER czy SPA "wybiegu" nie ma a to sprzyja integracji i g³o¶nym ¶miechom, które w tym miejscu przypuszczam nie bêd± nikomu "kadziæ"? :P
Adalbert
Nie wiem jak cytowaæ innych, wiêc skopiowa³em:

maRUDA napisa³(a):
Poza tym nie pobijesz mojego rekordu w Pociskaniu Pierdó³ (mo¿e jaki¶ dyplomik???)

Nie martw siê maRUDKA, ju¿ spokojna Twoja rozczochrana na ¶rodowy wieczór w temacie CERTYFIKACIK!!!!!!!!!!!:D
Ostatecznie AQUA o 19,30 i kropka!!!!!!
TURYSTA ma racjê o integracji na wybiegu w AQUA, poza tym ( nie by³em jeszcze) rajcuje mnie ten basenik.;)
Elavi
Ludzie.. pod ka¿dym postem jest taki przycisk "Quote". Je¶li chcecie kogo¶ cytowaæ (mo¿e faktycznie admin powinien to przet³umaczyæ), to klika siê w ten przycisk i tworzy siê nowy post, uwzglêdniaj±c tre¶æ cytowanego.

Sory za offtop.
Adalbert
Elavi skarbie ja jestem ju¿ z poziomu SKS i nie znam wszystkich elementów ¿ycia komputerowego i wielu skrótów, których niektórzy u¿ywaj± ( angielski to nie jest mój kumpel - poza SORY itp.):(
Nie trzeba od razu siê irytowaæ, bo ja te¿ mogê u¿yæ paru skrótów lub nazewnictwa z mojej profesji i skarbie wymiêkniesz...B)
Sory za ostro¶æ mojej wypowiedzi, ale nie wszyscy jeste¶my OMEGAMI. Lubiê Ciê dziewczyno, mi³a z ciebie kobieta, wiêc nie bêdê ju¿ siê rozwodzi³. Wcze¶niej TURYSTA w sposób bardzo delikatny wyt³umaczy³ mi, jak uzupe³niaæ swoje wpisy, bez pisania kolejnego postu (EDIT), tak i teraz zrozumia³em Twoj± lekcjê edukacji postowej (QUOTE).
Adalbert
No Alien Ty znowu swoje!!!! :( Jêzyk polski jest czytelny i nie trzeba go za¶miecaæ ZCCN-ami, DTC-ami i innym gównem.:P Co to nie mo¿na napisaæ po naszemu!!!! B)I nie fanzol mi tu, ¿e nie umiesz po naszemu konwersowaæ...:( Jak bêdziesz jutro w Aqua, to pogadamy..OK
Elavi

Adalbert napisa³(a):
Elavi skarbie ja jestem ju¿ z poziomu SKS i nie znam wszystkich elementów ¿ycia komputerowego i wielu skrótów, których niektórzy u¿ywaj± ( angielski to nie jest mój kumpel - poza SORY itp.):(
Nie trzeba od razu siê irytowaæ, bo ja te¿ mogê u¿yæ paru skrótów lub nazewnictwa z mojej profesji i skarbie wymiêkniesz...B)
Sory za ostro¶æ mojej wypowiedzi, ale nie wszyscy jeste¶my OMEGAMI. Lubiê Ciê dziewczyno, mi³a z ciebie kobieta, wiêc nie bêdê ju¿ siê rozwodzi³. Wcze¶niej TURYSTA w sposób bardzo delikatny wyt³umaczy³ mi, jak uzupe³niaæ swoje wpisy, bez pisania kolejnego postu (EDIT), tak i teraz zrozumia³em Twoj± lekcjê edukacji postowej (QUOTE).

Nie, nie irytujê siê :) Ja z przyjemno¶ci± mogê wyt³umaczyæ co jak dzia³a, je¶li kto¶ prosi o pomoc :)
arabeska
oj pokaza³ diabe³ek ró¿ki! tylko zastanawiam siê po co! Aby wy³adowaæ frustracje proponuje wybraæ siê na si³owniê, wycisn±æ trochê kilogramów,porz±dnie siê zmêczyæ, spociæ a emocje opadn±. Bo forum chyba nie do tego s³u¿y aby wy¿ywaæ siê i obra¿aæ innych :(
Jacek90
anidldiabel
Piszesz, ¿e chcesz usun±æ swoje konto i nie mo¿esz ok rozumiem.
Piszesz, ¿e chcesz wylecieæ ok rozumiem, ale wyt³umacz mi jedno po co wchodzisz na tê stronê? Masz lepsze strony, gdzie spe³niasz siê jako 100% naturysta to zapomnij o tej stronie i bêdzie po sprawie. Wchodzisz obra¿asz ludzi i w ten sposób czujesz siê lepiej?

A sauna, dlaczego ma nie s³u¿yæ jako miejsce do integracji? Fakt jest ona miejscem relaksu, ale przecie¿ Panu prezesowi WPW chodzi³o te¿ o to aby firmy przychodzi³y tam relaksowa³y siê i integrowa³y. W ten sposób powsta³ ten g³upi przepis, ¿e mo¿na w strojach k±pielowych na saunê wchodziæ..., ale to zupe³nie inna dyskusja.

Wiêc proponujê, bo powiedzia³ Panie co mia³ do powiedzenia uspokoiæ swój temperament i siê zachowywaæ, albo przestaæ wchodziæ i obra¿aæ ludzi których siê tak naprawdê nie zna.
Adalbert
M±dry post i do zobaczenia dzi¶ wieczorem;)

Dziêki serdeczne Elavi, przy najblizszej okazji z przyjmno¶ci± skorzystam z do¶wiadczenia bardziej do¶wiadczonej w tym temacie. Trzymam Ciê za s³owo!!!:@
Turysta
Alien my¶lê a nawet wiem, ¿e "trochê" nie jeste¶ w temacie. Nie widzia³e¶ porannych wypocin tzw. "naturysty" kryj±cego siê pod nickiem anioldiabel. Wyczy¶ci³em, gdyby¶ je czyta³ inna by³aby rozmowa zapewniam ciê. Inni potwierdz±! Jakakolwiek dyskusj± (z nim) nie ma najmniejszego sensu!

DON'T FEED THE TROLL
Przestañmy go karmiæ, to woda na m³yn ja jego chore imaginacje...
Adalbert
To moze t³umaczyæ te Twoje perory na temat wpisów osób "nadprzyrodzonych".
Rozumiem, bote¿ remontowa³em to i owo ostatnio, a to poch³aniaj±ce czas zajêcie:o
Turysta
Alien moja rada z trolem siê nie dysktuje, z niego taki adwersarz jak za przeproszeniem z koziej dupy futbolówka...
Chyba nie o to chodzi, jak korzystasz z sauny w³a¶cwie bez rêczników czy strojów to co, nie naturyzm?
Jemu chodzi, ¿e g³o¶no siê zachowujemy zamiast siedzieæ niczym fakir na roz¿a¿onych wêglach z marsow± min±. W³a¶ciwie to nie wiem o co mu chodzi, ale to chyba wszyscy wiemy, ¿e nic nie wiemy.

Dalej nie ci±gnê tematu bo zaraz max37 mnie wyprostuje, ¿e nie w temacie i niestety ma racjê :).
maRUDA
Hej hej ¶rodowi bywalcy.
Co prawda i na tym w±tku lekko szambo wybi³o ale kontynuujmy tradycjê tych spotkañ mimo wszystko.
W najbli¿sz± ¶rodê spotykamy siê w Sky o 19.30.
A poniewa¿ ostatnio na krêgach bawili¶my siê bosko to po sunie zapraszam na szybk± partyjkê :)
Jacek90
Ajj i kolejny raz mnie nie bêdzie:|, zupe³nie nie pasuj± mi te ¶rody. Chrzest czeka a i w krêgle bym haratn±:) có¿ innym razem.
Mi³ej zabawy!!
max37_i_3
No czeka, czeka kolego. Oby kapelusza myszy nie zjad³y bo nastêpnego nie kupiê :). Sam sobie bêdziesz musia³ uple¶æ. A poza ¶rod± jakie dni w okolicach 20? Mo¿e zrobimy wyj±tek jak prezesowa pozwoli :)
maRUDA
Poniewa¿ s± jakie¶ koncepcje zmian w naszych cotygodniowych spotkaniach to mo¿e przedyskutujemy kilka szczegó³ów?

Jaki dzieñ Wam pasuje?

Jakie godziny?

To nie ja tu ustalam zasady wiêc wspólnie zróbmy tak ¿eby jak najwiêcej osób mog³o spotykaæ siê. Ja dostosujê siê. W koñcu to tylko 1 popo³udnie w tygodniu po¶wiêcone tylko sobie poza domem.

Na najbli¿sz± ¶rodê proponujê jeszcze bez zmian, tzn. 19.30 w SKY i krêgle po.
kocha
Mam wra¿enie, i¿ w czasie letnim najlepszym miejscem do spotkañ by³by WPW w godzinach popo³udniowych 16-17, mo¿liwo¶æ opalania zaraz po pracy, dzieñ nie ma znaczenia. W okresie, kiedy s³ota lub mróz raczej w naszym wydaniu bardziej pasuje Sky pó¼nym popo³udniem lub wieczorem z jego spokojem i cisz± :P a dzieñ tygodnia dla mnie nie ma znaczenia. Podkre¶lam, i¿ jest to subiektywna opinia, zreszt± najlepiej saunuje siê w waszym towarzystwie wiêc je¶li tylko bêdê móg³ to przybêdê gdziekolwiek o jakiejkolwiek porze! :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019