Zgadza siê, 1h to zdecydowanie za ma³o, nawet doliczaj±c standardowe 15 min (szatnia). Starczy najwy¿ej na 2 seanse 15 minutowe. 2h to w sam raz. Obawiam siê, ¿e "dobre i tanie" sauny s± bardzo rzadko i trudno osi±galne. Choæ "dobre" dla ka¿dego z nas mo¿e znaczyæ co¶ zupe³nie innego...
Je¶li pójdziesz do WPW na dwie godziny i zabulisz te 3 dychy, to wierz mi, bêdziesz wiedzia³, za co zap³aci³e¶ i raczej nie po¿a³ujesz, a w 2h spokojnie sobie wystarczaj±co k±pieli ogarniesz.
W pi±tek 13-05-11 zawita³em pierwszy raz w saunarium WPW by³o fajnie pe³ny luzik w przysz³ym miesi±cu te¿ przyjadê do Wroc³awia jak by kto¶ chcia³by siê spotkaæ w wiêkszym gronie to proszê o propozycje terminu.
Edited by Turysta on 17-05-2011 21:10, 15 years ago
Czy kto¶ ma ochotê na spotkanie jutro w saunie oko³o 19?
Mia³em byæ dzi¶ ale deszcz przesun±³ moj± wizytê na jutro. Tak¿e chyba bêdê ale ~19.30. Dawno ju¿ nie by³em w saunarium. Trzeba przypomnieæ sobie ceremonie zapachowe. ;)
Jeszcze jedno wej¶cie na 2h i ca³odzienny pobyt w ca³ym obiekcie bêdê mia³ za darmo (aquacard simple).
Czy wykorzystam to w najblizszy weekend trudno powiedzieæ - planer wydaje siê byæ ciekawszy :)
Edited by Turysta on 15-11-2012 22:11, 13 years ago
Elavi, z propozycji skorzystam byæ mo¿e w inny weekend. Nie dam rady przed sobot± wyskoczyæ na 2h a p³aciæ 72 pln za ca³ym dzieñ nie mam zamiaru, nawet je¶li bêdzie Was naprawdê du¿o.
Poza tym w sobotê mam w planie inne sprawy, które koliduj± w pewnym zakresie z saunowaniem, z opalaniem troszkê mniej. Mam nadziejê, ¿e "pod³apiecie" w ten weekend troszkê wiêcej s³onka? ;)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!