¦rodowe Saunowanie

Last updated on 11 years ago
kocha
Faktycznie w du¿ej ceremonie siê wypalaj±. A szkoda bo to fajna sauna jest!
wroclaw80
Pogoda Nas rozpieszcza co powiecie na saunê w ¶rodê? Propozycja godziny? A po saunie chmiel, czeski i pyszny :-)
Grant
¦roda mi nie pasuje za bardzo, ew. czwartek.
myzwroclawia

wroclaw80 napisa³(a):

Pogoda Nas rozpieszcza co powiecie na saunê w ¶rodê? Propozycja godziny? A po saunie chmiel, czeski i pyszny :-)

hej, w te upa³y sauna nie bardzo ale na soczek chêtnie - napisz gdzie i kiedy! ;)
kocha
A ja siê wybiorê lub siê wybierzemy chyba na ma³e pocenie plus le¿akowanie :) a i ma³a zupa chmielowa odpowiednio sch³odzona jest mile widziana!
wroclaw80
Zróbmy tak . Proponuje piwo w klubie Alive o godzinie 19:00! Kto bêdzie chcia³ na saunê to pójdzie. Ilu jest chêtnych?
Turysta
Alive, Poci±g, Cesky Raj dla odmiany proponuje pub Ba³agan tak¿e Bogus³awskiego. Ja tam nie by³em ale ma ca³kiem niez³e opinie. Natomiast ewentualny wyjazd do Czech (je¶li zainteresowani podtrzymuj± chêæ) dobrze by³oby dogadaæ ostatecznie kto i gdzie? Co Wy na to?
maRUDA
Heja kochani Smile

Ja zagwarantowaæ nie mogê, ¿e przybêdê ale postaram siê byæ . Skoro ju¿ jestem w mie¶cie to spêdzê ten wieczór w mi³ym i weso³ym towarzystwie Smile

Za saunê serdecznie dziêkujê, mam j± ca³ymi dniami.

My¶lê, ¿e 20-21 dojadê.
Ba³agan - brzmi bosko! To cos w moim stylu Wink

Do jutra!
Yupiter
Mi³ego piwkowania Wam ¿yczê. :)
barbada
¯yczymy Wam mnóstwo ch³odnego browarka, tym razem bez nas - siedzimy ju¿ prawie na walizkach. Do mi³ego i szybkiego zobaczenia. ;)
Grant
Równie¿ ¿yczê mi³ego piwkowania - nie dam dzi¶ rady:)
wroclaw80
Dziekuje przybylym na piwo. Grono kameralne. Reszta Naszej grupy na wyjazdach pozdrawiam i udanego wypoczynku! Do zobaczenia niebawem. Wkrotce pojawi sie temat wyjazdow na plazowanie last minute z kilkudniowym wyprzeniem! Czytajcie na bierzaco!
bedi
Witajcie gdzie dzi¶ saunujecie w WPW czy Sky?:)
arabeska
Pogoda dzi¶ ca³kowicie saunowa co by nie powiedzieæ barowa wiêc mo¿e czas na chwilow± choæby reanimacjê ¶rodowego saunowania :) Za tydzieñ w ¶rodê bêdzie saunowo/ barowo wiêc mo¿e dzi¶ same saunowo :) s± chêtni ??
:) z nieoficjalnych ¼róde³ wiem, ¿e dzi¶ miêdzy 19 a 20 zapewne kto¶ z naszych zawita do WPW wiêc zapraszam i do zobaczenia :)
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wroclove
Na ¶rodowym saunowaniu by³a burza pomys³ów, propozycji wyjazdowych:). Tak ¿eby wszystkie zrealizowaæ to trzeba wprowadziæ drugi weekend w w tygodniu i tylko trzy dni pracy:D. Kto jest za;)?
Turysta
Ja proponuje 2 dni pracy a weekend piêciodniowy... kto jest przeciw? Nie widzê :D

YouTube Video

I nasze pomys³y z pewno¶ci± zrealizuj± siê w 100% ;)

PS
Sorry za OT.
wroclove
Ale czas leci ju¿ dzisiaj wtorek wiêc szybko piszê to co mia³o byæ du¿o wcze¶niej;).
Zgodnie z zapowiedzi± z ubieg³ej ¶rody, po wizycie w Sky jutro odwiedzamy kolejne sauny tym razem na Teatralnej;).
Po drobnych konsultacjach spotykamy siê o 19tej.
Kto za, kto przeciw, nie widzê nie s³yszê wiêc do jutra:)
Turysta
Hmm... te¿ bym siê wybra³, ale p³ci w ¿aden mi znany sposób na jutro nie jestem w stanie zmieniæ a szkoda.
Czy jest na forum szaman/ka z certyfikatem ISO? Je¶li tak proszê o sprawdzone gus³a kto wie mo¿e jeszcze zd±¿ê :D

http://www.spa.wroc.pl/cennik/saunarium.html
¦rody: "Godziny wy³±cznie dla Kobiet" - od 17.00 do 22.00
arabeska
upsss! wiêc dzi¶ Teatralna odpada!!
Rzeczywi¶cie ¦rody: "Godziny wy³±cznie dla Kobiet"

ha! :D ja przynajmniej nic nie musia³abym zmieniaæ czy wymieniaæ :D

Ja chêtnie gdzie¶ siê wybiorê na ok. 19.15 tylko gdzie?? pozostaje aqua albo sky
"Nie sztuk± jest siê rozebraæ. Sztuk± jest uczyniæ ze swej nago¶ci sztukê"
wroclove
Dobrze Turysta ze czuwasz nad tematem;), bo tak to trzebaby by³o puszapy zak³adaæ i kombinowaæ jak wej¶æ:D.
Tydzieñ temu by³o Sky wiêc dzisiaj Aqua po 19tej.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019