JESIENNE ¦RODY w saunie

Last updated on 13 years ago
Adalbert
Ale siê rozochoci³e¶ tym przewijaniem... Trenuj, trenuj, a mistrzostwo nie tylko w krêglach osi±gniesz... Ja robi³em to trochê lat temu, wiêc i z wprawy wyszed³em. Æwiczyæ nie ma na kim, bo syn 23, a córka 20 lat pokoñczyli i dotkn±æ siê na pewno nie dadz±, a i z tak du¿ymi egzemplarzami przewijanie sz³oby raczej ciê¿ko...:@
maRUDA
No to ch³opaki przeci±gnêli¶cie temat odm³adzania do dna.
Kolejnych pieluch spodziewam siê za kilkadziesi±t lat, tak¿e bêdê pamiêtaæ Wasze deklaracje a telefony do Was zachowam w komórce.
strukol
za kilkadziesi±t lat...??? maRUDA oby¶ nie ZAPOMNIA£A po co dzwonisz-bo od wykrêcenia numeru do pojawienia siê rozmówcy mo¿esz ca³kowicie zapomnieæ "co autor mia³ na my¶li" :) :) :)
Ca³owanie w rêkê nagiej kobiety jest strat± czasu.
-Charles Spencer Choplin
max37_i_3
Strukol nie mów ¿e masz aparat z tarcz± do wykrêcania numerów! Obud¼ siê i kup komórkê! Tam mo¿na dzwoniæ bez WYKRÊCANIA :)

MaRuda za kilkadziesi±t lat to wiesz gdzie ja bêdê prawda? Tam gdzie Ty i wielu, wielu z nas. Ciekawe kto wtedy bêdzie tutaj pisa³. A zreszt±, wtedy to mi bêdzie wszystko jedno ju¿ bo....zacytuje tutaj fragment piosenki ROBAK- KAT (zachêcam do pos³uchania ca³o¶ci choæ niektórym [maRuda] nie przypadnie do gustu...

http://www.youtube.com/watch?v=ft3WbXivjhM

"...Czy p³aczesz tam?
Nikt siê nie dowie
Cz³owieku!
Czy p³aczesz tam?
A mo¿e drwisz?
Z tego co wiem to robaków mrowie"
Tañczy, klaszcz±c w d³onie, powoli zjada ciê..."
maRUDA
Kilkadziesi±t - my¶l 50!
Mam szczê¶cie pochodziæ z d³ugo ¿yj±cej rodziny + postêp medycyny + moja niew±tpliwie ¶wietlana przysz³o¶æ zalana kolorami têczy poniesie mnie do 100 jak nic! Nie przewidujê innej wersji wydarzeñ.

Piosnka bez dramatu, jak na Twoje niektóre kawa³ki... Spodziewa³am siê czego¶ innego. I tak podszyte depresj±.
Turysta
Ale was wziê³o z tym przewijaniem, parkiem sztywnych - pasuje do w±tku jak ula³.
Od siebie proponuje "Niepokonanych" (Perfekt), je¶li nie was to przynajmniej mnie nastraja optymistycznie...
Co bêdzie z nami za 50 lat? Poczekamy, zobaczymy albo i nie :).
A teraz proponuje skupiæ siê na temacie.

BTW
Je¶li podajemy jaki¶ link do postu proponuje by by³ to 'klikany'. Jest praktyczniejszy.
Mam nadziêjê, ¿e kolega max37 nie pogniewa siê na mnie za przeedytowanie jego wypowiedzi?
Elavi
Czyli mam rozumieæ, ¿e w tym tygodniu nie byli¶cie w ¿adnej saunie?
Adalbert
Pojechali¶ci po bandzie z tymi rozwazaniami na temat bytu lub niebytu cz³owieka za X lat...
Jak kto¶ jest m³ody, czuje siê m³odo i bedzie wieczny (patrz maRudka), to nie wa¿ne komórki, telefonyz tarcz±, tudzie¿ "tamtamy" - jak bêdzie chcia³a nas znale¼æ, to znajdzie... A my wtedy bêd±c w "pe³ni si³" spe³nimy obietnice dane dzi¶ tu i teraz...
Nie martwmy siê co bedzie jutro, cieszmy siê dniem dzisiejszym i wspania³ym towarzystwem, którego poza paroma wyj±tkami w¶ród "tekstylnych" nie znalaz³em...
To do przodu i ku chwale naturyzmu...
maRUDA
Tak, Elavi, zrozumia³a¶ wszystko doskonale. Nie byli¶my na saunie w tym tygodniu.

Adalbert, bande to dopiero Ty zaliczy³e¶ Smile Piêkna mowa, filozofów godna!

Ok, Turysta, ju¿ nie krzycz, ju¿ wracam do tematu...
W kolejn± ¶rodê, 24.10, odbêdzie siê tradycyjne spotkanie w saunie. W której? W tej, w której mniej awarii bêdzie Smile
max37_i_3

maRUDA napisa³(a):
Piosnka bez dramatu, jak na Twoje niektóre kawa³ki... Spodziewa³am siê czego¶ innego. I tak podszyte depresj±.

A¿ tak to widaæ :), Prozac mi siê skoñczy³!

Turysta napisa³(a):
Je¶li podajemy jaki¶ link do postu proponuje by by³ to 'klikany'. Jest praktyczniejszy.
Mam nadziêjê, ¿e kolega max37 nie pogniewa siê na mnie za przeedytowanie jego wypowiedzi?

Nie gniewam siê, jasna sprawa ¿e klikaæ ³atwiej ni¿ daæ CTRL+C i CRTL+V.

Adalbert napisa³(a):
Nie martwmy siê co bedzie jutro, cieszmy siê dniem dzisiejszym i wspania³ym towarzystwem, którego poza paroma wyj±tkami w¶ród "tekstylnych" nie znalaz³em...
To do przodu i ku chwale naturyzmu...

Piêknie Pan to uj±³!

maRUDA napisa³(a):
W kolejn± ¶rodê, 24.10, odbêdzie siê tradycyjne spotkanie w saunie. W której? W tej, w której mniej awarii bêdzie :)

Postaram siê byæ ale dam znaæ w okolicach ¶rody.
maRUDA
Czo³em Golasy!
To co? Widzimy siê w ¶rodê w AQUA??? Kto chêtny palec do budki! Godzina 19.30.

Z ciekawostek z naszego pó³¶wiatka:
Wczoraj zawita³am w SPA na Teatralnej i zasta³am wiadomo¶æ takiej oto tre¶ci:

"W saunie obowi±zuje przestrzeganie ogólnie przyjêtych norm kulturalno - obyczajowych. Czê¶ci intymne nale¿y zakrywaæ rêcznikiem lub otrzymanym pareo. Osoby naruszaj±ce porz±dek publiczny lub przepisy regulaminu bêd± usuwane z terenu Wroc³awskiego Centrum SPA, na ich koszt i ryzyko, niezale¿nie od ewentualnego skierowania sprawy na drogê postêpowania s±dowego."

Czyli nie jeste¶my tam mile widziani...
Stali bywalcy i tak chodzili jak chcieli, ciekawe co tam siê wyprawia³o, ¿e musieli poumieszczaæ takie informacje.
Elavi
Co za idioci.. przecie¿ to s± dla nich stracone pieni±dze, skoro wprowadzili ów regu³ê. No có¿.. ¿yjemy w¶ród g³upich ludzi :(
wroclaw80
O rany! Co tam musia³o sie dziaæ!!! Nie wa¿ne! To sroda SKY :-)
BRS
Niestety o tym obiekcie od lat kr±¿± opowie¶ci, ¿e niektórzy przychodz± tam tylko po to ¿eby siê z kim¶ "zaprzyja¼niæ". Wystarczy wpisaæ w wyszukiwarkê parê s³ów i adres SPA i ³atwo znale¼æ fora wymiany wra¿eñ z pobytu w saunie. Niestety :(
Siwy

maRUDA napisa³(a):
Czo³em Golasy!
To co? Widzimy siê w ¶rodê w AQUA??? Kto chêtny palec do budki! Godzina 19.30.

To ja siê zg³aszam. D³ugo mnie tu nie by³o, ale pora wróciæ. Tak jak i do Wroc³awia.B)
maRUDA
Kurcze, ¿e te¿ ja o wszystkich opowie¶ciach i legendach dowiadujê siê jak sama do¶wiadczê o co chodzi :( Tak samo by³o z Trestnem. Potem okaza³o siê, ¿e wszyscy wiedzieli kto i po co tam chadza ;)

SPA wygl±da³o na nieoficjalne miejsce spotkañ gejów, zawsze ich tam by³o wielu ale komu to przeszkadza? Ja w¶ród nich dobrze siê czujê. Chyba ¿e poczuli siê jak na naszym przys³owiowym tartaku. A mo¿e te gro¼by nie przez nich... Nie dowiemy siê.

Siwy, przyznaj siê, ¿e nie lubisz SKY i tylko czeka³e¶ a¿ do AQUA siê wybierzemy ;) Mi³o powitaæ ponownie!
Turysta

maRUDA napisa³(a):
A mo¿e te gro¼by nie przez nich... Nie dowiemy siê.

Gdyby nie to, ¿e ostatni raz w SPA by³em chyba z 5 miesiêcy temu pomy¶la³bym, ¿e to z mojego powodu
ten nowy regulamin... ;).
maRUDA
A co Ty tam tak ³obuzowa³e¶???

Ale faktem jest, ¿e rzuca³e¶ siê w oczy swoj± swobod±.
Moj± uwagê przyku³e¶ jak jeszcze nie znali¶my siê st±d.
Turysta
Je¶li ten nowy regulamin z powodu ³obuzowania w moim "stylu" to nic tylko, hibernacja i aby to wiosny jak najszybciej. Ale, ale przytoczony "regulamin" dotyczy przestrzeni miêdzysaunowej domy¶lam siê, bo w ¶rodku to chyba nie - mam przynajmniej tak± nadziejê.
gucior
Witam!My niestety w tym tygodniu nie damy rady.Co do AQUA to byli¶my w ubieg³± ¶rodê.Bardzo du¿o osób.W saunach jak "¶ledzie w beczce".Tradycyjnie sporo osób w strojach k±pielowych,które biegaj± i"zwiedzaj±" sauny.Ciê¿ko jest odpocz±æ i zrelaksowaæ siê.Pozdrawiamy!
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019